- Konu Sahibi Fosforbronz
ben hamılelıkte 14 kılo verdım herkesın aksıne
ama cocugum 5 aylıktı bır kılo aldım bır kılo aldım 40 kılo kadar
2 sene 104 kılo gezdım
suan 60 kıloyum 172 boya yanı evlendıgımden bıle zayıfım
asırı tatlıya duskun bırıydım daha dogrusu ınsanlar yasamak ıcın yer ama ben yemek ıcın yasardım ıstahlıydım e gazıanteplıyım zaten once tatlıyı kestım sekersız cay kahve asla ıcmeyen 1 kupa caya 9 kup seker atan ben sımdı sekersız cayda seker tadı alıyorum sankı pırasa bıle sekerlı gelıyor agzıma
seker yedıkce ekmek yedıkce pırınc yedıkce tatlısız yapamazsınız daha fazla acıkırsınız
bu benım konum unsuz sekersız tatlı tarıflerım ve nasıl kılo verdıgım yazıyor dıyetısyene bıle gıtmeden kendım verdım kıloyu ızledıgım yol var
ama cocugum 5 aylıktı bır kılo aldım bır kılo aldım 40 kılo kadar
2 sene 104 kılo gezdım
suan 60 kıloyum 172 boya yanı evlendıgımden bıle zayıfım
asırı tatlıya duskun bırıydım daha dogrusu ınsanlar yasamak ıcın yer ama ben yemek ıcın yasardım ıstahlıydım e gazıanteplıyım zaten once tatlıyı kestım sekersız cay kahve asla ıcmeyen 1 kupa caya 9 kup seker atan ben sımdı sekersız cayda seker tadı alıyorum sankı pırasa bıle sekerlı gelıyor agzıma
seker yedıkce ekmek yedıkce pırınc yedıkce tatlısız yapamazsınız daha fazla acıkırsınız
bu benım konum unsuz sekersız tatlı tarıflerım ve nasıl kılo verdıgım yazıyor dıyetısyene bıle gıtmeden kendım verdım kıloyu ızledıgım yol var
Sağlıklı beslenirken;
Güncelleme :208-209-210-211-361-362-363-429. sayfada başka tarifler yer almakta ... Evet arkadaşlar merhaba... öncelikle size sağlıklı beslenmeyi benimsemenin hiçte zor olmadığını söylemek istiyorum.Kilo verme aşamasında mevzuyu diyet olarak görmek yerine alışkanlıkları değiştirip sağlıklı...
www.kadinlarkulubu.com