• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gittiğim her yerde benimle dalga geçiyorlar :(

pozitifkiz59

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2017
377
121
23
Merhaba. Ben 18 yaşındayım. Ve sorunlu bir ergenlik geçiriyorim. Psikolojim çok bozuk. Defalarca kez psikoloğa gittim ama bir türlü düzelemiyorum. Insanlardan nefret ediyorum çünkü etrafımdaki kimse beni anlamıyor. Bazen yanlışlıkla saçma sapan hareketler yapıyorum. Istemeden oluyor. Ortamımı değiştirsem bile dalga geçiyorlar benimle. Aynaya bakıp öz eleştiri yapıyorum bazen ama benimle dalga geçen insanlar öyle degil.
Yaşıtlarımdan nefret ediyorum. Yeni nesil gerçekten çok sorunlu.
Geçen hafta doktor bana gözlük verdi. Dün bir sınıfın önünden geçerken benimle teyze diye dalga geçtiler. Zaten güzel de değilim.
Sizce benimle dalga geçen insanlardan nasıl kurtulabilirim?

18 yaşındasın.
Gozlugunle dalga geçtiler diye mi bu kadar sıkıldı canın Ya?

Boşver.
Onlar da hiç normal sayılmazlar.
Ama ben en çok garip hareketler yapıyorum olayına takildim.
Nasıl garip hareketler ki kendin bile rahatsızsın bilemiyorum.
Ama madem memnun değilsin düzeltmeye calis

Sen de onlarla dalga gecerek soylediklerine gulerek onlari ciddiye almayarak kurtulabilirsin
Gozlugu cok dert ediyosan lens kullan
Onlar seninle ne kadar dalga gecerse gecsin sen once kendini sev kimsenin dedigi onemli degil sen kendini sevmelisin ki bu laflara alinmayasin

Merhaba. Ben 18 yaşındayım. Ve sorunlu bir ergenlik geçiriyorim. Psikolojim çok bozuk. Defalarca kez psikoloğa gittim ama bir türlü düzelemiyorum. Insanlardan nefret ediyorum çünkü etrafımdaki kimse beni anlamıyor. Bazen yanlışlıkla saçma sapan hareketler yapıyorum. Istemeden oluyor. Ortamımı değiştirsem bile dalga geçiyorlar benimle. Aynaya bakıp öz eleştiri yapıyorum bazen ama benimle dalga geçen insanlar öyle degil.
Geçen hafta doktor bana gözlük verdi. Dün bir sınıfın önünden geçerken benimle teyze diye dalga geçtiler. Zaten güzel de değilim.
Güzelsindir neden güzel olmayasın. Önce özgüvenli ol. Malesef özgüvenini kaybetmissin. Sana iyi gelecek seni güclü hissettirecek şeyler yap. Ve insanlari asla takma. Umrunda olmasin. Herkes mukemmel degil nasilsa degil mi ?? Her neyse Sonra kendine mutlaka özen göster bakımlı ol. Kurslara git surekli belediyelerin kurslarida olabilir. Cok guzel branşlar var hem kendini hem cevrenin gelistirirsin. Yeni ortamlarda yeni insanlarla tanismak özguven yukseltir. Kilon varsa mesela kendine bi guzellik yap ve kilo ver daha mutlu olacaksın

Kıyamam güzelsin kızım bakma sen onlara
Güzellik görünüşte değil karakterde olur
Onlar arkadaşların seninde hataların var onlar gibi
Gül sende kendine
FB_IMG_1449780612827.jpg

Sen boyle deyince aklima lise yillarim geldi benimle de dalga gecerlerdi hep.gizli gizli aglardim hep.artik o kadar sinirlerim bozuluyordu ki kimse dlga gecmeye cesaret edemesin diye ters ters bakislara sahip olan,ciddi duran,sadece yeri gelince konusan birine dönustum.bu halimden memnun muyum diye sorarsan aslinda degilim ama surekli dalga gecilen kisi olmaktan iyidir diyorum.ayrica sessiz sakin biri misin?? Sessiz sakin insanin uzerine daha cok gelirler bunun sesi nasil olsa hic cikmiyor diye.malesef ben de sessiz biriyim :(

''Zaten Güzel de Degilim''
Işte Sen Bunu Kendine Yaparsan, Karsindakilere de Bu Fırsatı Vermiş Olursun.. Önce Sen Kendini Sev Ve Say ki; Karsındakiler de Sevip Saysinlar. Güzellik Göreceli Kavramdır. Kiminin yüzü güzeldir. Kiminin içi güzeldir. Kiminin konuşması güzeldir. Kiminin Zekası, yaptıkları, özgüveni, efendiliği, yardımseverliği die uzar gider.. güZellik gelip geçici. Bu kadar takılma böyle şeylere, Geçici Olmayanlara Önem Ver :KK39:

Ah güzelim bende 18 yaşımda olsam keşke...Zamanla yaşının güzelliğinin farkına varacaksın.Ileriki yaşlar daha acımasız.Sorumluluklar...Yaşının tadını çıkar.O gereksiz eleştiri yapanlarla da muhatap olma

Canım i feel pretty filmini izlemeni tavsiye ediyorum. Sen özgüvenli ol kimseyi takma eminim olanlarda kendı kusurlarını örtmek için seninle uğraşıyorlardır.

18 yaşındasın.
Gozlugunle dalga geçtiler diye mi bu kadar sıkıldı canın Ya?

Sadece o degil ki onu pek takmadim ama yine de canım sıkıldı. Brn kapaliyim gozluk de takinca dalga konusu yaptilar sanirim. Gozlugumle degil bazi hareketlerimle dalga geciyorlar. Bazen elimde olmadan sacma sapan seyler yapiyorum. Ama herkesin boyle yanlisliklari olabiliyor :( Birini seviyorum asik oluyorum dalga geciyor. Arkadas ediniyorum dalga geciyorlar yillardir ayni seyleri yasiyorum :( Hatta sevdigim cocugun beninle dalga gecisi ruyalarima bile giriyordu :(

Boşver.
Onlar da hiç normal sayılmazlar.
Ama ben en çok garip hareketler yapıyorum olayına takildim.
Nasıl garip hareketler ki kendin bile rahatsızsın bilemiyorum.
Ama madem memnun değilsin düzeltmeye calis

Elimden geleni yapiyorum ama olmuyor. Bazen sacma hareketler yapiyorum.

Başka bir sınıftakiler neden koridordan geçene teyze diyor ki

Yani yeni nesilde neredeyse herkes gözlüklü

Hadsizler iste. Boyle dalga gecerek eglendiklerini zannediyorlar.

Sen boyle deyince aklima lise yillarim geldi benimle de dalga gecerlerdi hep.gizli gizli aglardim hep.artik o kadar sinirlerim bozuluyordu ki kimse dlga gecmeye cesaret edemesin diye ters ters bakislara sahip olan,ciddi duran,sadece yeri gelince konusan birine dönustum.bu halimden memnun muyum diye sorarsan aslinda degilim ama surekli dalga gecilen kisi olmaktan iyidir diyorum.ayrica sessiz sakin biri misin?? Sessiz sakin insanin uzerine daha cok gelirler bunun sesi nasil olsa hic cikmiyor diye.malesef ben de sessiz biriyim :KK43:

Evet sessizim :(

Kıyamam güzelsin kızım bakma sen onlara
Güzellik görünüşte değil karakterde olur
Onlar arkadaşların seninde hataların var onlar gibi
Gül sende kendine
Eki Görüntüle 2214370

Gülüyorum ama hiçbir işe yaramıyor. Şunu çok iyi anladım ki bazı insanlara güleryüzlu yaklaşmakla hata etmişim

Takma demek kolay tabi ama senin yaşlarındayken ben de takardım. O kadar saçma şeyleri kendime dert ettiğimi 21-22ye gelince anladım.(şu anki yaşım bundan bir 10 daha fazla:) ) Eskiden biri bir şey dese hemen hayata küserdim. Sonra ne mi oldu. Sorunlarımla ve kendimde hoşlanmadığım bir davranışım, dış görünüşüm varsa bunlarla barıştım. İnsanın kendisiyle dalga geçmesi çok önemli. Mesela sana teyze gibi mi oldun dediler evet ben teyze gibi oldum de. Kendinle dalga geç ama bunu kendini aşağılamadan yap.Seninle dalga geçme ihtimalleri bir şey varsa sen bunu önden söyle ki kimse senin eksiklerinle ya da eksik de olmayabilir, seni sen yapan şeylerle ilgili konuşamasın. Örnek vereyim ben soğuk ve suratsız biriyimdir ve çevremde de öyle bilinirim. Bununla barıştım. Kendimi ifade ederken suratsızlığımı kastederek, ama gülerek derim ki ' of yine çok güleryüzlüyüm' karşımdaki de bununla barışık olduğumu anlar bir daha bu konuyla ilgili konuşamaz. Gözlük senin bir sağlık ihtiyacın ve farklılığın. Bir de unutma, seninle dalga geçenler hayatının neresinde bir sor .1 sene sonra bu insanlar hayatında olacak mı, değerli olacaklar mı .Cevap hayırsa o güzel canını sıkmaya değmez. Gözlüklerini de güle güle tak :)

Son düzenleme:
ya benimle de dalga geçerlerdi daha doğrusu aşağılardı bazı insanlar, senin yaşındayken.

şimdi yüzlerine bile bakmıyorum, selam vermiyorum... Basbayağı da umursuyorlar.

daha 18sin, 23-24 yaşınd altın çağını yaşayacaksın merak etme :D her şeyi daha iyi fark edeceksin. Kendine daha fazla özen göstereceksin... Hiç takma.

ay kesin çok güzelsindir

Back