Gelinlik Modelleri Gittigidiyodan aldığım gelinlik

• Konu Sahibi Konu Sahibi thenes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağolun kızlar epey sevindim yorumlarınıza bolero işini halledemedim hala ama işlemesiz düz bişi diktiricem terziye kumaşı benden 30 a dikiyo
gelinlik sade kafayı biraz abartıcam

canım merhaba; baktım kocaeli'de yaşıyosun yazayım dedim. ben ilk nişanlılığımda gelinliğimi bir terziye diktirmiştim.adını hatırlamıyorum ancak tarif edersem belki bulabilirsin. aslında izmitte kime sorsan tanır birisi. öle şaşaalı bir mağazası veya dükkanı yok ancak çok güzel ve çok uygun fiyata dikiyor. banda o zaman bir tanıdığım vesile olmuştu. istersen sende oraya bir sor derim.

ben bişey görmüyorum hani gelinlik nerde ay çatlıcam valla

bencede gayet güzel gelinliğin sen zayıfsın olsa yeğenimin bolerosunu yollardım

canım bence çok güzel bi gelinlik diktirsen yada alsan bu kadar güzel olurmuydu ki bence yakışmıs içine fazlasıyla sinsin bi de o gün makjaj saç da tam olunca daha bi güzel olursun zaten gelinler hep güzel olur inan sana da yakısmıs

sade ve guzel bir gelinlik......eger kurdele baglicaksan kurdelenin kalin olmamasina dikkat et.o zaman gelinligin guzelligi tamamen bozuluyor.istersen benim resimlerime bak.kurdelemi begenirsen aynisindan yaptira veya ala bilirsin...

parasına göre cook coook iyi gayette sık duruyor yalnız kuaförde gelinliğine sim döküp azıcık spreylense nasıl olur acaba biraz hareket katar gibi sanki
birde boleronu fransız dantelli diktr yada al gelinliğin ön kısmındaki işlemelerle uyumlu olur a.s.

sağolun kızlar epey sevindim yorumlarınıza bolero işini halledemedim hala ama işlemesiz düz bişi diktiricem terziye kumaşı benden 30 a dikiyo
gelinlik sade kafayı biraz abartıcam

Thenes bence o kadar da sade bi gelinlik değil. kapalı olduğu için yok kollar yok işlemeler çiçek baş falan derken karman çorman bişey oluyo genelde. senin gelinliğin bence tam oturmuş olucak. öyle sade falan olduğunu düşünmüyorum. gerçekten çoook beğendim canim özellikle diktirsen bu kadar üstüne oturmazdi bence. Allah mutluluğunu daim etsin. Düğünden de resimler koyarsın artık opuyorumnanaktan aylar hemen geçiveriyo zaten

çok güzelmiş çok da uygun almışsın. allah ağız tadıyla giymeyi nasip etsin.
bir de boleronu ayarladın mı ohh misler gibi

cok guzel cnım..cuk oturmus sankı :)

boleroya da o kadar para verılır mı hıc be

gelinliğin gayet hoş ve zarif bence ana üzerine zaten duvak gelecek,gelinlik fiyatına bolero ile hiç uğraşma derim ben

gelinliğin gayet hoş ve zarif bence ama üzerine zaten duvak gelecek,gelinlik fiyatına bolero ile hiç uğraşma derim ben.

burda tesettürlü arkadaşlar var resim koyan bence yeni bi konu aç tesettürlü gelinlik için bolero arıyorum diye. eminim yardımcı olacak kişiler vardır.

canım çok güzel bence akıllılık etmişsin ben 5 sene önce 600 tl bayılmıştım ... bolero için 250 tl çok fazla astarı yüzünden pahalıya denk geliyor ....

burda tesettürlü arkadaşlar var resim koyan bence yeni bi konu aç tesettürlü gelinlik için bolero arıyorum diye. eminim yardımcı olacak kişiler vardır.

arıyorumda konu açmıştım ama bakan olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…