• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gittigidiyodan aldığım gelinlik

• Konu Sahibi Konu Sahibi thenes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım çook güzel bir gelinlik almışsın inan ki çook beğendim fiyatıda zaten çok güzel...

sahibinden coma da bak orada da gelinlik çok bolerolu gelinlik gördüğünde msj atıp sadece bolerosunu satın alabilirsin.

Bence de çok güzel sade ve şık bir havası var sanada çok yakışmış cnm tebrik ederim boleroyu da gelinlik için aldığını söyleme benim nişanımda saç yaptırırken aynı şey oldu işan düğün deyince olmuyor

iyi denk gelmiş valla.
hem şık hem fiyatı uygun.
kiralamaya kalksan bundan fazla para verirdin.
ama bolero için iyi bir araştırma yap altı üstü bolero ne kadar kumaş gidecekki ona bu fiyatı istiyor..
üzerine beyaz bir şal alsan olmazmı o da şık durur aslında...

gelinlik gayet hoş olmuş ... bence de büyük cesaret netten gelinlik almak ama sen şanslıymışsın cuk oturmuş... bolere olayını da en kısa zamanda çözersin inşallah... hayırlı olsun bu arada... :)

Fevkalade güzel..Bolerosuz giy..olmadı şık bir şal kullan..Yada tülden bir etol gibi bişey yaptırabilirsin..
tebrikler

18_alfredangelo_1251502396.jpg

valla görür görmez ekliyim dedim
şu boleronun güzelliğine bakın ne kadar asil duruyor..
canım bak senin gelinlikte böyle bu bolero hoş durur...

250 tl ye bolero mu arkadasım neresi orası paris mi yaff?? bence cok daha ucuza dikecek terzi vardır gelinlik için diktirdiğini söyleme bence işin içine düğün girdimi kazıklanıyoruz

Kesinlikle doğru söyleme öyle olduğunu. Yakın akrabalarında terzi falan yok mu al kumaşını içine sinerek diktir.

Ayrıca gelinliğin harika Allah mesud etsin inşallah.

18_alfredangelo_1251502396.jpg

valla görür görmez ekliyim dedim
şu boleronun güzelliğine bakın ne kadar asil duruyor..
canım bak senin gelinlikte böyle bu bolero hoş durur...

Çok güzel gerçekten ama kapalıyım dedi doğru olmaz böyle bişey bana göre.

Ama gerçekten çok güzel bi model yerimseniben

canım cesaretine hayran kaldım valla...ben netten değil gelinlik normal bir giysi bile almaya cesaret edemiyorum... çok güzel yakışmış...ömür boyu mutluluklar dilerim...

Bence çok güzel, zaten ben abartılı şeyleri sevmiyorum. Burda gördüğüm gelinliklerin arasında en iyilerinden biri, boleroyuda gelinlikçide diktirmek zorundamısın? Normal terziye diktir, üzerini işlet, yada Kocaeli İstanbula yakın vaktin varsa oradanda bakabilirsin. Mutluluklar :nazar:

ben gelinliğini çok beğendim sade hoş.zaten gelinlik sade olmalı ne o öyle abartılı sahne kıyafeti gibi.gelinin önüne geçmemeli.200-250 bolero mu olurmu.gelinliği 157 tl almışınız o fiyata bolero mu alınır.gelinliğin üsütne deme canım bence bu lafı duyunca kazıklayacak adam arıyorlar.hayırlı olsun bu arada.

Benim hosuma gitti gelinligin canim...sade & sik..ayrica süper bir firsat yakalamissin..Mutlu günün´de üzerinde parlasin...opuyorumnanaktan

güzel zarif ve ucuza almışın vucuduna da yakışmışşş

astarı yüzünden pahalı derler ya o hesap olmuş
kocaelinin neresindesin ben sana yardımcı olmak isterdim terzi tanıdıklarım var
özleden ulaşabilirsin bana bende bi sorarım çarşıya indiğim zaman
ama gelinliğin önü baya açık senin bolerodeğilde kol yaptırman daha doğru olur gibi
benimde beğendiğim gelinlik açıktı
kollu yaptırmıştım

ıyı ettmışsın cok guzel bır gelınlık boleroyu dıktır derım cok tutmuyo cunku yada sezon sonu ındıımler basladı magzalarda abıye bolumlerıne bak derım sımdıden mutluluklar

Back