Gelinlik Modelleri Gittigidiyodan aldığım gelinlik

• Konu Sahibi Konu Sahibi thenes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
T

thenes

Ziyaretçi
Gittigidiyordan aldım 157 TL ye kuru temizlemede çekti azıcık dar geliyo. Nikahım ekimde ama son ana bırakma istemedim.
iyimi ettim kötümü ettim bilmiyorum çelişkide kaldım
Yorumlarınızı bekliyorum.

aklınızda olsun üstüne bolero arıyorum kullanıp iade edebilirim yada satınalabilirim yada kiralayabilirsiniz hepsi olur farketmez

Son düzenleyen: Moderatör:
bence gayet guzel... ben bir gelinlik icin yuksek fiyatlarin odenmesine karsiyim. ama is terziye girince mecbur ucu kaciyor. sizinki hem hesapli hem de guzel.. gule gule kullanin..

not: biraz daha net bir foto daha saglikli bir fikir verirdi..

bencede gayet güzel ve şık.
hoş bir makyaj ve saçla daha güzel olacak..
Allahım mutlu mesut etsin şimdiden.

Gayet güzel sade şık ve alımlı..
Biraz makyaj ama doğal abartısız harika bir saç mükemmel olcak bence :)

çok teşekkürler beğendiğinize sevindim epey çelişkide kaldım çünki ben kapalıyım bolero diktiricem üzerine yanlız işin komik tarafı gelinlikçi bolero dikmek için 250TL istiyor 200 e sormuş arkadaşım h.içi gidip bi sölediği yere bakıcam

sakın o kadar para verme..
millet bu işsizlikde ördek arıyor galiba kazıklayacak..
zamanın varmış bence araştır ve sıkı pazarlık et

250 tl ye bolero mu arkadasım neresi orası paris mi yaff?? bence cok daha ucuza dikecek terzi vardır gelinlik için diktirdiğini söyleme bence işin içine düğün girdimi kazıklanıyoruz

uzerinda dar gibi durmuyor gayet hos olmussun gule gule giy boleroyuda bulursun bence :)

250 tl ye bolero mu arkadasım neresi orası paris mi yaff?? bence cok daha ucuza dikecek terzi vardır gelinlik için diktirdiğini söyleme bence işin içine düğün girdimi kazıklanıyoruz

bende şoka girdim fiyatı duyunca 80 hadi olsun olsun 100 der dedim ama 250 dedi şaşırdım kaldım kocaelide elele birde baştacı diye iki gelinlikçiye sordum verdikleri fiyat aynı

250 çok fazla bolera için!!!!!
ama gelinlik çok güsel güle güle giy

ay ben bayıldımm cok akıllca bı secım tebrık ederım senı gercekten cok begendım

çok hoş olmuş sanki sana dikilmiş canım allah bembeyaz sayfa nasip etsin inşallah hayatında... mutluklar.....

Çok güzel, bu paraya böyle bir gelinliğin alınabileceğini hayal bile edemezdim! :] Çok şık duruyor.

bencede çok hoş bi gelinlik olmuş
157 tl gelinlik üsstüne 250 tl bolero ölemi
allah vicdan versin ne diyim
giddididiyora baksan yine belki boleroda rastlar
allah mutlu mesut etsin ömrün de gelinliğin bem beyaz geçsin ....

bence harika ,çok beğendim
inş boleronuda bulursun
250 milyona bolero sakın alma çok pahalı daha neler
o kadar para verilmez
bide öyle resmini koyarsan sevinirim cnm

Doğru mu anladım 157TL mi gelinlik?Hem çok hoş hem çok uyguna gelmiş.Gittigidiyorda 4000 5000lik markalı gelinlikleri 1000TLye verebiliyorlar.Evlenecek arkadaşlara tavsiye ederim denk gelirse takip etsinler.Güle güle giy canım.Senin gelinliğin de çok kibar, hoş

cok güzel ya cokta uygun bi fiyata almıssın normalde bu geliniligi diktirmeye kalksan baya yüklü bi miktar tutardı üstündede cok hos durmus bence bolero falan giyme bu haliyle cok zarif duruyor hafif bi makyaj bide abartısız bi sac süper olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…