Gelinlik Modelleri Gittigidiyodan aldığım gelinlik

• Konu Sahibi Konu Sahibi thenes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gelinlik bence de çok yakışmış bolero içinse bir arkadaşın dediği gibi düğün için olduğunu söylemezsen daha uyguna diktirebilirsin sanırım.

canim abiye alinacak fiyata gelinlik almissin ve cok ta guzel gorunuyorr...allah mesut etsinopuyorumnanaktan

intenetten sarın almak cesaret ister walla tebrik edeirm.ölçüleri nin uymama sıkıntısı car sonuçta ama sana tam oturmuş gibi duruyo güle güle giy canm

valla iyi cesaret etmişsin delikafadulden güzelmiş gelinliğin..

Bencede güzelll mutluluklar şimdiden canım bolero olayı sahiden komikmiş:)

Hem sade hem asil görünüyo canım..
Fiyatı da cabası..
Allah mesut etsin..

bence cok yakısmıss uzerıne oturmus ve sık durmus güle güle gıyın Allah hayırlı etsın tatlım

çok süper,çok yakışmış,akıllı bir seçim olmuş.mutluluklar dilerim.

canım bolerolar 40lira ama düz renk
sen ona kollarına ve yakasına güzel bir süsletsen hadi 100 lira olsun
250 çok fazla
gelinliğin güzelmiş, valla iyi fiyata almışsın.

seni tebrik ediyorm bende 1 ay önce evlendim ama ordan almak aklımın ucuna bile gelmezdi. yeni baktığım için fiyatları biliyorm bu gelinlik en az 700-800tl ve çokta güzel olmuş!!! inşş mutlu mesut bi gelin olursun.

gercekten cok güzel bi gelinlik sacına güzel yoğun bi aksesuarlaa coooookkk daha alımlı olacağından eminim güle güle giy

gelinliği 157 'ye mi aldın şoktayım doğrusu. çok güzel bir gelinlik.bizede al varsa :)

valla şık ve zarifmiş canım.:1hug:.çok alem kızsın haa gg den gelinlik alan birini ilk defa gördüm..bırak almayı aklıma bile gelmezdi kız haa...süpersin...ii cesaret ama risk almakta ii etmüşünnnnnn çok cici olmuş..Allah mesut etsin:teytey:

teyzem siyah abiyenin üstüne 20 ytl bolero aldı elazığda ki oranın fiyatlarıda baya bi pahalı giyim olarak ben burda alsam diyarbakırda 15 ede bulabilirdim

cevabı yazdım ama inşallah o kadar para veripte almamışsın zaten gelinlik 160 tl boleroya 250 verilirmi

Tatlım nikahın geçmiştir ama fikir olsun yinede ben nikahımda 15 tl ye yarım metre güpür aldım (metresi 30du yarım metreden çıkıyo zaten bir bolero) 15 tlye de diktirdim toplam 30 tl ye mal oldu benim bolero kaydirigubbakcemile3 Öyle abiye terzilerine ya da abiye diken gelinlikçilere diktirmene gerek yok onlar çok pahalı dikiyor ben sokak arası terzilerinden birine diktirdim çok da güzel oldu sositososito Hatta nikah abiyemde bana 50 tl ye patladı 30 tl ye satenini aldım 20 ye de diktirdim çokda güzel dikmişti Ben gelinliği düğünde giymeyi tercih ettiğim için nikahımda abiye giydim Bu arada gelinliği çok ucuza almışsın ben evlilik yıl dönümünde süpriz amaçlı düşünüyorum ama o fiyata kiralık bile bulabilirmiyim bilmiyorum buralarda pahalı gelinlikler ben kiraladım düğünümde 750 ydi düşünsenize farkı...Belki bana özel dikildiği içindir ama yinede pahalı tabiki ben en özel günüm olacak paraya kıyayım istediğim gibi olsun yeterki dedim yaptırdım ama hesaplı olması daha mantıklı tabi yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…