Gelinlik Modelleri Gittigidiyodan aldığım gelinlik

• Konu Sahibi Konu Sahibi thenes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnmm sadeeee bi modelll şatafatlı bşy istemiyorsan gayet güzel..duvak ve bolero takılarlaaaaa daha bi güzel olur..hayırlı olsun şimdiden:)

İyi dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar
sositososito
aysiraya uğradım bolero fiyatları aşağı yukarı aynıda ordaki kız gelinliğin içine giyilen bi bluz gösterdi değişik bişey nette bakındım bulamadım bolero yerine bluz nasıl olurki acaba?

Çok güzelmiş çok da yakışmış.Hayırlı olsun şimdiden Şeniz

cnmmm bu model iyi sanki:)diktirince fazla maliyetli olmas gibime geldi..zarif ve sadede duruyor:)

ne kadar değişikmiş hayal tülden süper olur ama ben kapalıyım o yüzden kalın bi kumarş lazım

ne kadar değişikmiş hayal tülden süper olur ama ben kapalıyım o yüzden kalın bi kumarş lazım

hım kapalı isen olmas tabi :):):):)cnm sen güzel bi bolero diktirrr çok güzel bolerolar var ama gelinligi aldıgın fiyatı bulur belkide gecerrr..onun için normal bi terzide abiye üzerine diktircegini söylersennn en fazla 30 tl olur:)

hazır işlemeli dantel alıp kendin dik bence
bu arada fiyatı da uygun
kendide güzel
hayırlı uğurlu olsun
mutluluklar

çok güselmiş yaaa
çok duru
bende gelinliğe 1000 / 1.500 tl gibi yüksek fiyatlar ödemek istemiyorum
doğrusu çok beğendim ben
güle güle giy..

Zehra düğünün ne zaman ekimden sonraysa ben bu gelinliği sana seve seve yollarım ücret felan almam sadece kuru temzileme ücretini ve kargoyu sen ödersin.
34 ince 36 bedene uyar. boyu epey uzun boydan problem olmaz

çok hoş bir gelinlik sade ve şık tam benim tarzım çok iyi etmişsin böyle alarak
ayrıca dar olması daha iyi gelinlik dediğin sarmalı vücudu

Canim gelinlik süper.
Boleroya bak gelinlikten pahalı :1shok:
Bluz hoş durmaz gibi geldi. Ama üstünde de görmen lazım tabi. Belki gelinliği öne çikarir daha güzel olur.
Allah tamamina erdirsin şekerim opuyorumnanaktan

bence harika bayildim canim inanki
icinede sindiyse ne mutlu sana
ama ben cok begendim valla

sana bı fıkır vermek ısterım kumasını al terzıye getır.sadece bolero diktirmek ıstıyorum de gelınlık ıcın deme.ozaman kazıklamak ıcın ınsan bulmus oluyorlar eger yakın oldugumuzu bılsem ben sana ucretsız dıkerdım.ıslemeye gelınce zaten gelınlıgın sade ıslemeye gerek yok eger cok ıstersen hazır ıslemeler var cokda uygun.sadece kol agzına ve yakaya olur ama.yanı sen o boleroyu bana kalsa tas catlasa 50 mılyona cıkarırsın.zaten kapalı gelınde turban daha cok one gelır duvagını ıslemelı aldınmı turbanında bı bros taktınmı harıka oldu.tabı zevk yınede senın.bu rada ıcıne kurt dusmesın gelınlıgın cok guzel.fızıgın gayet ıı eger daraldıysa merak etme heycandan dugun gunune kadr kılo verırsın sana ömür boyu mutluluklar :)

cok hoş ve fıyatı gercekdende super..
sakın kendını sogutma arkadasım..
arkadasım bı moda evınde dıktırdı 5000 e ama ınan bunun kadar hoş durmamısdı..
nıce guzel gunleırn olsun gelınlıgın gıbı beyaz..
ılk kez bı gelınlıge bakınca gozlerım yaşardı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…