• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gittigidiyodan aldığım gelinlik

• Konu Sahibi Konu Sahibi thenes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
süperr

157 ye gelinliği aldın

ufacık boleroya o kadar para verilir mi ya :bbo:

gelinlik sade ve hoş benceama bolero fiyatı fazlasıyla ucuk arkadaslarında dedıgı gıbı gelınlık ıcın dıktirdiğini soyleme bence hayırlı ugurlu olsun

Süper bir gelinlik valla çok beğendim.

Ama ne cesaret sendeki de arkadaşım, internetten bakarak denemeden etmeden gelinlik almak, büyük cesaret ne diyim

Ama çok güzel olmuş üstüne, yakışmış yani.

Fekat, kapalı olduğun içn kapalı gelinlik baksaydınya g.g. den. Şimdi bide onca para vericen boleroya:delphin:

Arkadaşım süper görünüyor. Ayrıca kızlarında dediği gibi hiçde dar gelmiş gibi durmuyor.

Bu arada gerçekten fiyatı 157 tl mi?

Yaw bazen benimde aklıma yatıyor böyle bi yerden ikinci el almak. Bende 1 gece için bu kadar çok para vermek istemiyorum. Ama bi tarafımda başkasının hayalleriyle yapılmış gelinlik yerine neden kendi isteğim ve hayalim gibi bir gelinliğim olmasın. Bu kadarınıda hak ediyorum diye düşünüyorum.

Arkadaşım süper görünüyor. Ayrıca kızlarında dediği gibi hiçde dar gelmiş gibi durmuyor.

Bu arada gerçekten fiyatı 157 tl mi?

Yaw bazen benimde aklıma yatıyor böyle bi yerden ikinci el almak. Bende 1 gece için bu kadar çok para vermek istemiyorum. Ama bi tarafımda başkasının hayalleriyle yapılmış gelinlik yerine neden kendi isteğim ve hayalim gibi bir gelinliğim olmasın. Bu kadarınıda hak ediyorum diye düşünüyorum.

Maddi durumun yeterliyse tabiki kendi istediğini diktir ama arasıra bak bazen çok güzel gelinlikler ekliyorlar
Ben boleroyu o kadar pahalıya dikiceklerini bilsem kapalı bi gelinlik bakardım kafamda 50 100arası bişi derler diye düşündüm . :)

canım gelinliğin çok sade ve şık ben çok beğendim senide tebrik ederim iyi cesaret etmişsin gerçi iade edebiliyorsun ama ben olsam alamazdım gittigidiyordan
boleroyu 40 milyona kiralamıştı kuzenim ama beyaz değil o kınasında kırmızı kiralamıştı bence iyice araştır ben gelinliğimi 600 tl diktiriorum bolero 250 çoooooooooook fazla

Kızlar aklınızda olsun çarşıya gidince gözünüze çarparsa sizde bi fiyat sorun

dar gibi gelmedi bana ama öyle olsa bile belki ekime kadar 1-2 kilo verebilirsin...
çok güzel bu arada... Rabbim hayırlısıyla giymeyi nasip etsin

güle güle giy
bence çok güzel olmuş
keşke yakılarımda kapalı bolerolu bi gelin olsaydı gönderirdim sana...
aslında kumasını sen alsan normal bi terziye diktirsen
hiç sordunmu gelinlik dikenler pahalı dikiyo..

boleroyu sıradan bir terziye diktir bence gelinlikçiye değil.
kumaşı al,50-75 tl fazla da verme bence

gelinlik cok güsel hemde cesaret örneği yaptıgın
ama bolero için öle bi fiyat verilmes cok pahalı diil yaa bütün gelinlikcileir dolaş yada bildiğin bi terzi varsa kumaşınu al diktir üstündeki işleme istersen sen bile yaparsın cok zor değil

her nekadar internetten gelinlik almak fikri kulagıma cok sacma gelsede valla cesaretine hayran kaldım

allah tamamına erdirsin

Çok güzel gelinliğin cnm uygun bi bolero ile daha güzel olur inşallahyerimseniben
cesaretin içinde alkışş alkisalkisalkis

canm ben dün ipekyol da bir bolero daha doğrusu tam gelinliğinin üstüne giyebileceğin bir ceket begendim çok güzeldi fiyatıda 47 tl di bi bakmanı öneririm ipekyola

Canım çok güzelmişş gelinliğin güle güle giy inş...
Çok iyi fiyata almışsınnn ....Umarım istediğin gibi de bir bolero bulursun üzerine...

bencede çok hoş Allah tamamına erdirsin neden bolero diktiriyosun ki böle daha gzl

valla bravo arkadaşım çok düşük bir fiyata çok çok güzel bir gelinlik sahibi olmuşsun...vucudunada çok uymuş allah tamamına erdirsin..çok yakışmış mutluluklar...

gelinliğin çok güzelmişl canım süper fiyata da almışsın maşallah
hayırlı olsun şimdiden

Back