Gitsin yağlar gelsin kaslar hep birlikte başaralım hanımlar 💪💪

hahaa bu boğalar hep böylee kahveee manyagıyım ben de Bizi pis mideli boğaları pek bişey carpmıyor yaa .carparsa iyi niyetmizi kullanan cakallar carpıyor 24 ne yaa minnoşş seni. 24 de ben daha 2 yıllık tazecik körpecik öğretmendim :)) senin de üni bitmiş olmalı

Ay belimi gogsumu olcemedm:) baya demir uzayan metrelerden var evde sadece:) onu da bukemedim sgsghs... Ama benim bölgesel zayıflama gibi derdim yok şu an. Asıl isteğim ideal kiloma ulasmak:) ona ulaşınca bölgesel yaparım.
Boy-177
Kilo-77
Hedef-68

Ama 2 öğün cidden çok sağlıklı oluyor
N nscckts kuzum birseyler içiyor musun
evet şekersiz çay kahve var maden suyu var :)
ayy resmen eksiksiz bildin

Harıkasın

Daha önce internette görüp diyet zamanlarında yaptığım yulaf tost taifi yazayım. Belki bilmeyen vardır. Ya da yulaf yemekte zorlanan vardır:) benim gibi...
===Üç kaşık yulaf içine bir yumurta kırıyoruz. Bir iki kaşık süt ekliyoruz ve karıştırıyoruz. 5-10 dakika bekletiyoruz yulaflar yumusasin diye
=== Tost Makinesine (veya becerikliyim diyen tavada da yapabilir) yağlı kağıt serip yaptığımız karışımdan ince şekilde döküyoruz( İsteyen yulafın üzerine rende kaşar döküp üzerini karışımla kapatabilir). ==10-15 dakika yağlı kağıt arasinda pişmeye bırakıyoruz.
==İki dilim olacak şekilde işlemi tekrar ettikten sonra, İki yulaf ekmeğinin arasına bir miktar kasar koyup tost yaparcasına makinede basıyoruz:) bu kadar.
Uzun yazdım ama bu benim çok sevdiğim ve epey tok tuttuğunu düşündüğüm bir tarif. Yanina üzerine limon sıkılmış maydanoz güzel gidiyor yulaf yemiyormus gibi yulaf yiyorsunuz:)

Ay hala tazecik körpeciksiniz canım tazelik içten gelir

evet şekersiz çay kahve var maden suyu var :)

ayy resmen eksiksiz bildin
Çay konusundan pek emin olmadım Sanki diğer konuda biraz çaydan çeşitli bitki çaylarından konuşulmuştu ama net hatırlıyamadım hayret Ama sanki çaydansa kahveyi daha çok seviyorsun gibi

Boğalar genelde her türlü ahval ve şeraite karşı dayanıklı oluyor ya Nasıl kahve seversin? Ee sever misin kahve falan gibi oldu

Maşallah boyunuz model boyu. İdeal kiloya ulaşınca tam model olursunuz

Kızlar ya ,gebelikte 61 ile doğuma gittim ben hep emzirmede alıyorum, 2. Çocukta emzirirken 74e çıktım,şimdi 67 yim 60 olsam yada nerdeee 58 falan olsam iyi olur, bugün dürüm yedim dışarıdaydık, ya evde de bunaldim, karpuz a hiç dayanamıyorum,fıstık da yedim ya bugün çok açtım. Boy 160 ,göbeğim ve yanlar var, kendimi şişko koca karı gibi hissediyorum.

Ayyyy canım durum çekti kim hayır diyebilir... 67 çok uçuk bir kilo degik ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…