Gitsin yağlar gelsin kaslar hep birlikte başaralım hanımlar 💪💪

Çay konusundan pek emin olmadım :KK70: Sanki diğer konuda biraz çaydan çeşitli bitki çaylarından konuşulmuştu ama net hatırlıyamadım hayret :KK70:Ama sanki çaydansa kahveyi daha çok seviyorsun gibi :KK70:
aynen :KK70: türk kahvesi ve filtre ilk tercihlerim sonra bitki çayları, çay içeceksemde siyaah çay şu sert olandan içerim bizim buralarda kaçak çay diyorlar kendisine :KK70:

Keşke modellik sadece boyla olan bir şey olsaydı:) ama teşekkür ederim... Bir de keşke bı 5-10 cm daha kısa olmayı isterdim:KK43: insana hiç bir artısı yok. Minyon olmak daha güzel.
Yaaa ben seviyorum kadında da erkekte de böyle heybet kalıp hoş bence geniş omuz alfa duruş :KK70:

aynen :KK70: türk kahvesi ve filtre ilk tercihlerim sonra bitki çayları, çay içeceksemde siyaah çay şu sert olandan içerim bizim buralarda kaçak çay diyorlar kendisine :KK70:
Ben yumuşak içimli yeşil çay da heart attack (iptal iptal iptal :KK70:) modundayım. Kaçak çay içsem neler olur acaba :KK70:

Merhaba herkese 🙌 2 sezeryan doğum 1 tek bir ikiz 3 kız annesiyim. Ilk kızımdan sonra 30 küsür kiloyu 4 5 ayda sporla biraz dikkat etmeyle verip 56 ya düşmüştüm.

İkizlerden sonra cok almamıştım ama 73 ten bir yil içinde peşlerinde koşmaktan 62 ye düştüm ama fit değilim. 3 gündür spora başladım haftanın 5 günü. Biraz da dikkat ediyorum. Hep birlikte gun içinde neler yediğimizi neler yaptığımızı tarifler de vererek paylaşalım mii?? Biz değil kilolar korksun bizden🤩 güncel ölçümlerim

Göğüs:93
Bel :78
Karın:91
Kalca : 101
Bacaklar:58
Basen: 89

N nscckts
@Aylakkadin
Merhaba cok guzel bir konu olmus😍
Ben de su an 57 kiloyum ama kilom artik direncli hale gelmis biraz zor veriyorum. Olculerimi olcup tekrar yazacagim ancak olmak istedigim kilo 53 civari. Boy 160.
Cok yemek yiyen yemege duskun birisi degilim ancak inanilmaz bir atistirma istegim var ve hep tatli yiyorum. Boyle kotu bir aliskanligim var. Bilemiyorum bunu kirmadan nasil zayiflayabilirim. Simdi bolgesel hareketlerle spora baslayacagim ve diyet yapmaya devam edecegim insallah bsaracagizz💪🏻

Bende açım ama yemicemmm🤭

Siz yeni mi doğum yaptınız kaç kg kaldı doğumdan sonra
1'sene olacak insaallah.25 kalmistir, cunku ilk dogumda aldiklarimi vermeye niyet etmistim ki,tekrar hamile oldum. İki dogum kilosu eklenerek ilerledi. Ömrüm boyunca 53-55 civarlariydim diyebilirim. Simdi de 51 olmak istiyorum, eski rakamlar bile kurtarmaZ beni.

Yaaa ben seviyorum kadında da erkekte de böyle heybet kalıp hoş bence geniş omuz alfa duruş :KK70:
kalimeroya katılıyorum bence de minyon olmak daha güzel çıtı pıtı daha dişi dişi oluyor minyonlar baksana telaffuzu bile mini mini minyon çok tatlı :KK70:

kalimeroya katılıyorum bence de minyon olmak daha güzel çıtı pıtı daha dişi dişi oluyor minyonlar baksana telaffuzu bile mini mini minyon çok tatlı :KK70:
Herkes kendinde olmayanın artılarını görmeye daha yatkın heralde. Ben 165.5 falanım ve böyle çok kalıplı geniş omuzlu falan değilim. Yüzümle birleşince tatliş bir enerji oluyor. Bence valla hükümet gibi kadınlar böyle cool duruyorlar.Bir yürüyorlar heybetli heybetli güzel bence. Bense çoluk çocuk gibi hissediyorum. Erkeklere de kesinlikle yakışıyor :KK70:

Günaydın topikdaslarim sağlıklı ve hafif bir günümüz olsun. Gece yazılanlari şimdi okucam. Gece ikizler hiç yatmadı çok uykusuz kaldık ki uykusuzluk eşiğim cok çok düşük. Sabah 10 sporuna gidemedim.

Kahvaltıya Kalimeeero Kalimeeero nün yulaf tostunu içine kabak; soğan rendesi lor peyniri ve baharatla yaptım çok guzel oldu iki dilim yedim. Biraz semizotu turşusu ekşili ve domates zeytin.

Yulaf tostunu aynı mantıkla ben patates, yumurta peynir kabak ile bebeklere yapıyordum .yulafla ekmeğin yokluğu hiç belli olmadı yumurta kokusunu da cok az aldim🙌

Herkes kendinde olmayanın artılarını görmeye daha yatkın heralde. Ben 165.5 falanım ve böyle çok kalıplı geniş omuzlu falan değilim. Yüzümle birleşince tatliş bir enerji oluyor. Bence valla hükümet gibi kadınlar böyle cool duruyorlar.Bir yürüyorlar heybetli heybetli güzel bence. Bense çoluk çocuk gibi hissediyorum. Erkeklere de kesinlikle yakışıyor :KK70:
Her daim pilicsiniz :) anneannem 63 yaşında 160 o da. Hala güzel güzel elbiseler giyiyor efil efil, küçücük ayakları var:) hiç demezsiniz 63 diye... Ben 30 um benden büyükler bana abla diyor otomatik olarak:KK43:

Günaydın topikdaslarim sağlıklı ve hafif bir günümüz olsun. Gece yazılanlari şimdi okucam. Gece ikizler hiç yatmadı çok uykusuz kaldık ki uykusuzluk eşiğim cok çok düşük. Sabah 10 sporuna gidemedim.

Kahvaltıya Kalimeeero Kalimeeero nün yulaf tostunu içine kabak; soğan rendesi lor peyniri ve baharatla yaptım çok guzel oldu iki dilim yedim. Biraz semizotu turşusu ekşili ve domates zeytin.

Yulaf tostunu aynı mantıkla ben patates, yumurta peynir kabak ile bebeklere yapıyordum .yulafla ekmeğin yokluğu hiç belli olmadı yumurta kokusunu da cok az aldim🙌
Gunaydiiiinnnn Ayy ben de deneyeceğim 😍 afiyet olsun şifa olsun

Son düzenleme:
Her daim pilicsiniz :) anneannem 63 yaşında 160 o da. Hala güzel güzel elbiseler giyiyor efil efil, küçücük ayakları var:) hiç demezsiniz 63 diye... Ben 30 um benden büyükler bana abla diyor otomatik olarak:KK43:
Ya sondan başlayayim.bende 161 falanım. Ufak geliyorum gözüme evet hep küçük durma kıyafet bulma içine girme avantajimiz ama 170 falan olmayı isterdim valla

1'sene olacak insaallah.25 kalmistir, cunku ilk dogumda aldiklarimi vermeye niyet etmistim ki,tekrar hamile oldum. İki dogum kilosu eklenerek ilerledi. Ömrüm boyunca 53-55 civarlariydim diyebilirim. Simdi de 51 olmak istiyorum, eski rakamlar bile kurtarmaZ beni.
Bende 55 e düştügum kilonun keyfini sürmeden hamile kaldım ikiz oldu bi de😂 18 kg aldım. 18 aylık oldular 61 e düştüm hicbir şey yapmadan ama benim de hedefim hiç görmediğim 53-54 de nasıl olacağımi deneyimlemek 7 kg 3 ayda versem sıkılasarak tabi yeter

O zaman ilk ben yazayım. Bugün doktor randevum var o yüzden açıkçası üşendim değişik biseyler yapmaya:)
Bir de pazartesi eşimin ailesine gideceğiz ve bir hafta evde olmayacağım o yüzden yeşillikleri bitirmeye çalışıyorum.
==Taze yeşil soğanları doğradım ve tavada coook az zeytinyağı ile öldürdüm. Üzerine bir yumurta kırdım. Ve pişince alıp bir dilim tam buğday ekmeği üzerine koyup yidim 😁 yanına da bir kase çorba içtim 😍 çay alışkanlığım yoktur. Yemekle genelde biseyler icemem. Çorba varsa tercih ediyorum

X