- 6 Eylül 2020
- 1.372
- 7.142
Skincare addictçim şimdi yiyemiyorsan da bir şey diyemem tabii. Boğa kankitom geldi aklıma. Bir pahalı doğal bir de ucuz yumurta alıyor. Evdekilere de şey diyormuş pastaya böreğe ucuzu normal yemeye organiği kullanalımSevemiyorum abartmıyorum 20 yil kesin olmuştur haşlanmış ya da omlet şeklinde yemeyeli.. kokusu tadi yok yiyemiyorum protein olarak diyet olarak kayıp benim için ama aşamıyorum bundan sonra da yiyemem .yumurta girmesi gereken şeyleri max 2 ye indiriyorum kek mek tatlı işlerinde
Canım sadece sabah ve akşam mı?4 senedir günde 2 öğün yiyorum o şekilde kilo verdim buna da alıştım daha enerjik yapıyor insanı + ekmeği ve şekeri de kestim
doktorum evlere temizliğe gitmiyorsan ,inşaaatda çalışmıyorsan, sporcu değilsen, gelişim çağında değilsen ara öğüne ihtiyacın yok demişti
Haha bir boğadan beklenir mantıksal hareketlerSkincare addictçim şimdi yiyemiyorsan da bir şey diyemem tabii. Boğa kankitom geldi aklıma. Bir pahalı doğal bir de ucuz yumurta alıyor. Evdekilere de şey diyormuş pastaya böreğe ucuzu normal yemeye organiği kullanalımSenin yemek sevme boğalıktan hep Terazi de biraz keyif delisi olmasından ve güzelliklerden hoşlanmasından mütevellit düşüyor yemeye
aynenCanım sadece sabah ve akşam mı?
Bende su an çok çok acımBi haftadır az yiye yiye demek midem alısti akşam eşimden kfc istedim ama hamburgerini yemedim bikac küçük top bi kemiksiz bikac tane de patates yedim şuan sanki kuzu yemiş gibiyim
Spora da ac karnına sabah 10 da gidiyorum daha verimli oluyor kahvaltı yapmam 12 yi bulunca iyi oluyor. Tek sıkıntım gün içinde cok canım istemeyip yemedigimde bu saatlerde acıkıp bisiler götürmemonun dışında her gün olan abur cuburu bıraktım gibi dün çok sevdiğim canga dan kaç tane aldım kriz gelirse yerim diye ama canım istemiyor
Iste en tehlikeli zamanlar bu aralar ya bende dün dayanamadim gece 11 de somun ekmek peynir domates biber yedim en sevdiğim dörtlü olablirBende su an çok çok acım
HahhahIste en tehlikeli zamanlar bu aralar ya bende dün dayanamadim gece 11 de somun ekmek peynir domates biber yedim en sevdiğim dörtlü olablir
Herkesin motive olma şekli farklı tabii ki haklısınız. Ben mesela rekabet değil de kolektif bir şekilde birlikte hareket etmeyi seviyorum. Rekabet beni geriyor yani ne gerek var gibiTabikide dediklerine katılıyorum ama rakabet iyidir Azime sebebiyet verir
Ben sütü de hiç sevmezdim ama güzellik uğruna bazen kolajen katip bazen yulaf lapasini pişirip tüketiyorum.Hahhah
Bende 40 yaşında yeniden Sut içmeye başladım
bırakırken ben
Atart video ekleyebildim mi kardeşim
Değişiklik çok severim aynen. Bir tık risk barındıran hareketler tabiiHaha bir boğadan beklenir mantıksal hareketlerevet vallah sevdiğim seylerde midemin kapasitesi unlimited terazi de basit olsun değişik olsun ne olursa gorseli güzel albenisi olan her şeye düşer
Evet kendisinin fan girlü olarak hemen cevap vereyim kendisi çok su içer su bidonu gibi gezmeye bayılır
Selam, benim de dogum kilolarim. Arada sohbete gelsem olur dimi?Merhaba herkese2 sezeryan doğum 1 tek bir ikiz 3 kız annesiyim. Ilk kızımdan sonra 30 küsür kiloyu 4 5 ayda sporla biraz dikkat etmeyle verip 56 ya düşmüştüm.
İkizlerden sonra cok almamıştım ama 73 ten bir yil içinde peşlerinde koşmaktan 62 ye düştüm ama fit değilim. 3 gündür spora başladım haftanın 5 günü. Biraz da dikkat ediyorum. Hep birlikte gun içinde neler yediğimizi neler yaptığımızı tarifler de vererek paylaşalım mii?? Biz değil kilolar korksun bizdengüncel ölçümlerim
Göğüs:93
Bel :78
Karın:91
Kalca : 101
Bacaklar:58
Basen: 89
N nscckts
A Aylakkadin
Bugün su tuvalete çıkaran smothie için eşimden keten tohumu ve kinoa istedim ( kinoa kısır veya pilav salata vs için)Değişiklik çok severim aynen. Bir tık risk barındıran hareketler tabiiDaha çia tohumları keten tohumları maça lattler acailer bu kadar ünlü değilken Türkiye'de ben alırım çok eskiden Türkiye ye yeni yeni geliyordu düşün 24üm ben liseye gidiyordum yani çok oldu. Matcha mesela benim tansiyonunumu mu düşünüyor nedir elim ayağım kesiliyor. Çok farklı şekilde çok denedim. İstedim içmeyi ama olmuyor. Elim ayağım kesiliyor, midem bulanıyor, çarpıntı oluyor falan çok garip Açken zaten fena kere fena tok daha iyi oluyor diye duymuştum ama nope bitirdi beni bebeksu Heralde vücudumun aman havalı bombe misin sen bebeksu musun iç düzgünce yeşil çayını yeto sana boşver yeşil çaydan bilmem kaç kat etkili şeyi deme şekli Acai de öyle kaç kere denedim antioksidan deposu falan ama nope midemi o kadar bulandırdı ki mahvetti beni Ben gene anam babam usulü takılayım en iyisi
Tabikiii kapımız kiloya yağa siper almış savaş açmış her fedaiye acıkSelam, benim de dogum kilolarim. Arada sohbete gelsem olur dimi?
Tesekkurler açımTabikiii kapımız kiloya yağa siper almış savaş açmış her fedaiye acık
Bende açım ama yemicemmmTesekkurler açım
Ayşegül çoruhlu reisin kolajen ve çia ile bağırsak duşu muydu iç duş muydu neydi neydi öyle bir videosu var. Onu belki yaparsın. O kendi kolajeniyle yapıyor tabii de ay o ürünü de çok merak ediyorum bu aradaBugün su tuvalete çıkaran smothie için eşimden keten tohumu ve kinoa istedim ( kinoa kısır veya pilav salata vs için)
Gözümün nuru gitmiş tanesi 80 tl ye iki paket chia tohumu almış . Onu da yumurta muadili diye biliyorum. Yine chiali cok tarif var ama kullanmam iki paket yarın inşallah bi paket keten tohumu ve kinoa ile değişiriz.
Matcha çayını duydum ama denemedim demek sana ağır geliyor. Yeşil çay daha doğrusu bitki çaylarının da fazla tüketimi aynı hassasiyetleri yapıyor aslında.
Elimde kiraz sapı var bikac sabah ödem atsın diye ac karnına demleme usulü içtim ama etki etmedi ya cok şişkin hissediyorum kolajenden dolayı sanırım kabızlık oldu