Gitsin yağlar gelsin kaslar hep birlikte başaralım hanımlar 💪💪

Ayşegül çoruhlu reisin kolajen ve çia ile bağırsak duşu muydu iç duş muydu neydi neydi öyle bir videosu var. Onu belki yaparsın. O kendi kolajeniyle yapıyor tabii de ay o ürünü de çok merak ediyorum bu arada :KK70: Kinoa olsun karabuğday olsun az yemedik be hey hey :KK70:Ben fazla içmiyorum hiç de ben de çarpıntı yapmak çok kolay ya minnoş bedenim adeta bir serçe :KK70:Boğa kankitom kahve delisi ilk americano içmemi hatırlıyorum OMG :KK70:Kalpten gideceğim sandım yani. Espresso içsem demekki neler olacak :olamaz:Totomu koyup oturamadım resmen. :KK70:Kanitom da sağolsun gülüyor arkadaş gibi arkadaş :KK70:Ertesi gün vize varken ilk defa americano içmek çok mantıkşov değildi tabii toprak grubu değil hava grubu olduğum belli :KK70:(Aman ne çılgınlıklar ne çılgınlıklar ne kadar yer yandı akşam kahve içmişim ne sıkıcı hayat yok yok terazi çok daha eğlenceli bir hayat sürer :KK70:) Çalışma salonunda çalışırken resepsiyonist abla kestolamış kameradan aşağı dolaşmaya kontrole gelince ne oldu oturamıyorsun saatlerdir dedi :KK70:
hahaa bu boğalar hep böylee kahveee manyagıyım ben de :KK70: Bizi pis mideli boğaları pek bişey carpmıyor yaa .carparsa iyi niyetmizi kullanan cakallar carpıyor :KK70: 24 ne yaa minnoşş seni. 24 de ben daha 2 yıllık tazecik körpecik öğretmendim :)) senin de üni bitmiş olmalı

Ay belimi gogsumu olcemedm:) baya demir uzayan metrelerden var evde sadece:) onu da bukemedim sgsghs... Ama benim bölgesel zayıflama gibi derdim yok şu an. Asıl isteğim ideal kiloma ulasmak:) ona ulaşınca bölgesel yaparım.
Boy-177
Kilo-77
Hedef-68

Ama 2 öğün cidden çok sağlıklı oluyor
N nscckts kuzum birseyler içiyor musun
evet şekersiz çay kahve var maden suyu var :)
Evet kendisinin fan girlü olarak hemen cevap vereyim kendisi çok su içer su bidonu gibi gezmeye bayılır :KK70: Karnından ses gelir hatta :KK70:Filtre kahve fan girlü aynı zamanda. Maden suyu sever. Türk kahvesi de içiyor galiba filtre kadar olmasa da. :KK70:Antepli olarak ayransız asla ve asla olmaz. Kışın organik süt ve şekersiz organik sahleple sahlep de yapıyor. Yanlış hatırlamıyorsam gene kışın kızı ile kendine sıcak çikolata da yapıyordu ya da sadece kızı içiyordu belki emin olamadım.
ayy resmen eksiksiz bildin :KK70:

Evet kendisinin fan girlü olarak hemen cevap vereyim kendisi çok su içer su bidonu gibi gezmeye bayılır :KK70: Karnından ses gelir hatta :KK70:Filtre kahve fan girlü aynı zamanda. Maden suyu sever. Türk kahvesi de içiyor galiba filtre kadar olmasa da. :KK70:Antepli olarak ayransız asla ve asla olmaz. Kışın organik süt ve şekersiz organik sahleple sahlep de yapıyor. Yanlış hatırlamıyorsam gene kışın kızı ile kendine sıcak çikolata da yapıyordu ya da sadece kızı içiyordu belki emin olamadım.
Harıkasın

Daha önce internette görüp diyet zamanlarında yaptığım yulaf tost taifi yazayım. Belki bilmeyen vardır. Ya da yulaf yemekte zorlanan vardır:) benim gibi...
===Üç kaşık yulaf içine bir yumurta kırıyoruz. Bir iki kaşık süt ekliyoruz ve karıştırıyoruz. 5-10 dakika bekletiyoruz yulaflar yumusasin diye
=== Tost Makinesine (veya becerikliyim diyen tavada da yapabilir) yağlı kağıt serip yaptığımız karışımdan ince şekilde döküyoruz( İsteyen yulafın üzerine rende kaşar döküp üzerini karışımla kapatabilir). ==10-15 dakika yağlı kağıt arasinda pişmeye bırakıyoruz.
==İki dilim olacak şekilde işlemi tekrar ettikten sonra, İki yulaf ekmeğinin arasına bir miktar kasar koyup tost yaparcasına makinede basıyoruz:) bu kadar.
Uzun yazdım ama bu benim çok sevdiğim ve epey tok tuttuğunu düşündüğüm bir tarif. Yanina üzerine limon sıkılmış maydanoz güzel gidiyor 😍 yulaf yemiyormus gibi yulaf yiyorsunuz:)

hahaa bu boğalar hep böylee kahveee manyagıyım ben de :KK70: Bizi pis mideli boğaları pek bişey carpmıyor yaa .carparsa iyi niyetmizi kullanan cakallar carpıyor :KK70: 24 ne yaa minnoşş seni. 24 de ben daha 2 yıllık tazecik körpecik öğretmendim :)) senin de üni bitmiş olmalı
Ay hala tazecik körpeciksiniz canım tazelik içten gelir :KK70:

evet şekersiz çay kahve var maden suyu var :)

ayy resmen eksiksiz bildin :KK70:
Çay konusundan pek emin olmadım :KK70: Sanki diğer konuda biraz çaydan çeşitli bitki çaylarından konuşulmuştu ama net hatırlıyamadım hayret :KK70:Ama sanki çaydansa kahveyi daha çok seviyorsun gibi :KK70:

Boğalar genelde her türlü ahval ve şeraite karşı dayanıklı oluyor ya :KK70: Nasıl kahve seversin? Ee sever misin kahve falan gibi oldu :KK70:

Ay belimi gogsumu olcemedm:) baya demir uzayan metrelerden var evde sadece:) onu da bukemedim sgsghs... Ama benim bölgesel zayıflama gibi derdim yok şu an. Asıl isteğim ideal kiloma ulasmak:) ona ulaşınca bölgesel yaparım.
Boy-177
Kilo-77
Hedef-68
Maşallah boyunuz model boyu. İdeal kiloya ulaşınca tam model olursunuz :nazar:

Kızlar ya ,gebelikte 61 ile doğuma gittim ben hep emzirmede alıyorum, 2. Çocukta emzirirken 74e çıktım,şimdi 67 yim 60 olsam yada nerdeee 58 falan olsam iyi olur, bugün dürüm yedim dışarıdaydık, ya evde de bunaldim, karpuz a hiç dayanamıyorum,fıstık da yedim ya bugün çok açtım. Boy 160 ,göbeğim ve yanlar var, kendimi şişko koca karı gibi hissediyorum.

Kızlar ya ,gebelikte 61 ile doğuma gittim ben hep emzirmede alıyorum, 2. Çocukta emzirirken 74e çıktım,şimdi 67 yim 60 olsam yada nerdeee 58 falan olsam iyi olur, bugün dürüm yedim dışarıdaydık, ya evde de bunaldim, karpuz a hiç dayanamıyorum,fıstık da yedim ya bugün çok açtım. Boy 160 ,göbeğim ve yanlar var, kendimi şişko koca karı gibi hissediyorum.
Ayyyy canım durum çekti 😄 kim hayır diyebilir... 67 çok uçuk bir kilo degik ya

X