Gitsin yağlar gelsin kaslar hep birlikte başaralım hanımlar 💪💪

ölçülerimi yazayım benim stabil uzun süredir ölçülerim ,dirençli olan basenlerimin gitmesi için sanırım vücudumda daha fazla yağ gitmeli :KK70:
gögüs 87
bel 63
kalça 92

kilom 64
boyum 172.5

hergün yarım saat yürüyorum haftanın 3 günüde hit cardio yapıyorum
herzaman sağlıklı besleniyorum ama porsiyon olarak çok yediğim için kilom sabit
Bunlar ideal ölçüler kardeşim ❤️

S Skinkeyrlover skinkeyr junkimm gelsene bi alan daha yarattım kendime 😂

@ceycey0406
Yaaa benim ameliyattan dolayı spor yasağın sürüyor ama kalpler kırık canki :KK12: :KK70: 1.5 2 hafta falan daha zumbam yasak. Ağırlık, pilates falansa 2. 5 3 ay var. Zaten özledim. Yasakları çiğneyip başlayacaksın yaa :KK70:

Yaaa benim ameliyattan dolayı spor yasağın sürüyor ama kalpler kırık canki :KK12: :KK70: 1.5 2 hafta falan daha zumbam yasak. Ağırlık, pilates falansa 2. 5 3 ay var. Zaten özledim. Yasakları çiğneyip başlayacaksın yaa :KK70:
Yaa sağlık her şeyden önemli minnaksu'm ❤ olsun bu topik inşallah güzellik gibi aktif oldukça sen yetersin evelallah buraya da olsun sen gene yaz bi içecek duyarsin bilirsin bi atistirmalik tarif verirsin en kötü gaz verirsin bana 🤩🌺

Bunlar ideal ölçüler kardeşim ❤️
yağ oranım artacak diye korkuyorum kilo sabit kalsada yaş ilerledikçe yağ oranımızın artma durumu :KK43: zar zor geldiğim bu ölçüleri zamanın akışı yüzünden elimden kaçırmak istemiyorum :KK70:

Bence de ya super ama o hep dikkat ediyor maşallah
60 kilo olmak istiyorum aslında tamamen şımarıklıktan :KK70:
kendime kilo almaya da pay bırakayım diyorum sanki hep bir sınırdayım 3 kilo alsam çok kilo almış gibi durucam sanki hani insan vücudunu bilir ya, o sınırı biraz genişleteyim istiyorum ki daha fazla porsiyon yiyebileyim bu topiğe bunu utanmadan yazıyorum birde çok yicem diye :KK70: ne yapıcaz benim bu oburluğu mu ya doymuyorum asla

Yaa sağlık her şeyden önemli minnaksu'm ❤ olsun bu topik inşallah güzellik gibi aktif oldukça sen yetersin evelallah buraya da olsun sen gene yaz bi içecek duyarsin bilirsin bi atistirmalik tarif verirsin en kötü gaz verirsin bana 🤩🌺
Gaz mı dedi birileri tam terazi burcunun işidir bu :KK70: Ben pandemide kilo almıştım. 66ya çıkmıştım sonra 52ye düştüm geri. Ama, şu ara hareketsizlikten 55 falanım. Taş olacaksın taş 3 çocuk annesi ama ablaları gibi yanında. Fit bir anne :KK200::nazar:

Gaz mı dedi birileri tam terazi burcunun işidir bu :KK70: Ben pandemide kilo almıştım. 66ya çıkmıştım sonra 52ye düştüm geri. Ama, şu ara hareketsizlikten 55 falanım. Taş olacaksın taş 3 çocuk annesi ama ablaları gibi yanında. Fit bir anne :KK200::nazar:
Vuhuuu tutmayın şakiriiii🤣 55 olsam Allahtan ne isterim belki ufak bi dolap dolusu k beauty bebekleri 🤩 valla winsctim sağlık en önemlisi tabi de benim de hayalim omrum olursa ileride kızlarımla kıyafet değişimi yapabileceğim ölçülerde sabit kalmak

60 kilo olmak istiyorum aslında tamamen şımarıklıktan :KK70:
kendime kilo almaya da pay bırakayım diyorum sanki hep bir sınırdayım 3 kilo alsam çok kilo almış gibi durucam sanki hani insan vücudunu bilir ya, o sınırı biraz genişleteyim istiyorum ki daha fazla porsiyon yiyebileyim bu topiğe bunu utanmadan yazıyorum birde çok yicem diye :KK70: ne yapıcaz benim bu oburluğu mu ya doymuyorum asla
Ahahaa bu ben aslında 57 de olur bana ama diyorum 54 falan olsam bari yer kalsın almaya ☻ ben de maalesef dürüm işlerini hammurabi bebeklerini çok seviyorum hakim olamıyorum yoksa yemek falan çok aklıma gelmez gecenin bi vakti yaptığım peynir domates biber sandivicini cok severim Mesela ya da makarna ya da börek morek

:nazar:Vuhuuu tutmayın şakiriiii🤣 55 olsam Allahtan ne isterim belki ufak bi dolap dolusu k beauty bebekleri 🤩 valla winsctim sağlık en önemlisi tabi de benim de hayalim omrum olursa ileride kızlarımla kıyafet değişimi yapabileceğim ölçülerde sabit kalmak
K beauty bebekleri de asla unutmaz bir bir skincare junkie asla :KK70: 4 kız kıyafet değişimi valla süper olur ya :KK70:Seni rol model alarak büyürlerse yandın masrafları çok olacak valla :KK70:Ama deyiyor mu deyiyor :KK76:

ölçülerimi yazayım benim stabil uzun süredir ölçülerim ,dirençli olan basenlerimin gitmesi için sanırım vücudumda daha fazla yağ gitmeli :KK70:
gögüs 87
bel 63
kalça 92

kilom 64
boyum 172.5

hergün yarım saat yürüyorum haftanın 3 günüde hit cardio yapıyorum
herzaman sağlıklı besleniyorum ama porsiyon olarak çok yediğim için kilom sabit
Sen harikasın valla azmin sabrın iradenin örneği ❤ ölçülerin ideal valla ama en güzeli bunu koruyor olman.

Senin topigi bulamadım en çok sağlıklı tariflerine ihtiyacım var kızkardeşim bana özel bi liste yapacak da böyle elimin altında kolayca bulabileceğm yapabileceğim şeyleri üşenmeden yapmaya ihtiyacım var.

Hic kimse olmasa bile burayı günlük gibi kullanırım. Bugün kendim için ne yedim ne içtim ne yaptım ne kaçırdım 😂

Sen harikasın valla azmin sabrın iradenin örneği ❤ ölçülerin ideal valla ama en güzeli bunu koruyor olman.

Senin topigi bulamadım en çok sağlıklı tariflerine ihtiyacım var kızkardeşim bana özel bi liste yapacak da böyle elimin altında kolayca bulabileceğm yapabileceğim şeyleri üşenmeden yapmaya ihtiyacım var.

Hic kimse olmasa bile burayı günlük gibi kullanırım. Bugün kendim için ne yedim ne içtim ne yaptım ne kaçırdım 😂

canın abur cubur istediğinde söyle sana tarif veririm sağlıklı olandan

Kaçırdım mı no no kaçırmak yok iptal iptal iptal evroşa yanlış enerjiler yollama canki :KK70:

canın abur cubur istediğinde söyle sana tarif veririm sağlıklı olandan
Yaaa efsane konu. Seni oradan keşfedip fan girlün olmuştum :KK70::KK200:Hatta başta hesabım yoktu okuyordum hesabım olmadan sonra dedim hesap açayım ben de

X