Valla sıcaktanYa harikasın gerçekten Bak istikrarlı değilim katılımıyım dedin ama en istikrarlı da sen ciktin maşallah devamı gelsin inşallah ❤
Gerçekten öyle esim abartısız benden çok yer ama ramazanda falan daha çok süzülür. Erkek kardeşim çok yoğun çalışıyor gece 11 de eve gelse gidip 1 saat salonda ağırlık çalısir kick boks yapar gelir eşimim kuzeni gene gece 2 de uyusun 7 de ise gitmeden salona gidip sporunu yapar döner işe. Bunlardaki jenaratör kaç bin yuz milyar kilowat acabaOnlarında zamanı gelecek
Eşim kıştan beri ekmeği bırakarak ve spor yaparak 9 kg verdi. Hiç durmadan göbeğiyle mücadele ediyor, bir zaman sonra onlar içinde zorluk başlıyor ama yaratılıştan gelen bir güçleri var sinir oluyorumsabah kalkıp egzersiz yapıyor, işten gelip yürüyüş yapıyor, izin gününde yüzmeye gidiyor enerjisine sinir oluyorum. Benim şu an kolumu kaldıracak halim yok adam gs maçını izlerken bacaklarını çalıştırıyor bir yandan
Adam haklıgeçen gün erhanla kadın erkek muhabbeti yapıyorduk, regl sıkıntıları ,kadınsal bazı rahatsızlıklar, toplumun kadından bekledikleri iş hayatında bile yaşadığımız zorluklar tacizler ,hamilelik doğum ve sonrası sıkıntılar menepoz evresi vs anlatıyordum.. basit ve yalın dille bak şunları bunları yaşıyoruz diye anlatırken yüreği daraldı
iyiki kadın değilim allahım iyiki dedi
Valla anlamadım 47 yaşında adam bi otur totonun üstüneGerçekten öyle esim abartısız benden çok yer ama ramazanda falan daha çok süzülür. Erkek kardeşim çok yoğun çalışıyor gece 11 de eve gelse gidip 1 saat salonda ağırlık çalısir kick boks yapar gelir eşimim kuzeni gene gece 2 de uyusun 7 de ise gitmeden salona gidip sporunu yapar döner işe. Bunlardaki jenaratör kaç bin yuz milyar kilowat acaba
21 gibiKıyamam sana ne zaman ve hangi emarelerle başladı
Doğru bir bakış bu , bu kadar tatlı yazan biri cidden güzeldir, eminim21 gibiEmareler öyle fenaydı ki fark etmemek imkansız bombaladı resmen emare değil de emare şov diyelim Dayanılmaz ağrılar falan. Neyse napıyoruz hastalıkları benimsemiyoruz Bu arada inanılmaz çene, boyun ve bel ağrım var ama yok yok iptal iptal Benim de hatalarım oldu tabii. Çok canımın kıymetini bilmedim neyse bu,neden benim başıma geldi değil de bundan ne öğrenebilirim diye bakalım Kendime dikkat etmem gerek. Hiçbir şey sağlıklı olmaödan önemli değil. Mesaj bu pozitif basalım genç yaşta öğrendim. Dönüşü daha kolay olur inşallah Uğraşıyorum bakalım hala var evrene enerjimi yolluyorum sağdan soldan aldım verdim 777
Çok tatlı dimi çok güzel bi enerjisi var onu okudukça tebessüm ettiriyor hele minnoş minnoş türküsünü söyleyesim.geliyorDoğru bir bakış bu , bu kadar tatlı yazan biri cidden güzeldir, eminim
Valla öyle, bayılıyorum pozitif insanlara, gerçi hepiniz öylesinizÇok tatlı dimi çok güzel bi enerjisi var onu okudukça tebessüm ettiriyor hele minnoş minnoş türküsünü söyleyesim.geliyor
Junkieciğim afeti devran vibeım yok ama sağol canımSenin afet i devran olduğunu düşünüyorum. Oyle deme hepimizin farklı sağlık sorunlari var, Allah bugunumuzden etmesin. Ve evet erkeklerin sadece yikadiklari yüzlerinin bizden daha pürüzsüz dikkat etmedikleri beslenmelerine göre vücutlarının nispeten daha düzgün oluşu killarini doğal bitki örtüsü gibi muhafaza edebilmeleri her ayın belli döngülerinde kanla mücadele etmemeleri her zaman hallederiz yeahhh modunda olmaları bence haksuzlikkk
Yaa ay çok mutlu oldum. Siz kendinizi aynaladığınıza göre(psikolojik, spritüel mevzulara girmeye başlamıştım dır. Her saniye belli etmeden duramıyorumdurDoğru bir bakış bu , bu kadar tatlı yazan biri cidden güzeldir, eminim
Beyin kafayı yememek için heralde bir mizahşörlük yapayım diyorÇok tatlı dimi çok güzel bi enerjisi var onu okudukça tebessüm ettiriyor hele minnoş minnoş türküsünü söyleyesim.geliyor
Utanma utanma gerçekten cok güzel enerjin var minnossu❤ kidinin düşmanı kidindir mottosunu yıkarız biz, hepimiz en güzeliz yine mi çiçek yine mi güzeliz ayollBeyin kafayı yememek için heralde bir mizahşörlük yapayım diyorİnşallah komiktir dostlar şu ifadeyle cringe olarak okumuyorsunuzdur (Utanmışımdır. Gene kişisel gelişim notu çıkaralım iltifat etmeyi çok seviyorsun iltifat almayı da bil öyle hemen kızarma Bu arada kadın kadına iltifat etmeyi severim. Tabii ki fake değil gerçek düşüncelerimi. Neden olmasın ki birbirimizi yükseltelim enerjimizi arttıralım. Şu enerji işlerini bir üste dalayım ben en iyisi fazla oldu bu da ) Hemen açtım şuan. Ceylan - Minnoş Spotify algoritması şokta
Her türlü vibein var çoklu vibe sendromlusun maşallahJunkieciğim afeti devran vibeım yok ama sağol canımDaha tatlış minnoş vibeım var.
Pozitiflik kazanacakValla öyle, bayılıyorum pozitif insanlara, gerçi hepiniz öylesiniz
Sen de öylesin ❤Valla öyle, bayılıyorum pozitif insanlara, gerçi hepiniz öylesiniz
TerazilikHer türlü vibein var çoklu vibe sendromlusun maşallah
KesinlikleSen de öylesin ❤
O da terazilik kafası karışıklık karar verememe vs hava grubu alametleriTerazilikKullanıcı adım negatif aslında. Çok ağrılarımın olduğu bir zamandı galiba George orwel 1984ün baş karakterini seçmişim isim olarak o kafayla Distopya şov İşin ilginç yanı ondan önce denediğim şey mutluluklu falan bir şeydi alınmıştı denemedim daha fazla silip bunu yaptım Kafam bir hayli karışık
KesinlikleHerkes herkese kalp atıyor. Aşırı pozitif basıyoruz dostlar. Burası adeta bir sevgi yumağı oldu Ağlayacağım
Fit teletabiler tinky vinky lala poolKesinlikleHerkes herkese kalp atıyor. Aşırı pozitif basıyoruz dostlar. Burası adeta bir sevgi yumağı oldu Ağlayacağım