Gitsin yağlar gelsin kaslar hep birlikte başaralım hanımlar 💪💪

Ya harikasın gerçekten Bak istikrarlı değilim katılımıyım dedin ama en istikrarlı da sen ciktin maşallah devamı gelsin inşallah ❤
Valla sıcaktan asla istikrarlı değilim, sorunum şu ki rahat kilo veriyorum ama bir kaç kilo gidince şımarıp gevşiyorum bekarken hiç sorun değildi kilo vermek ama evlenince hep ayartan biri var ondan ötürü hep

Gerçekten öyle esim abartısız benden çok yer ama ramazanda falan daha çok süzülür. Erkek kardeşim çok yoğun çalışıyor gece 11 de eve gelse gidip 1 saat salonda ağırlık çalısir kick boks yapar gelir eşimim kuzeni gene gece 2 de uyusun 7 de ise gitmeden salona gidip sporunu yapar döner işe. Bunlardaki jenaratör kaç bin yuz milyar kilowat acaba

Adam haklı benimki da allah var çocuklara ana gibi bakar gözüm arkada kalmaz kapalı bırakırım ona ama ev işlerinde tam fiyasko. Yap dedigimi yapıyor ama mutlaka üstünden geçmem gerekiyor iki is oluyor . Bu noktada bende bak bizim gibi asla olamazsınız şöyle böyle diyorum. Ne var bende yaparım diyo bigün meydan okuma yapıp elimi ayağımı çekicem sadece çocuklara bakıp yer değiştirelim dicem de ertesi gün beni bekleyecek isleri ve yorgunluğu düşünüp çocukları ona evi kendime bırakıyorum ikimiz de evdeysek

Valla anlamadım 47 yaşında adam bi otur totonun üstüne telefonuna uygulama indirmiş, her sabah limonlu suyunu içip, yarım saat antreman yapıyor ben saçımı zor tarıyorum o arada

Kıyamam sana ne zaman ve hangi emarelerle başladı
21 gibi Emareler öyle fenaydı ki fark etmemek imkansız bombaladı resmen emare değil de emare şov diyelim Dayanılmaz ağrılar falan. Neyse napıyoruz hastalıkları benimsemiyoruz Bu arada inanılmaz çene, boyun ve bel ağrım var ama yok yok iptal iptal Benim de hatalarım oldu tabii. Çok canımın kıymetini bilmedim neyse bu,neden benim başıma geldi değil de bundan ne öğrenebilirim diye bakalım Kendime dikkat etmem gerek. Hiçbir şey sağlıklı olmaödan önemli değil. Mesaj bu pozitif basalım genç yaşta öğrendim. Dönüşü daha kolay olur inşallah Uğraşıyorum bakalım hala var evrene enerjimi yolluyorum sağdan soldan aldım verdim 777

Doğru bir bakış bu , bu kadar tatlı yazan biri cidden güzeldir, eminim

Junkieciğim afeti devran vibeım yok ama sağol canım Daha tatlış minnoş vibeım var.

Doğru bir bakış bu , bu kadar tatlı yazan biri cidden güzeldir, eminim
Yaa ay çok mutlu oldum. Siz kendinizi aynaladığınıza göre(psikolojik, spritüel mevzulara girmeye başlamıştım dır. Her saniye belli etmeden duramıyorumdur ) çok tatlı ve güzelsiniz bu durumda

Çok tatlı dimi çok güzel bi enerjisi var onu okudukça tebessüm ettiriyor hele minnoş minnoş türküsünü söyleyesim.geliyor
Beyin kafayı yememek için heralde bir mizahşörlük yapayım diyor İnşallah komiktir dostlar şu ifadeyle cringe olarak okumuyorsunuzdur (Utanmışımdır. Gene kişisel gelişim notu çıkaralım iltifat etmeyi çok seviyorsun iltifat almayı da bil öyle hemen kızarma Bu arada kadın kadına iltifat etmeyi severim. Tabii ki fake değil gerçek düşüncelerimi. Neden olmasın ki birbirimizi yükseltelim enerjimizi arttıralım. Şu enerji işlerini bir üste dalayım ben en iyisi fazla oldu bu da ) Hemen açtım şuan. Ceylan - Minnoş Spotify algoritması şokta

Utanma utanma gerçekten cok güzel enerjin var minnossu❤ kidinin düşmanı kidindir mottosunu yıkarız biz, hepimiz en güzeliz yine mi çiçek yine mi güzeliz ayoll

Gruba bi yenilik getirsem diyorum ama nasıl bi yenilik topikle bağlantılı. Gunlere elinde bir çeşitle giden hanımlar gibi her gün birimiz bi tarif mi verse ya da herkesin yapabileceği bi aktivite görevi mi olustursak fikir verin

Her türlü vibein var çoklu vibe sendromlusun maşallah
Terazilik Kullanıcı adım negatif aslında. Çok ağrılarımın olduğu bir zamandı galiba George orwel 1984ün baş karakterini seçmişim isim olarak o kafayla Distopya şov İşin ilginç yanı ondan önce denediğim şey mutluluklu falan bir şeydi alınmıştı denemedim daha fazla silip bunu yaptım Kafam bir hayli karışık

O da terazilik kafası karışıklık karar verememe vs hava grubu alametleri
Orwel in 84 u var bende ama okumadım hayvan çiftliği ❤ ben ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…