Gitsemde Zor Gitmesemde...

Çorapla polarla yat,yine de huzurunla uyu.
Abine de her şeyini anlatma. Ona ne bozulan kombiden? Aranızda şehirler var. Söylemesen haberi bile olmayacak sorunları neden ona anlatıyorsun ki??
Usta çağırdığımda ustayla konuşmak istemişti kaça mal olur yapılamaz mı vs. diye,bir de yapayalnız kaldığımı biliyor, bu yüzden sürekli arar yazar.

Ne abinin ne ailenin yanına gitme derim.

Abinin yanına gidip yeğenine bakmak adı altında evdeki çoğu işi sen yapacaksın yine.

Ailenin yanını da yazmışsın zaten.

Isıtıcı al, birkaç ay bir şekilde idare etmeye çalış.

Ama arkadaşının yanında çalışmak da uzun süreli olmayacak bir iş sonucta. Kendi mesleğinle iş bulmaya denemelisin bir yandan.

Allah yazmasın ama ben böyle bir durumda kalsam azıcık aşım ağrısız başım derdim. Annemden yıllarca çekmiş, anlaşamamış biri olarak seni anlıyorum. Atsan atılmaz satsan satılmaz. Vicdanen iyi davransam bile içten içe sinir oluyorum varlığına şükür olsun sağlıklı olsun deyip mesafemi koydum. Ya orada kal uygun fiyatlı bir elektrikli soba tarzı birşey al sıkıca giyin ya da yukarıda önerildiği gibi güvendiğin bir arkadaşının yanına git beraber kalın. Kuşlarına ve kendine dikkat et Dilerim ileride çok güzel çok mutlu olduğun bir ailen olur.

Çok teşekkür ederim. yanlarına geri döneceğimi duysalar direk kilidi değiştirirler herhalde

Abiniz sizi çok düşünüyorsa yeni kombi almaya yardım etsin. Olmadı, siz de komşular gibi soba kurun.
Gelen son usta doğal gaz boruları sorunlu bu apartmanın demişti.Su borularıda sorunlu aşağı katlardan biri su açınca burada kesiliyor falan..Apartman eski zaten..Depremde ne olur diye de düşünüyorum..

Gelen son usta doğal gaz boruları sorunlu bu apartmanın demişti.Su borularıda sorunlu aşağı katlardan biri su açınca burada kesiliyor falan..Apartman eski zaten..Depremde ne olur diye de düşünüyorum..
Deprem olmasa da bu bina sıkıntı ki zaten. Tek oda da olsa, daha iyice bir yere çıkamaz mısınız?

Sorun ev degil ki anladigim kadariyla, gitseniz huzurunuz olmayacak gibi. Duzeninizi birakmayin. Babaniz madem artik aramaz oldu, eve ikinci el kombi alip taktirin. Siz taktirdiktan sonra ogrenseler de artik birsey yapamazlar. Sorun apartmandan ise dogalgaz ile ilgili kisileri arayip baktirin.

Haftasonu oradaydım ufaklığı çok özlediğim için gitmiştim.Daha gider gitmez başladılar zaten.Biri dedi “bulgur pilavı yapar mısın” biri dedi “çocuğu yıkar mısın”..bu yaşadığım şehir sonradan büyükşehir olmuş,kendi sektörümde iş ilanı bile açılmıyor öyle söyleyeyim.Ailemin yaşadığı şehir başkent.İş imkanları çok fazla diye de kafama yattığı oluyor.

Çok teşekkür ederim. elektrikli ufolardan almayı düşünüyorum bakalım

Turizm mezunuyum.İlanlara baktım bana uygun ilanlar var.Ama geri dönerler mi dönerlerse ne zaman dönerler bunlarıda düşündüm.Sonuçta orda işe girsem bile kendi evimi tutabilmem için en az 3-4 ay çalışıp biriktirmem gerekecek.Bu da o süre zarfında onlarla yaşamam demek..Dayanabilir miyim nasıl başarırım diye düşünüyorum

Çoğu yer 3 aylık peşin kira istiyor ya da bekara ev vermiyoruz diyor.Ev arkadaşı arayan çoğunlukta erkek
Ben olsam annemi tehdit ederdim, kombimi halledin yoksa yarın kuşlarımla geliyorum diye heheh. Offff böyle deyince komik oluyor ama ne kadar acı bir durum.

Ben olsam annemi tehdit ederdim, kombimi halledin yoksa yarın kuşlarımla geliyorum diye heheh. Offff böyle deyince komik oluyor ama ne kadar acı bir durum.
Geleceğimi duysalar önlem alırlar o yüzden gidersem sessiz sedasız gitmeyi düşünüyorum.Anahtarla dış kapıyı açıp doğruca odama (tabi odam varsa,kaldıysa hala) geçmeyi wc ve yemek dışında da çıkmayıp kapımı kilitli tutmayı düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…