- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.571
- 108
- Konu Sahibi gixxer_600
-
Ocakta doğalgazlı onda bir sorun yok,ustalar apartmanın tesisatına bakılmasını söyledi genelde ama bu apartmanda kimse yanaşmaz.Şimdilik elektrikli ısıtıcıyla idare edeceğim mecburen.Sonrasında belki babam gelir.4 yıllık kombi gayet yenidir
tesisat bozuk olsa hiç çalışmazdı
belki basınç ayarında vs sıkıntı olmuştur
doğalgaz hattını ara şehrin onlar gelip hatta baksınlar
sonuçta ocak da doğalgazlı mı
o çalışıyor mu
su basınç ayarınca sıkıntı varsa ona da çözüm bulurlar su girişine basınç artırıcı azaltıcı vs
tesisat bağlantısında vs sıkıntı varsa onu da yaparlar
çözüm olarak ne öneriyorlar ustalar yeni kombi mi
bu evde kombi çalışmaz mı diyorlar
Ocakta doğalgazlı onda bir sorun yok,ustalar apartmanın tesisatına bakılmasını söyledi genelde ama bu apartmanda kimse yanaşmaz.Şimdilik elektrikli ısıtıcıyla idare edeceğim mecburen.Sonrasında belki babam gelir.
Peki,bugün araştırıp arayacağım çok teşekkür ederimsen yine de vardır şehrin gaz hattı
onu bir ara arıza kaydı bırak
gelip bir baksınlar
daha teknik sonuç verir
apartmanınki arızalı ise de söylerler ama o zaman ocak da çalışmaz
basınç sıkıntısı olabilir bir baksınlar
onlar nasılsa para da almıyor teknik arıza varsa onarıyor yoksa gidiyor
Haklısınız.Zaten gittikten sonra her ikiside çocuğu kullanarak ayrı ayrı psikolojik baskı yaptılar dönmem için...Yani büyük konuşmayayım ama en son çare olarak görüyorum orayı..Böyle bir anneniz varken, dönmek gibi bir seçeneğiz olmasın bence. Bir ısıtıcı alın ve hazır kira ödemiyorken para biriktirin. Yarın aileniz sizi oradan çıkartırsa en azından elinizde para olur biraz. Ayrıca abinizle ilgili konunuzu hatırlıyorum. Onlarında tek derdi çocuk bakacak, ev işi yapacak biri. Herkes ailesi yanında olsun ister ama siz bu şartlarda tek başınıza hayat kurmak zorundasınız.
Zaten olay da o çiviyi çaktıktan sonra başlıyor.Annem bire bin katıyor,şunum eksik bunum kayıp diye bir sürü bir şeyler de uyduruyor,buna dedikoducu cahil iftiracı komşuların laflarıda ekleniyor babam önce bana telefon açıyor sonra abime,abim beni savunuyor elinden geldiğince ben anneme olan insani duygularımı tamamen kaybediyorum babamda düşüyor gözümden gittikçe...Yani bu birkaç kez böyle oldu...En büyük temennim kendi evime çıkmak şu an zaten.Çeşit çeşit alternatifler bakıyorum...Öyle..Çivi çakıldıktan sonra nerden bilecekler.
Kendi ayaklarınızın üzerinde durun. Yoksa kapris çekersiniz.
Güzelim benim1 ay sonra 25 olacağım
Çok teşekkür ederimGüzelim benimçok da küçüksün daha.
İş alanı olarak başka alanlara yönelmeyi düşünmez misin acaba? Çok bişey gelmiyor şu an aklıma, depremin üzüntüsünden aşırı moralsizim:/
Mağazada satış elemanı olarak başlasan falan..şef/müdür olarak ilerleme şansın olur belki, önceki konuların, yazılarından fakan gördüğüm kadarıyla gayet dışa dönük, gayretli biri olarak biliyorum seni..
Ya da dilin varsa yurtdışı seçeneğini falan düşünsen..başka bir okul belki..polislik ya da..bilemedim.
D damdan bu konuda ne der acab
İki apartla konuştum kuşlarımı kabul edemeyeceklerini söylediler.O yüzden istemedim.Apartta kalsanız nasıl olur? Elektrik, su, doğalgaz vs her şey içinde. Evlere göre daha uygun bence. En azından kimseye muhtaç kalmazsınız ve daha konforlu olur sizin için. Öğrenciler olmadığı için tek kalırsınız muhtemelen
o zaman dedikoducu komşunun yüzünü şeytan görsün..pis, musibet şey..çok kızıyorum böyle milletle uğraşıp duran cadolozlara:/Çok teşekkür ederimşu an her sektörde iş bakıyorum,yanında çalıştığım arkadaşımada söyledim zaten geçici çalışmak istediğimi,mart nisan gibi turizm yeniden düzelir deniyor o zamana kadar idare edeceğim artık.Zaten buraya gelirken hedefim bu kışı burada böyle çalışarak atlatmaktı.İzmir’e yakın bir ildeyim burasıda deprem bölgesi biraz da bu yüzden gitmek istedim Ankara’ya..
Çok teşekkür ederimo zaman dedikoducu komşunun yüzünü şeytan görsün..pis, musibet şey..çok kızıyorum böyle milletle uğraşıp duran cadolozlara:/
Annnene de Allah akıl fikir versin..başka seçenek falan düşünme sen, kuşları abinlere emanet et, kombi olmazsa elektrikli ısıtıcı ile idare et yaza kadar..paranı da çar çur etme, biriktir..termal kıyafet al birkaçyaparsın hadi, akıllı kızsın
Hayır benim için bittilerAnnenle tel de falan da mı h konuşmuyorsun
UFO alin ama lütfen uyurken ve evde yokken fişi çekin. Çok yangınlar çıkıyor bu yüzden. Yada elektrikli yürüyen petekler var. Üstünde çamaşır bile kurutursun. Ama en güzeli kur bı soba. At odunu kömürü. Tamam pis iş ama şöyle sobalı bı yakınım olsa gitsem karşısında bı çay içsem. Hasret kaldım vallaOnu da düşünüyorum o da olabilir.Teşekkür ederim.
Konum güncel değil ama UFO aldım en sonunda :) bizde ilk sene soba yakardık annemle dediğiniz gibi çok güzel olurdu..ama buranın köylerinden ev bakıyorum muhtemelen sobalı olacakUFO alin ama lütfen uyurken ve evde yokken fişi çekin. Çok yangınlar çıkıyor bu yüzden. Yada elektrikli yürüyen petekler var. Üstünde çamaşır bile kurutursun. Ama en güzeli kur bı soba. At odunu kömürü. Tamam pis iş ama şöyle sobalı bı yakınım olsa gitsem karşısında bı çay içsem. Hasret kaldım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?