- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.571
- 108
- Konu Sahibi gixxer_600
-
Aslında olay kombide değil apartmanla alakalı olduğu düşünülüyor.Alt komşu ve ben hariç diğer daireler sobalı.Taksitle yeni kombi al
Bizimkilerin kesin emri var “O eve bir çivi bile çakmayacakmışım.” Bir de son gelen kombici sorunun apartmanla alakalı olabileceğini söylemişti.Zaten çoğu daire sobalı halaIkinci el esya uygulamalarindan falan kombi bulamaz misiniz
Aslında olay kombide değil apartmanla alakalı olduğu düşünülüyor.Alt komşu ve ben hariç diğer daireler sobalı.
Onu da düşünüyorum o da olabilir.Teşekkür ederim.Yani elektrikli ufo filan al o zaman, o kadar huzursuz olacağın bir eve gitme bence
Çivi cakildiktan sonra kim görecek bilecek? Haberleri bile olmaz. Ihtiyacim vardi yaptim dersiniz. Ne diyecekler?Bizimkilerin kesin emri var “O eve bir çivi bile çakmayacakmışım.” Bir de son gelen kombici sorunun apartmanla alakalı olabileceğini söylemişti.Zaten çoğu daire sobalı hala
Burda onların bi sevgili komşuları var ki kadın benim her hareketimden (bakın hiç abartmıyorum) haberdar.Kendisiyle konuşmadığım halde burda olan her şey birazda üzerine yalan dolan katılarak bizimkilerin kulağında..Mesela geçen gün kargo gelmişti içinde boyun fıtığı yastığı vardı büyükçe paketlemişlerdi babam abimi aramış “parasını çar çur ediyomuş kargocunun biri gelip biri gidiyormuş” demiş...Gerisini siz düşünün.Çivi cakildiktan sonra kim görecek bilecek? Haberleri bile olmaz. Ihtiyacim vardi yaptim dersiniz. Ne diyecekler?
Çok teşekkür ederim.Annemle ablamın yaptıklarını yazsam sığmaz buralara.Annem annesinden nasıl gördüyse öyle davranıyor bize.Ben kendim konuşmayı denemekten yoruldum ortaokul ve lisedeyken sınıf öğretmenlerim ayrı rehber hocalarım ayrı çağırıp konuştular.Psikoloğumda görüşmek istedi ama gitmedi..Ablamın karakterini oldum olası sevmiyorum.Aşırı kıskanç,çıkarcı ve negatif enerji yayan birisi...İki arkadaşım babalarından yetim aylığı alıyordu onları bile kıskanıyordu öyle söyleyim size..Yahu babaları gitmiş,canları yanmış ceplerine milyon dolarlar koysalar dindirir mi acılarını?Ama o öyle düşünmüyordu işte..Zamanla birike birike soğudum.Çok üzüldüm sizin adınıza. Umarım her şey biran önce yoluna girer. Hiç konuşmayı denediniz mi annenizle, ablanızla? Neden bu tavırları acaba? Mesela ne yapıyordu anneniz size?
Madem başka seçeneğiniz yok gidin evinize görmeyin duymayın işleriniz yoluna girene kadar azıcık alttan alın. Hayat savaşla geçmez savaşmayı bırakın çok elzem bir şey olmadıkça sakin kalın. Gidişata göre hangi yoldan gideceğinize karar verirsiniz. Kuşlarınızıda kendi odanızda tutarsınız. Allah kolaylık versin ne diyeyim.
Kuşlarımdan o şekilde ayrılamam hiç olmadı onları abime bırakırım başkasına veremem..Şu an aynen o durumdayım ama bazen diyorum ki acaba başlarına bir şey gelse hastalık ölüm falan kendimi suçlar ömür boyu vicdan azabı çeker miyim...asla gitmeyin eğer yeni bir kombi alma durumunuz yoksa kuşlarınızı sahiplendirin çok acı ve zor olacak ama soğuktan etkilenmelerinden iyidir sıcak bir yerde olmaları.
ailenizle ilgili de abiniz hariç kalan herkesi ölmüş farzedip hayatınızı bu şekilde yaşamanızı tavsiye ederim
Çok zor bir hayat sizinki. Ne diyebilirim bilmiyorum.Burda onların bi sevgili komşuları var ki kadın benim her hareketimden (bakın hiç abartmıyorum) haberdar.Kendisiyle konuşmadığım halde burda olan her şey birazda üzerine yalan dolan katılarak bizimkilerin kulağında..Mesela geçen gün kargo gelmişti içinde boyun fıtığı yastığı vardı büyükçe paketlemişlerdi babam abimi aramış “parasını çar çur ediyomuş kargocunun biri gelip biri gidiyormuş” demiş...Gerisini siz düşünün.
Abimle yengeme kalsa beni yollamayacaklardıAbinlerin yaninda cok rahat olabilecegini düşünmüyorum, belki eşide gönülsüz kabul eder sizi. Abinden yeni kombi almasini isteseniz yardim edermi? Eger oda olmazsa kucuk ucuz bir eve cikmak daha mantikli. En azindan asgari ucret aliyorsunuzdur. Nasilsa tek kisisiniz sizi idare eder maaşınız
Kendi ailenizin evine gitmeyin
Burası üniversite okuduğum şehir olduğu için herkes kendi memleketinde ne yazık ki...O kargonun bi de insan versiyonları oluyor ne yazık ki..Apartmandaki tek bekar benim,afgan gençler var bir de onlara gelen giden çok oluyor,onlara gelen misafirler benim hesabıma yazılıyorBekar bir arkadaşın varsa durumu toparlayana kadar başka bir eve çık ama o evden çıkNe demek kargo gelio gidiyor. Senin cebine baban mı koyuyor parayı da didikliyor. Saçmalık. Daha Özgür olmanın yolu ev arkadaşı bulup o evden ayrılman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?