- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.096
- 348
- 36
- Konu Sahibi gixxer_600
-
hiçbir yol bulamazsanız abinize verebiliyorsanız ona verinKuşlarımdan o şekilde ayrılamam hiç olmadı onları abime bırakırım başkasına veremem..Şu an aynen o durumdayım ama bazen diyorum ki acaba başlarına bir şey gelse hastalık ölüm falan kendimi suçlar ömür boyu vicdan azabı çeker miyim...
Abim söylemiş.O da “O bozmuştur biz ordayken bir şeyi yoktu” demiş.Oysaki onlar burdayken mevsim yazdı sanki kaloriferleri yaktılar.Sıcak su akıyor evet ama kaloriferler yanmıyor.Zor çok zor gerçektende. Peki söyleseniz kombi bozuldu yaptırabilir misiniz diye. En azından babanıza yazın belki işe yarar. Böyle bir ortamda ne kadar takmamaya çalışsanızda çok daha fazla yıpranabilirsiniz. Olduğunuz yerde kalmak için tüm imkanları zorlayın bence.
O zaman ev arkadaşı aranıyor diye ilan ver. Elbet yeni atanan bekar bir kadın kısa da olsa bulabilirsin. Ya da tek çıkacaksın tek kurtuluş bu.Burası üniversite okuduğum şehir olduğu için herkes kendi memleketinde ne yazık ki...O kargonun bi de insan versiyonları oluyor ne yazık ki..Apartmandaki tek bekar benim,afgan gençler var bir de onlara gelen giden çok oluyor,onlara gelen misafirler benim hesabıma yazılıyorBi duyuyorum meğer ne çok arkadaşım varmışta gelip gidiyormuş milletin lafına bakıp kendi çocuklarına tavır alacak kadar cahil bir ailem var.
Çok teşekkür ederim.hiçbir yol bulamazsanız abinize verebiliyorsanız ona verin
Allah vermesin onların başına bir iş gelse neden suçlu hissedeniz ki aileniz böyle olmanızı istemiş zaten, tek başınıza 3 kuşunuzla soğuk bir evdesiniz sizin başınıza bir iş gelse Allah göstermesin vicdan azabı çekmesi gereken kişiler belli.
Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin
Bunuda düşüneceğim teşekkür ederimO zaman ev arkadaşı aranıyor diye ilan ver. Elbet yeni atanan bekar bir kadın kısa da olsa bulabilirsin. Ya da tek çıkacaksın tek kurtuluş bu.
Ev ailemin kendi evi kira değil.Aslında o şehir çok daha avantajlı.Deprem tehlikesi yok mesela,kendi sektörümde iş bulabilirim.Bu tarz avantajları düşününce çok fazla.Ama yıllardır aileme karşı bir savaş vermekten çok yoruldum.Bu beni korkutuyor dediğiniz gibiBnce ısıtıcı braz bahane aslnda ailenzn yanna gitmek istyorsnz ama korkuyorsunuz da yasayacajlarnizdan..
Eger kiradaysaniz ve o kdar problemse isitici evi degistireblirsiniz yasadgnz yeri degstirmek yerine..
Eksiği var fazlası yok emin olun,annem ilkokulda ödev defterime ödevimi yazmayı unuttuğum için bıçakla elimi kesmişti.Ama inanın fiziksel şiddet uyguladığı psikolojik şiddetin yanında hiç kalırdı.Olaylar sizin anlattiginiz gibi mi bilemiyorum
Bazen fazla hassasiyette yanlış anlayabiliyoruz cevremizdekileri...
O yüzden dedim.
Akıl sağlığı yerinde miEksiği var fazlası yok emin olun,annem ilkokulda ödev defterime ödevimi yazmayı unuttuğum için bıçakla elimi kesmişti.Ama inanın fiziksel şiddet uyguladığı psikolojik şiddetin yanında hiç kalırdı.
Isıtıcı alma fikri var kafamda düşünüyorum,teşekkür ederimNe abinlerin ne de ailenin yaninda yapamazsin, hrle ki tek basina yasamaya alistiktan sonra. Ya ikinci el bir kombi alacaksin ya da elektrik parasini odeyebilirim diyorsan elektrik ocagi...
Bir arkadaşımla bunu konuştuk birkaç kez ama bakalım onunda net değil işi gücü düşünme aşamasında...teşekkür ederimO evden cikip baska bir eve cikabilirsin. Bir arkadasinla ortak...
Hey allahım yaAbim söylemiş.O da “O bozmuştur biz ordayken bir şeyi yoktu” demiş.Oysaki onlar burdayken mevsim yazdı sanki kaloriferleri yaktılar.Sıcak su akıyor evet ama kaloriferler yanmıyor.
Oraya gidince 8 aylık yeğenime ben bakacağım,yani başka bir işe girme şansım olmayacak muhtemelen..Bu sefer kendi sektörümde tecrübem olmayacak,ama son çarem onların yanı.TeşekkürlerÇok zormuş hayatınız,anne kız olarak böyle olmanız üzücü gerçekten.
Aile evine dönmek istemiyorsanız abinize gidin istiyorlarmış da.
Bir süre para da biriktirirsiniz, ayrı küçük bir eve çıkabilirsiniz.
Biz yerinde olmadığını düşünüyoruz ama ona kalsa hiiiç alakası bile yok.Kendisi bireysel olarak hiç gitmedi.Benim gittiğim psikologlarım onunla görüşmek istediler hatta birisi “durum çok ciddi tedavi görmesi lazım” bile dedi ama benim annem bunu hakaret olara algıladığı ve ona göre bu babam karşısında kendisine bi ezilme fırsatı vereceği için asla kabul etmedi.Tımarhanelik biri aramızda dolaşıyor ama dışarıya karşı o melek gibidir endişeye gerek yok.Akıl sağlığı yerinde mi
Ciddi anlamda soruyorum psikiyatriste hiç götürülmedi mi
Çok tiksindim üzgünüm adınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?