evet belki de ben çoğunuza göre haksızım ama benim meselem benim istemediğim bir şeyi yapmış olmasıydı. Asla sevmesin demedim vakti zamanında şuan evet gitmek istemiyorum ama önceleri hep dedim biz gidelim o gelsin görüntülü arasın buluştuğumuz vakit bir iki resim çek at şu telefnu kenara sev torununu doya doya bu cümlemi
BenSelin için yazdım. Ama beni tüm yorumlarda tek anlayan ve asıl anlatmak istediğimi anlayan da
Khomyuk hanım oldu ve cevap da verdi. Sevsin gelelim gidelim ama haftada bir şkş fotoğraf neyşne yetmiyordu özlediysen görüntülü ara dimi. Buna da şöyle
örnek vereyim sizin çocuğunuz belki ilerde bu fotoğraflarının çekilmesinden hiç hoşnut olmayacak mesela benim kendi fotoğraflarım yüzlerce binlerce neden halamda olsun ki ben istemem işte çocuğumda belki istemeyecek anlatabildimmi. çocuğum büyünce aklı yetince kendisi gider babannesiyle çekinir ama daha aklını henüz kullanamayan kendi kararlarını veremeyecek iki buçuk yasında bir bebeğin en doğru kararı büyüyüp kendi kararını verene kadar annesi olarak anneanne babanne dayı hala kimseye paylaşmak istemedim. Ve sevme şekli de gelerek giderek özleiği vakit fotoğrafa bakmak yerine görüntülü arayıp canlı canlı görerek yapabilir diye düşündüm haklı veya haksız.
Son olarak ta kendimi ifade ettiğimi düşünüyorum haksız da olsam şunu diyorum size. Bir olay var en saçma en mantıksız olay bile olsa sizin ak dediğiniz şeye inatla size kara deniyor ve bu sizin alanınızda bir olayy evlat ya evlat isterse zibilyontane resim çeksin telefon kolik olsun banane. Ama lohusa halimde bana yapma dedikçe yaptı etme dedikçe çekti ve evet saçma da olsa bir inat savaşına dönüştü ama hanımlar diyorsunuz ki o inatlaşmayı bırakmıyor sen bırak peki madem ne diyeyim o inadına yapsın bakn sevmek değil inadına fotoğraf çekmek hepsi bana karşı yapılan bir inat
hepinize teşekkür ederim..