gisemin evi

eğer benim evim kendimizin olsaydı mutfağım ve banyom(kırmızı) kesinlikle aynı olurdu. ikisini de çok beğendim güle güle oturun inş...

eğer benim evim kendimizin olsaydı mutfağım ve banyom(kırmızı) kesinlikle aynı olurdu. ikisini de çok beğendim güle güle oturun inş...

çoooook güzel bakarken içim açıldı hiç bitmesin istedim keşke diğer odalarınıda ekleseydin :):)evin çok güzel her karesi ayrı güzel tabi allah eşinle mutlu mutlu oturmayı nasip etsin canım :21:

çoooook güzel bakarken içim açıldı hiç bitmesin istedim keşke diğer odalarınıda ekleseydin :):)evin çok güzel her karesi ayrı güzel tabi allah eşinle mutlu mutlu oturmayı nasip etsin canım :21:

çok tşkr ederim canım en ykın zamnda diğer odalarıda ekleyecem resimlerini çekmeye vaktim olmadı

Eviniz çok şık güle güle oturun.

Yalnız Tv ünitesi üzerinde kullandığın dantel peçeteler hoş durmamış nacizane fikrim:71:

mutfak ve banyon cok guzel..gule gule oturmayı nasıp etsın Allah

merhaba ben yeni katıldım :) evin bi harika özellikle de mutfağın cok hos güle güle oturun insallah :3:

Bende cogunlukla ayni fikirdeyim, mutfak ve ust resimdeki benyon cok guzel gule gule oturmani dilerim.

Back
X