Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hepinizden ricam beni yargılamayın ama buna mecburum evde düşük yapmam lazım buna mecburum hastane veya doktor diye boşuna yazmayın bildiğiniz yöntemler var mı bi ilaç varmış ama bir türlü bulamadım yardımcı olun lütfen çaresizim
hepinizden ricam beni yargılamayın ama buna mecburum evde düşük yapmam lazım buna mecburum hastane veya doktor diye boşuna yazmayın bildiğiniz yöntemler var mı bi ilaç varmış ama bir türlü bulamadım yardımcı olun lütfen çaresizim
Kendine zarar verirsin düşük yapacağım diye hayatınla oynama kaç haftalıksın doktora gidebilirsin yaşını doğru yazdıysan reşitsin sana doktor yada bir başkası bir şey demez hastaneden başka sansın yok
hastane kalkıp ta seni reklam filan yapmaz ondan korkuyorsan ailem duyar diye kendini düşün ilerde anne olma sansını bile kaybedersin yaptığın bir hata ile
Valla açıkça yazayım, ölürsün. Ciddiyim. Sakın böyle bir şey yapma. Hadi diyelim ölmedin bir daha anne olmak istediğin gün geldiğinde olamazsın çok ama çok pişman olursun. Yapma kendine bunu. Doktora git.
Burda veya başka bi yerde okudum sanırım hatırlamıyorum;genç kızlardan biriydi hamile kalmış sevgilisi terketmiş. Kendi kendine koca karı yöntemleriyle düşük yapmaya çalışmış,okulda bi anda kanamayla birlikte yere yığılmış ölümden dönmüştü. Bir röportajda olabilir emin değilim. Çok üzücüydü
Doktora gitmelisin reşitsen eğer ailenin haberi olmaz. Kendi kendine bişey yapma,çok tehlikeli