gisemin evi

gisem48

EsMeRiM
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
39
0
286
Muğla
$1.webp$2.webp$adsız.webp$banyo alt.webp$banyo3.webp$gir,ş.webp$merdi.webp$mut halı.webp$mut.webp$mutfak3.webp$mutfak4.webp$mutfak5.webp$mutfak6.webp$salon.webp$salon1.webp$salon2.webp$YATAK.webp$çamaşır.webp$üst hol.webp

Son düzenleme:
o banyoyla mutfak ne öyle canım ya süpermiş.. hele uçuk pembe gibi banyon harika harika.. güle güle ağız tadıyla otur inşaallah.. nazarım değimesin.. Allah banada nasip etsin böyle bir ev..:nazar::nazar::nazar:

klozetin yanındaki çöp kovası ve fırça takımını ne kadara hangi markadan aldınız? çok güzeller :)

Çokk güzelmiş ama özellikle lila banyo! Duşa kabininize de bayıldım!
Güle güle oturun, hep mutlu olun inşallah:16::16:

evin çok güzel güle güle iyi mutlu huzurlu günlerde oturun inşallah...

canım herşeyin çok güzel iyi günlerde oturun inşallah, birşey sormak istiyorum beyaz mutfağın kullanışı nasıl, memnun kaldın mı?

Lavabo ve mutfak , mutfaktaki kırmızı eşyalar çok güzel. kırmızının cazibesi bu olsa gerek. güle güle oturun canım.

canım herşeyin çok güzel iyi günlerde oturun inşallah, birşey sormak istiyorum beyaz mutfağın kullanışı nasıl, memnun kaldın mı?

ii dilaklrin için tşkr ederim canım valla beyaz herşeyi belli eder bunu herkes bilir ama siyaha göre daha ii valla ben memnunum elim deydikçe siliyom :21::D

Back
X