Carrie bir de daha fazla sans icin ne okuyabiliriz... Örnek sinavimiz var ona göre okusak..
Benim bir arkadasimin annesi (yabanci) kerbela dan bir yerden cikan ve okunmus bir sise su getirmis.. Sinavim vardi dediki bende az kaldi ama sana getireyim sinavdan önce bir kasik ic, faydasini görürsün. Bende sifa niyetine ictim, acikcasi pek yarari olucagini düsünmedim.. Sinavima iyi calismistim. 500 kisinin icinde butün derslerin ortalamasi en yüksek ve toplamda da en yüksek cikti ,inanamadim.
nasıl oldu?
ousla aran nasıl?
hala boğmak istiyor musun çocuu ?
iyidir abla.
mesai bitsin de tatil başlasın diye bekliyorum. ama plan yapmadım h. sonu napsam acaba .. benim kamil yine çalışır h. sonu sanırım. kendi işinin olması da böle bişi sanırımonsuz bişi yapmak ta istemiom
yok
zaten kızınca kendi uzatıyo kafasını
al çek yol saçımı anca öle rahatlarsın diyo
yeni topik hayırlıu olsun carrie
bugun işe gitmedim sabah aradım şefi ben rapor alcam gelmıyorum dedım neyın var dıye sordu hiç keyfı dedım son derece dürüst halımle neyse gitmedim güya dinlenecektım ama bugun b,r hamaratım bir hamaratım ben bile şaşırdım
bazı arkadaslar sıkılıyorum demıs ama ben bugun sıkılmaya bıle vakıt bulamadım
kıyamam ya zavallı çocuk
allahın işleri işte belli olmaz, pozitif enerji işte
araştıracam senin sınavın için sonra sana yazarım
inanmıycan ama bende bugün seni düşündüm
kaç gündür görmüyorum seni
acaba dedim yeni konuyumu görmedi, ne oldu
kadesaya soracaktım bugün
kalp kalbe karşıdır
sağolasın
alıştı o, alıştı....
anladı, beni çözdü
biliyo başka türlü rahat edemeyeceğimi
bana artislik yapamaz
yok bebeğim işlerim yogun eve zor atıyorum kendımı dızlerım sızlıyo neysekı iş hayatıma 1 ay izin verdimekimde iş başı yapacam bi kendıme geleyım bi dınleneyım
sınav için buldum conem
söyliyimmi
offfff
nasıl canım çektiiii
ne ka guzel ne ka guzel
iyimiyim degilmiyim emin degilim abla
ne güzel
seninki kurtulmuş
benimkine daha çok var ya abla
nasıl oldu?
ousla aran nasıl?
hala boğmak istiyor musun çocuu ?
iyidir abla.
mesai bitsin de tatil başlasın diye bekliyorum. ama plan yapmadım h. sonu napsam acaba .. benim kamil yine çalışır h. sonu sanırım. kendi işinin olması da böle bişi oluo galiba..onsuz bişi yapmak ta istemiom
kim griyor sınava ve ne sınavı