Gırgıriye (Sinir bozucu 2 )

keriii böyle faydalı bilgileri özelime atarmısın cumartesi -pazar olursa pazartesi bulamam evde net bağlanmadı daha

tamam

gerçi konuyu açtığımda faydalı bilgi eklemek yasaktır demiştim ama
bak yine tutamadım kendimi

özelden atarım ben sana

kericim saol
teşekkür edicektim ama kutun doluymuş. boşalt bence. dünde msj yazamadım sana cönem

kericim saol
teşekkür edicektim ama kutun doluymuş. boşalt bence. dünde msj yazamadım sana cönem

rica ederim conem, boşalttım

''HZ .Mevlana efendimizin yakınlarına vurguladığı bir söz var "İnsanların en hayırlısı insanlara yardım edendir" ...''

:97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97:
ne oldi kuş

Merhabaaa,

Nasılsınızz.??

hoşgeldin

Son düzenleme:

canm sklyo

Carrie bir de daha fazla sans icin ne okuyabiliriz... Örnek sinavimiz var ona göre okusak..

Benim bir arkadasimin annesi (yabanci) kerbela dan bir yerden cikan ve okunmus bir sise su getirmis.. Sinavim vardi dediki bende az kaldi ama sana getireyim sinavdan önce bir kasik ic, faydasini görürsün. Bende sifa niyetine ictim, acikcasi pek yarari olucagini düsünmedim.. Sinavima iyi calismistim. 500 kisinin icinde butün derslerin ortalamasi en yüksek ve toplamda da en yüksek cikti ,inanamadim.

herkese selammm
şu koca inadını kırma zikrini ve akrep ve ikizlerin Esma'sını istiyorum mümküsnse

ne gadddaaaa meraklı bayanlarsınız

tamam canım
bakın bi defa daha ekliyorum
herkes kopyalasın
sonra silerim ben

Son düzenleme:
benim sıkılmıyor

nasıl oldu?
ousla aran nasıl?
hala boğmak istiyor musun çocuu ?

ne olsun canım yaaaaa sendenne haberrr

iyidir abla.
mesai bitsin de tatil başlasın diye bekliyorum. ama plan yapmadım h. sonu napsam acaba .. benim kamil yine çalışır h. sonu sanırım. kendi işinin olması da böle bişi oluo galiba.. onsuz bişi yapmak ta istemiom

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…