Gırgıriye (Sinir bozucu 2 )

kızar yaprak sarması yaptım bi tencere buyrun afiyetle yiyin :KK70::KK70:Eki Görüntüle 500078

Gözlerim döndüüüüüüüüüüüüüüüü:KK56: Açımmmmmmmmmmmmmmmm:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK50:
Pc yi kemirmeye başlicam yaaaa:KK1:
$komik-bebek_3.jpg

svgili kocam sayıklıyıp duruyordu kaç gundur en son uykusunda konusunca yapayım barı dedım ama sıkıntı bastı yaw neyse yaptım oldu :KK70:

benim de ev derdim bitsin
neler yapacam

taze fasulye ve patlıcan salatasıda yaptım buun zeytınyaglıya doyacaz :KK70: evdekı sebzelerı degerlendıreyım dedım yarın nöbetcıyım pazar gunde dısarda oluruz bozulmasın bı fasulyenın kılosu olmus 4 tl

burda 9 lira
kıbrısta yani :KK1:

mantarın kilosu 10

neler yapacam

burda 9 lira

mantarın kilosu 10

bilirim kıbrısı kardesım okuyor bi muz birde içkiler ucuzmus :KK70::KK70: hellim bile pahaı buraya göre

Tesekkür ederim, Ben Ortopedi ya da Kardioloji istiyorum, Pepe Anestesi, Juno da Dermatoloji istiyor..

ortopedi sankı daha cok erkek içi gibi ne bilim kemikleri kırmak zor gelıyor :KK70:

Tesekkür ederim, Ben Ortopedi ya da Kardioloji istiyorum, Pepe Anestesi, Juno da Dermatoloji istiyor..

Hayırlısı olsun inşallah istediğin bölüm olur :KK34:

neler yapacam

burda 9 lira

mantarın kilosu 10

Kıbrıstamısın sen bizde kalmıştık kızımda orada okuyor gerçimezun oldu ama masterı orada yapacak 1 sene

Çok pahalı bir yer zatennn cola bile nerdeyse 5 lira yani :KK30:

oda sevmedı zor gidip gelıyor dahada 2 yılı var ama gelmesı gıtmesı işime yarıyor free shoptan parfüm falan söylüyorum iyi oluyo ya da elektronık cıhaz falan

heheh
evet :KK70:

para verseler tatile bile gelmem ya bi daha kıbrısa
o derece

Kıbrıstamısın sen bizde kalmıştık kızımda orada okuyor gerçimezun oldu ama masterı orada yapacak 1 sene

Çok pahalı bir yer zatennn cola bile nerdeyse 5 lira yani :KK30:

evet hanım abla kıbrıstayız
siz nerdeydiniz
her şeyi pahalı anam bi kolasıyla bitmiyo ki :KK70:

heheh
evet :KK70:

para verseler tatile bile gelmem ya bi daha kıbrısa
o derece

evet hanım abla kıbrıstayız
siz nerdeydiniz
her şeyi pahalı anam bi kolasıyla bitmiyo ki :KK70:

biz ulukışlada kalmıştık lefkoşa ile magosa arasında bir yerdeydi 93 yılında döndük oradan

giyim acayip pahalı zaten sebze meyvede öylee

ben kaçıyorummmm hanımlarrr yemeği hazırlamam lazımmm görüşürüz iyi akşamlarrrr :KK54::KK54:

X