Gırgıriye (Sinir bozucu 2 )

ne yapacak mahalle kadınıymışız biz....daah neler neler mesajını bulayım dur

Size ne kızın sosyal hayatındaki uslubundan?

Aman ALLAH'IM nasıl tavır takınmışlar..
Hiç tanımayanda Fransız asilzadesi ya da İngiliz Kraliyet ailesi mensupları, kk ya gelmiş yorum yapıyor, kk ya gelmiş asalet fışkırtıyor zanneder

Hani yapılan yorumların üslubu konunun üslubunu 90 a katlamış, farkında değiller..
Ne seviyesiz yorumlar, mahalle kadını ağzıyla konuşmalar..
İnsanlığımdan UTANDIM resmen..

Boşuna çabalamayın, ne asilzadesiniz ne kraliyet ailesi mensubu ne de hanedan mensubu..
ne olduğunuz AÇIK.. mahalle kadını..
Tribünden bu çok NET görülüyor..

Hani derler ya DİNİME KÜFREDEN MÜSLÜMAN OLSA diye..
işte konu sahibine saldıranlar aynen bunu yaşattınız bu konuya olan yorumlarınızla..

:26::26::26::26::26::26:

takdir bekleme canım bende takdir göremiyorum. girdiğimden beri yıllık satışları hep artırdım. firmamıza iki tane ihracat ödülü getirdim. patronum ödülü aldığım gün elimi sıktı o kadar. maaş zammım bile herkes kadardı, artı birşey görmedim. ama ben başarılı olduğumu biliyorum bunu onların söylemesine gerek yok ki :KK23:
benim asgariden değil ama tam da gösterilmiyor.
görümcem her zamanki hali. eşimi parmağında oynatıyor. herşeye müdahil. beni safdışı bırakmak için çabalıyor diye düşünüyorum. eşimle konuşacağım bakalım. bana dürüstçe söylesin.

Öyle deme, nasıl patronlar var, birkaç arkadaşım anlatıyor da...Mesela benim 6 yıl çalıştığım şirket tasfiye oldu, üretimi durdurup idari kısım-işçiler herkesi çıkardılar. Oradaki patron rica ederek utanarak birşey isterdi, kaç kez yüreklendirildiğimi bana defalarca kez teşekkür edildiğini inan hatırlamıyorum. Öyle iyi insanlardı. Zamlarda performansa göre olurdu. İşte böyle biryerden gelince attan düşmüş gibi oluyorsun, çıkacağım işten çok sıkıldım buradan

:26::26::26::26::26::26:

kendinizi bu kadar yalnız hissetmenizin sebebi aynı dili (Türkçe) konuşamıyor olmanız olmasın sakın :KK66:
Şaka şaka :))

tercüme edeyim:
back up: yedeklemek,
major: büyük çaplı..

tekrar deneyin, çocuğunuz için..

başka bir üyeyede yaptığı yorum bişey diyemiyorum yaaaa:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:

oy kurban olurum canım uğraşma sen kıyamm sana neyin var nie hastasın?

Havalar akşamları serinledi ya biraz, ceyranda kaldım sanırım odamın camı açık birkaç saat duştan sonra oturmuştum, birde dün gece terastaydım sallanmak için artık yaz bitiyor tadını çıkarayım terasın diye, sabah kalktığımda öksürüyordum, sırtım hala ağrıyor, başım ve etlerimde :KK43:
Beraber gönlüne sineni buluruz hayatım, daha var nasılsa dimi düğüne ?

ooo süpersin hayalcim :KK1::KK1:
zaten matematik süperdir senin
fizik filan da hatırlarsın
zaten süren çok rahat rahat hazırlanırsın

ben de spora kayıt yaptırıcam bugün
günde yarım saat b-fite
ondan sonra da gidip kütüphanede ders çalışıcam :KK14:

Teşekkürler tatlım, matematik iyi, bakmasam bile kafide , fizik-kimya-biyoloji de asılmam lazım, unuttum, türkçeyide problem etmiyorum, çok okurum o yüzden onda net sıkıntım olmazda şu üç fen bilgisi dersi zorlayacak beni :KK30:
B-fit hem iyi hem uygun diyorlar

Havalar akşamları serinledi ya biraz, ceyranda kaldım sanırım odamın camı açık birkaç saat duştan sonra oturmuştum, birde dün gece terastaydım sallanmak için artık yaz bitiyor tadını çıkarayım terasın diye, sabah kalktığımda öksürüyordum, sırtım hala ağrıyor, başım ve etlerimde :KK43:
Beraber gönlüne sineni buluruz hayatım, daha var nasılsa dimi düğüne ?

Canım cok geçmiş olsun aman dikkatet...bende demir eksikliği olduğu için donuyorum zatenn ben kışa gşrdim bile :KK43:
evet canım daha düğüne çok var 1 yaz sonra

Öyle deme, nasıl patronlar var, birkaç arkadaşım anlatıyor da...Mesela benim 6 yıl çalıştığım şirket tasfiye oldu, üretimi durdurup idari kısım-işçiler herkesi çıkardılar. Oradaki patron rica ederek utanarak birşey isterdi, kaç kez yüreklendirildiğimi bana defalarca kez teşekkür edildiğini inan hatırlamıyorum. Öyle iyi insanlardı. Zamlarda performansa göre olurdu. İşte böyle biryerden gelince attan düşmüş gibi oluyorsun, çıkacağım işten çok sıkıldım buradan

Benim bir patronum vardı sen söyleyince hatırladım...Resepsiyonistlik yaptığım dönemde bir müşteriyle ilgileniyordum...O sırada başka bir müşteri konuşmamın bitmesini bekliyordu bana bir şey soracaktı sanırım...Patronum onların beklediğini görünce hemen yardımcı olmaya çalıştı...Herkes gidince benden özür diledi...Yanlış anlamanı istemem özür dilerim müşterilerin beklemesini istemedim,işine karışıyormuşum gibi algılama demişti...:KK16::KK16::KK16:

Ben bugüne kadar hep cok sanslıydım, özel sektörde çalışırken de devlette calısırken de cok mutluydum, patronlarım iş arkadaşlarım hala görüştüğüm ve cok sevdiğim insanlar.

Devlet memuruyum.

Allah bozmasın, ne güzel, huzur çok önemlii gittimi gelmiyor :2:

kendinizi bu kadar yalnız hissetmenizin sebebi aynı dili (Türkçe) konuşamıyor olmanız olmasın sakın :KK66:
Şaka şaka :))

tercüme edeyim:
back up: yedeklemek,
major: büyük çaplı..

tekrar deneyin, çocuğunuz için..

başka bir üyeyede yaptığı yorum bişey diyemiyorum yaaaa:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:

Bende bana mı diyorsun dedim anlamaya çalışıyorum...Bu gibi durumlarda görmezden gelmek en iyisi bence :KK34::KK34::KK34:

Duyanda şirket arabalarını üstüme yapın dedin zannederler :KK30: Dün bir arkadaşımla telefonda konuşuyoruz işte, bu 3. işyerim diğer ikisinde birinde 6 yıl birinde 1,5 yıl çalışmıştım. Bu sonuncusunda 1 ayı bile dolduramayacağımı söyledim. Oda 1 yıldır başka biryerde çalışıyor, patron 65 yaşındaymış ve 2 oğlu ile birlikte şirketi yönetiyorlarmış. Sabah gelir gelmez kahvemi aldım, haber sitesinde haber okuyorum şııık diye ses duydum bir döndüm yaşlı patron nete girerken monitörümün resmini çekmiş, oğullarına göstermek için dedi...Gittim oğullarına sinirlerim bozuldu ağlamaya başladım, nete girmek yasakmıydı bilmiyordum dedim diyor, ne kadar iğrenç bir tutum dimi :KK19:

ay bu çok fena. bizim firmadan böyle birşey asla olmaz.
benden önceki eleman karşı firmaya geçmiş. asistanı ile çalışırken monitörlerimize şifre koydular. rakip firmaya bilgileri göndermesinden korkuyorlardı kızın.. yani izlemek için. o gidince ben paylaşıma kapadım pc yi. dışarıdan gelen IT ci eleman kadar uyanığım ne de olsa. şimdi inceleme yok rahatız

Ya birde bende öyle bir takıntı var, maaşım nekadar yüksek olursa olsun ssk düşük gösterilirse çok kuruluyorum kendi kendimi dolduruyorum sonra soğuyorum işten :KK50: Net ve şeffaf olmalı herşey hayatımda, böyle entrikaları sevmiyorum ben ya :KK43:

sen attan inip afedersin eşeğe binmişsin. ben çok daha kötülerini gördüm iş hayatında. bitanesi hasta yatağımdan çagırdı beni. ölüyordum kafamı kaldıramıyordum. igne yaptırcak yine geliceksin dedi. bir de tüm arkadaşlarımın içinde rezil etti beni düşün... ahh ah neler neler yaşadık... çok sık iş değiştiriyordum. buradan önce tam 14 firmadan çalıştım. şimdi yerimi buldum şükürler olsun üç senedir burdayım :KK14:

Benim bir patronum vardı sen söyleyince hatırladım...Resepsiyonistlik yaptığım dönemde bir müşteriyle ilgileniyordum...O sırada başka bir müşteri konuşmamın bitmesini bekliyordu bana bir şey soracaktı sanırım...Patronum onların beklediğini görünce hemen yardımcı olmaya çalıştı...Herkes gidince benden özür diledi...Yanlış anlamanı istemem özür dilerim müşterilerin beklemesini istemedim,işine karışıyormuşum gibi algılama demişti...:KK16::KK16::KK16:

Ya böyle patronlarda var hayatta işte. Gerçi patronluk yerini hazmetmekle alakalı. İnsansan, merhametliysen patronda olsan değişmiyorsun...

Teşekkürler tatlım, matematik iyi, bakmasam bile kafide , fizik-kimya-biyoloji de asılmam lazım, unuttum, türkçeyide problem etmiyorum, çok okurum o yüzden onda net sıkıntım olmazda şu üç fen bilgisi dersi zorlayacak beni :KK30:
B-fit hem iyi hem uygun diyorlar

yok yok sen merak etme
hatırlarsın hemen
o kadar mühendislik kazanmışsın bunu mu yapamayacaksın sanki
zaten fizik kimyada müfredat fazla değişmedi
matematiğe eklediler daha çok

b-fiti aradım kampanya var bugün son gün
turkcelle %20 indirim var
nakit 201 lira 3 aylık

yok yok sen merak etme
hatırlarsın hemen
o kadar mühendislik kazanmışsın bunu mu yapamayacaksın sanki
zaten fizik kimyada müfredat fazla değişmedi
matematiğe eklediler daha çok

b-fiti aradım kampanya var bugün son gün
turkcelle %20 indirim var
nakit 201 lira 3 aylık

Çok iyiymiş fiyat, kalabalık saatleri seçme ama :KK19:

kızlar hani çarşamba günü souvvenur nikli arkadaş
Ağladım delice... Elimde boş bir şişe... Kutladım bu gece sarılmanı başka kollara... demişti
bende
nikine bakmadan bi an karşımda n**** var zannettim :))) demiştim hatırlayanınız varsa

işte o n**** isimli arkadaş yada yandaşları yüzünden uyarı geldi bana
:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

X