- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
evet baya uzun
bende yemiştim 8 günlük
geçmek bilmedi..
Ben bir kez tam 3 ay ban yedim ahahahahah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet baya uzun
bende yemiştim 8 günlük
geçmek bilmedi..
Sarılayım mı sana
selamlar herkeseee
Geçti mi gerginliğin biraz :26:
Merhaba Carriecm,
nasılsın canım?
uzun süredir sana yazacağım ama nasip olmadı..
çok tatlısın..
tarzın duruşun çok farklı, dobra bi yapın var..
seviyorum seni Carrie..
görüşelim hayatım..
Ayyy ne kadar iyi geldiiiii anlatammmmmm
Özellikle bu
bi tek ben bebiş istemiyorum galiba burda
bide nihil
Canın çekerse söyle gene sarılırım
Orda işin rengi değişir işte. İnsan emeğinin karşılığını alamadığı yerde asla ama asla calısmamalı.
Kesinlikle, birde aile şirketleri ı-ıhhh yok, o zihniyet yok onlarda. Birde ben lafımı hiç esirgemem, haksız azara surata işe asla gelemem hemen göze batıyorum, o yüzden de bu yaştan sonra tek tabanca olabileceğim bir meslek edinmek istiyorum
Kesinlikle, birde aile şirketleri ı-ıhhh yok, o zihniyet yok onlarda. Birde ben lafımı hiç esirgemem, haksız azara surata işe asla gelemem hemen göze batıyorum, o yüzden de bu yaştan sonra tek tabanca olabileceğim bir meslek edinmek istiyorum
sayende dün kaç kişi ban yedi mutlumusun?
tünaydın kızlar,
gece rüyamda kazen'i gördüm, sabah böyle uyandım
iş hayatı böyle ama. idare edebiliyorsan ne ala yoksa mutsuz isen bir anlamı yok tabi.
bugün bende gerginim. görümcem yüzünden..
ödemeleri düzenli değilse ve sigorta konusu sıkıntılı ise kesinlikle ayrılmak dogru karar