Gırgıriye (Sinir bozucu 2 )

Merhaba Carriecm,
nasılsın canım?
uzun süredir sana yazacağım ama nasip olmadı..
çok tatlısın..
tarzın duruşun çok farklı, dobra bi yapın var..
seviyorum seni Carrie..
görüşelim hayatım..

Valla hayır demem :)

Vishenka_17.gif
Laie_7.gif
bighug.gif
grouphug.gif

Geçti mi gerginliğin biraz :26:

Son düzenleme:
Orda işin rengi değişir işte. İnsan emeğinin karşılığını alamadığı yerde asla ama asla calısmamalı.

Kesinlikle, birde aile şirketleri ı-ıhhh yok, o zihniyet yok onlarda. Birde ben lafımı hiç esirgemem, haksız azara surata işe asla gelemem hemen göze batıyorum, o yüzden de bu yaştan sonra tek tabanca olabileceğim bir meslek edinmek istiyorum :KK55:

Kesinlikle, birde aile şirketleri ı-ıhhh yok, o zihniyet yok onlarda. Birde ben lafımı hiç esirgemem, haksız azara surata işe asla gelemem hemen göze batıyorum, o yüzden de bu yaştan sonra tek tabanca olabileceğim bir meslek edinmek istiyorum :KK55:

Tarzın olması gereken sekilde zaten. Allah gönlüne göre versin arkadaşım. Ben kocama 25 yaşından sonra meslek edindirdim :KK1: Gayet mutlu simdi :KK70:

aile şirketleri evet maalesef sorunlu. bende bir aile şirketinde çalışıyorum. pc me fax hattı istedim patron okey verdi ama baldızı kıyameti kopardı. oysaki iş için istedim babamın hayrına değil :KK53: fax hattımı aldılar elimden. ben üstünde durmuyorum. :63:çünkü başka iyi tarafları şirketimin. ödemesi düzenl, kafam rahat. sadece sigortamız düşük gösteriliyor o sorun var.
ama pc mi bile değiştirtemiyorum. herşeyin en iisi aile üyelerinde biz dış kapı mandalı :KK14:

iş hayatı böyle ama. idare edebiliyorsan ne ala yoksa mutsuz isen bir anlamı yok tabi. :KK50:
bugün bende gerginim. görümcem yüzünden..

ödemeleri düzenli değilse ve sigorta konusu sıkıntılı ise kesinlikle ayrılmak dogru karar:KK45:

İdareci bir yapım yok maalesef :KK50: Aslında var da ben iyiniyetime çalışkanlığıma taktir gelmeyince, üstüne birde saçma sapan aksaklıkları görünce çıldırıyorum, tahammülsüzleştim iyice bu aralar, manevi tatmin arıyorum ya çokmu zor :KK19:
Birde bu yeni girdiğim yerde ssk yı asgari ücretten gösteriyorlarmış, saçmalığa bak

Ne yaptı görümcen ?

X