Gırgıriye (Sinir bozucu 2 )

3 ay geri dönmeyi beklememişindir sanırım :KK9::KK9::KK9:

Senin eski adın neydi elmayra...Akşam aklıma takıldı...Tek düşüneceğim bu kalmış gibi saatlerce bunu düşündüm :KK53::KK53::KK53:

Seninle benim kafa var ya aynı çalışıyo ben de yarım saattir fallenangelın eski nickini düşüyordum :KK70: Başka bi üyelikle geldim de kazen enseledi beni hemen :KK1: umutefe idim ben

Tarzın olması gereken sekilde zaten. Allah gönlüne göre versin arkadaşım. Ben kocama 25 yaşından sonra meslek edindirdim :KK1: Gayet mutlu simdi :KK70:

En iyisini yapmış, mutsuzsan o 8-9 saati işyerinde geçiremiyorsun, geçmiyor :KK50: Sen çalışıyormusun ?

Naptı ki :26::26::26:

ne yapacak mahalle kadınıymışız biz....daah neler neler mesajını bulayım dur

Size ne kızın sosyal hayatındaki uslubundan?

Aman ALLAH'IM nasıl tavır takınmışlar..
Hiç tanımayanda Fransız asilzadesi ya da İngiliz Kraliyet ailesi mensupları, kk ya gelmiş yorum yapıyor, kk ya gelmiş asalet fışkırtıyor zanneder

Hani yapılan yorumların üslubu konunun üslubunu 90 a katlamış, farkında değiller..
Ne seviyesiz yorumlar, mahalle kadını ağzıyla konuşmalar..
İnsanlığımdan UTANDIM resmen..

Boşuna çabalamayın, ne asilzadesiniz ne kraliyet ailesi mensubu ne de hanedan mensubu..
ne olduğunuz AÇIK.. mahalle kadını..
Tribünden bu çok NET görülüyor..

Hani derler ya DİNİME KÜFREDEN MÜSLÜMAN OLSA diye..
işte konu sahibine saldıranlar aynen bunu yaşattınız bu konuya olan yorumlarınızla..

İdareci bir yapım yok maalesef :KK50: Aslında var da ben iyiniyetime çalışkanlığıma taktir gelmeyince, üstüne birde saçma sapan aksaklıkları görünce çıldırıyorum, tahammülsüzleştim iyice bu aralar, manevi tatmin arıyorum ya çokmu zor :KK19:
Birde bu yeni girdiğim yerde ssk yı asgari ücretten gösteriyorlarmış, saçmalığa bak
Ne yaptı görümcen ?

takdir bekleme canım bende takdir göremiyorum. girdiğimden beri yıllık satışları hep artırdım. firmamıza iki tane ihracat ödülü getirdim. patronum ödülü aldığım gün elimi sıktı o kadar. maaş zammım bile herkes kadardı, artı birşey görmedim. ama ben başarılı olduğumu biliyorum bunu onların söylemesine gerek yok ki :KK23:
benim asgariden değil ama tam da gösterilmiyor.
görümcem her zamanki hali. eşimi parmağında oynatıyor. herşeye müdahil. beni safdışı bırakmak için çabalıyor diye düşünüyorum. eşimle konuşacağım bakalım. bana dürüstçe söylesin.

3 aylık banmı olur ya.

Eskiden mi bukadar katıydı cezalar.Hala 3 ay ban yiten oluyormu?

Ama benm ceza puanım cok yüksekti :KK1: Peşpeşe ban yedim D: ahahah simdi cenemi tutabiliyorum. Eskiden daha katılardı evet, simdi biraz daha esnekler.

Eğer cok mimlenildiyse burun sürtmek icin 3 ay alan var. Üyelik iptali olanlar da var.

Program yaptım bu hafta sonu derse başlıyorum, idefix'den yeni basım gıcır gıcır 3 farklı yayınevinin ygs-lys kitaplarını aldım dün geldiler :KK12::KK55:

ooo süpersin hayalcim :KK1::KK1:
zaten matematik süperdir senin
fizik filan da hatırlarsın
zaten süren çok rahat rahat hazırlanırsın

ben de spora kayıt yaptırıcam bugün
günde yarım saat b-fite
ondan sonra da gidip kütüphanede ders çalışıcam :KK14:

İdareci bir yapım yok maalesef :KK50: Aslında var da ben iyiniyetime çalışkanlığıma taktir gelmeyince, üstüne birde saçma sapan aksaklıkları görünce çıldırıyorum, tahammülsüzleştim iyice bu aralar, manevi tatmin arıyorum ya çokmu zor :KK19:
Birde bu yeni girdiğim yerde ssk yı asgari ücretten gösteriyorlarmış, saçmalığa bak
Ne yaptı görümcen ?

takdir bekleme canım bende takdir göremiyorum. girdiğimden beri yıllık satışları hep artırdım. firmamıza iki tane ihracat ödülü getirdim. patronum ödülü aldığım gün elimi sıktı o kadar. maaş zammım bile herkes kadardı, artı birşey görmedim. ama ben başarılı olduğumu biliyorum bunu onların söylemesine gerek yok ki :KK23:
benim asgariden değil ama tam da gösterilmiyor.
görümcem her zamanki hali. eşimi parmağında oynatıyor. herşeye müdahil. beni safdışı bırakmak için çabalıyor diye düşünüyorum. eşimle konuşacağım bakalım. bana dürüstçe söylesin.

aile şirketleri evet maalesef sorunlu. bende bir aile şirketinde çalışıyorum. pc me fax hattı istedim patron okey verdi ama baldızı kıyameti kopardı. oysaki iş için istedim babamın hayrına değil :KK53: fax hattımı aldılar elimden. ben üstünde durmuyorum. :63:çünkü başka iyi tarafları şirketimin. ödemesi düzenl, kafam rahat. sadece sigortamız düşük gösteriliyor o sorun var.
ama pc mi bile değiştirtemiyorum. herşeyin en iisi aile üyelerinde biz dış kapı mandalı :KK14:

Duyanda şirket arabalarını üstüme yapın dedin zannederler :KK30: Dün bir arkadaşımla telefonda konuşuyoruz işte, bu 3. işyerim diğer ikisinde birinde 6 yıl birinde 1,5 yıl çalışmıştım. Bu sonuncusunda 1 ayı bile dolduramayacağımı söyledim. Oda 1 yıldır başka biryerde çalışıyor, patron 65 yaşındaymış ve 2 oğlu ile birlikte şirketi yönetiyorlarmış. Sabah gelir gelmez kahvemi aldım, haber sitesinde haber okuyorum şııık diye ses duydum bir döndüm yaşlı patron nete girerken monitörümün resmini çekmiş, oğullarına göstermek için dedi...Gittim oğullarına sinirlerim bozuldu ağlamaya başladım, nete girmek yasakmıydı bilmiyordum dedim diyor, ne kadar iğrenç bir tutum dimi :KK19:

En iyisini yapmış, mutsuzsan o 8-9 saati işyerinde geçiremiyorsun, geçmiyor :KK50: Sen çalışıyormusun ?

Ben bugüne kadar hep cok sanslıydım, özel sektörde çalışırken de devlette calısırken de cok mutluydum, patronlarım iş arkadaşlarım hala görüştüğüm ve cok sevdiğim insanlar.

Devlet memuruyum.

aile şirketleri evet maalesef sorunlu. bende bir aile şirketinde çalışıyorum. pc me fax hattı istedim patron okey verdi ama baldızı kıyameti kopardı. oysaki iş için istedim babamın hayrına değil :KK53: fax hattımı aldılar elimden. ben üstünde durmuyorum. :63:çünkü başka iyi tarafları şirketimin. ödemesi düzenl, kafam rahat. sadece sigortamız düşük gösteriliyor o sorun var.
ama pc mi bile değiştirtemiyorum. herşeyin en iisi aile üyelerinde biz dış kapı mandalı :KK14:

Ya birde bende öyle bir takıntı var, maaşım nekadar yüksek olursa olsun ssk düşük gösterilirse çok kuruluyorum kendi kendimi dolduruyorum sonra soğuyorum işten :KK50: Net ve şeffaf olmalı herşey hayatımda, böyle entrikaları sevmiyorum ben ya :KK43:

X