Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selammm ben de diyorum sinir bozucuda kimse yok hayret
bendede öyle
karnım acıktı
ne yiyeceğimi bile bilmiyorum
annem evde değil
aç sokak köpekleri gibi geziyorum
Ben karnımı doyurmaya başladım
Birazcık forumda gezinicem, gelirim yine...
hoşgeldin
sağ elini çekmişsin
bana sol elin lazım canım
solak değilsin dimi?
saatini bilmiyosan olmuyo apla
sağolasın bu arada, hoşgeldin
9) AMUN (26 Nisan- 25 Mayıs)
Mısır inanışlarına göre Amun dünyayı yaratan tanrıydı, bu burçta doğanlar güçlü, zinde ve önderlik etmeyi seven kişilerdir, iradeleri de güçlüdür, cesur ve kendilerine güvenlidirler,
Mükemmel lider olurlar, kusurları hoşgörüden yoksundurlar. Para konularındaki mesleklerde başarılı olurlar.
Duygusal bir yapınız vardır bu yüzden bazen kendinize olan güveninizi kaybeder ve melankoli ile neşe arasında gidip gelmeye başlarsınız, hassas yapınızı hayal gücünüzün ,çok zengin olduğunu gösterir, başkaları sizi gizemli biri olarak görebilirler, sizi yatıştırmak için sabırlı olmaları gerekir, bazen kendinizi korumak amacıyla, kendinizi başkalarından izole eder, kendi kabuğunuza çekilirsiniz, sosyal konulara eğiliminiz vardır, adil, dürüst bir insansınız ve vicdanlısınız bu özellikleriniz sayesinde insanlar size hayranlık duyarlar korkularınıza rağmen aşk hayatınızın önemli bir parçasını teşkil eder ve aşkınız için dağları yerinden oynatabilirsiniz! Eşinizde ileri görüşlülük, otoriterlik ve nezaket ararsınız.
işte ben buymuşum
anaaaa valla bilmiyom onu anneme sormam lazımmmm onuuuuu
hoş buldummmmmm
çıkacam birazdannnnn görüşmek üzereeeeee
ben de sol elimin ayasını çektim..yüklücem az sonra :))
bende buyum.