- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.706
owww tam ben Carie burç haritası neyimde çıkarabiliyon mu?
ben herşeyi yaparım
herşeyi çıkarırım
benim yapmadığım şey yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
owww tam ben Carie burç haritası neyimde çıkarabiliyon mu?
onu bilmiyorum
burda çorapla mango-bershka-zara badileri aynı fiyat, öyle bişi aliim bari
Hoşbulduummm...
Naber nasılsınız bakalım?
Ne kaynatıyorsunuz bugün?
Yemeğe gidiyorum
günlük şeyler
ne çıkarsa bahtımıza
yaaaa neyse sayısını alimm o zaman :)
Ohhh oda güzelmiş...
Sen burçlara daldın galiba yine dimi?
Bana da bi el at o zaman şekerim :)
elinin resmini çek gönder
Eki Görüntüle 498288
al bah bahalım elimden haritama
daldım
kızlar konuyu açtı
bende devamını getirdim
sana nasıl öleceğini söyliyebilirim mesela
Eki Görüntüle 498288
al bah bahalım elimden haritama
Fal mı bakıyosun yoksam??? :44:
mısır burçlarınıda buldum
10) HATHUR (26 Mayıs – 24 Haziran)
Dünya ve gökyüzü tanrısıdır, duygusalsınız, aşk sizin için çok önemlidir, çekici ve romantik insanlardır,
Çok meraklı bir kişiliğiniz vardır, sıradan biri değilsiniz, hayata bağlı ve kendine güvenlisiniz, hayatınızın her anını yoğun yaşarsınız, başarısız olmaktan korkmazsınız, hayatınızda hiçbir şey durağan değildir, daima yeni maceralara yelken açarsınız, ama tüm bu iyimserliğinize rağmen, bazen hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz, sözlüğünüzde ‘ilgisiz’ kelimesi bulunmaz, arkadaşlığınız sağlam olur, tutkulusunuz. Bazen herkese güvenmenin kötü sonuçlarını görerek, üzülürsünüz, bazen insanlar sizin cömertliğinizi, fedakarlığınızı suistimal ederler, böyle durumlarda ihanete uğradığınızı hisseder ve asla unutmazsınız. İyiliği unutmadığınız gibi, kötülüğü de unutmazsınız. Çocuklarınız için her fedakarlığı yaparsınız.
11) ANKA(25 Haziran – 24 Temmuz)
Sihirli anka kuşuyla resmedilir, risk almayı severler, kusurları inatçı ve hayalci olmalarıdır
Çok karizmatik bir insansınız, insanları çabuk ikna eder, kendinize bağlarsınız, çok sevilirsinizi ve her zaman çevrenizde sizinle birlikte vakit geçirmekten hoşlanan dostlarınız olur, cesur ve açık görüşlüsünüz, aldığınız kararlar çok doğru olur ve bu yüzden herkes size hayranlık duyar, insanlara cesaret verir, kendine güven duymalarını sağlarsınız, diktatör olmadan doğuştan lider birisiniz, çok uzak görüşlüsünüz, fakat ilişkilerinizde kendinizden fazla vermezsiniz, ama bir kere eşinizi seçtikten sonra çok cömert olursunuz ve güçlü bağlar kurarsınız. Çocuklarınızın derslerine yardım eder, onları mümkün olduğunca iyi yetiştirmeye çalışırsınız. Aileye çok önem verirsiniz.
:
daldım
kızlar konuyu açtı
bende devamını getirdim
sana nasıl öleceğini söyliyebilirim mesela
üstdeki benim diğeride eşim valla hayal dünyasında yaşıyor ous bildi
yok
sadece çocuk çizgilerine bakabiliyorum
:26:
ben herşeyi yaparım
herşeyi çıkarırım
benim yapmadığım şey yok