Gırgıriye (Sinir bozucu 2 )

8) OSİRİS (27 Mart – 25 Nisan)

Mısır ın en büyük tanrılarından biridir, üretkenlik ve büyümeyi temsil eder, aynı zamanda öbür dünyanın tanrısıdır, ölülerin tanrısıdır, sonsuz hayatın sembolüdür.

Karakter

Çok meraklı bir kişiliğiniz vardır, sıradan biri değilsiniz, hayata bağlı ve kendine güvenlisiniz, hayatınızın her anını yoğun yaşarsınız, başarısız olmaktan korkmazsınız, hayatınızda hiçbir şey durağan değildir, daima yeni maceralara yelken açarsınız, ama tüm bu iyimserliğinize rağmen, bazen hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz, sözlüğünüzde ‘ilgisiz’ kelimesi bulunmaz, arkadaşlığınız sağlam olur, tutkulusunuz. Aile, akrabalık ilişkilerine çok önem verirsiniz, önemli günlerde mutlaka aile üyeleriyle bir araya gelmek istersiniz. Çocuklarınızı disiplinli bir şekilde büyütürsünüz.

buda ben.
geriden geliyorum da :KK14::KK14:

2 deneme derken belkide allah korusun düşük falan
inşallah ama öyle olmaz
sen bana bakma...

ama 1 tane olacağı kesin. :nazar::nazar::nazar:

ölesine şetmiştim ama etkilendim bak. üstüme bi hüzün çöktü. daha çok mu uğraşcam yani :KK43:

gırgıriye topici açılmış :nazar: bende sap sap sinir bozucuya bakıyorum :KK1: sinirlerim bozulmuş durumda millet nereye kayboldu diyorum :KK53: .yinele yinele nereye kadar :KK53: meğer herkes buraya doluşmuş,gırgır yapar :KK52: :KK53: :KK37: :KK55: :KK54:

geldim bende hayırlı olsun... :nazar:

ölesine şetmiştim ama etkilendim bak. üstüme bi hüzün çöktü. daha çok mu uğraşcam yani :KK43:

yok canım, zannermiyorum
sonuçta orda 1 tane gözüküyor
bunu kesin söylüyorum

belki diğer 2 si atlattın bile
bazı düşükler çok erken oluyomuş sen adet sanıyormuşsun, sendede öle olmuştur kesin

vay kericim mapusluk bitmiş:KK1:hoş geldin!

saol canım :KK3: :KK19::KK19: hoşgeldin

narmik sende pek net görünmüyo
eğer illa söle diyosan 4-5 gözüküyo :KK53:

Son düzenleme:
gırgıriye topici açılmış :nazar: bende sap sap sinir bozucuya bakıyorum :KK1: sinirlerim bozulmuş durumda millet nereye kayboldu diyorum :KK53: .yinele yinele nereye kadar :KK53: meğer herkes buraya doluşmuş,gırgır yapar :KK52: :KK53: :KK37: :KK55: :KK54:

geldim bende hayırlı olsun... :nazar:

saol canım :KK3:

hoşgeldin :KK19:

yok canım, zannermiyorum
sonuçta orda 1 tane gözüküyor
bunu kesin söylüyorum

belki diğer 2 si atlattın bile
bazı düşükler çok erken oluyomuş sen adet sanıyormuşsun, sendede öle olmuştur kesin

saol canım :KK3: :KK19::KK19: hoşgeldin

narmik sende pek net görünmüyo
eğer illa söle diyosan 4-5 gözüküyo :KK53:

Bir daha çekeyim o zaman :)) Zaten 4 çocuğum var aslında...2 si hayatta...

X