Gırgıriye (Sinir bozucu 2 )

Benim çıkmam lazım kızlar,sizi bırakıp gidemiyorum.

Makara gelirse Mune yi sorun benim için.

Ben o işi hiç anlamadım..Ağızdan ölçülüyor diye duymuştum...Bir de ne kadarlık ateş yükselmesi ve sonrasında ateş düşüklüğü oluyor ki ??

Çocuklar hazır uyurken yemeklerini hazırlayayım............

Son düzenleyen: Moderatör:

evet dil altındann ölçülüyor. 38 civarı seyrediyor yumurtlama tuttuysa... yoksa yine 36lara düşüyor.yumurtlama döneminde olup olmadığını da ateşten ve akıntıdan anlıyorsun. mesela o birkaç gün ateşim 38.2 lerde falan gitti. akıntın da yumurta akı gibi uzuyor. sonra baktım akıntı normale döndü ama ateş düşmedi. dedim sıpam tutundu sonunda...

bu arada açıklama iğrenç gelmiş olabilir ama bebek için yapmadığımız kalmadı zaten

bu arada sizin hiç telefon sapığnız oldumu?

Çok.... Mesaj yazıyordu biri sürekli...Kurtlar vadisi dizini çok izlemiş..Beni oradaki avukat Elif yerine koyuyordu...Kendisi de sevgilisi.... Yazma vs dedim anlamadı...En sonunda başka bir arkadaşın telefonundan mesaj yazdık...T.C. İzmir Karşıyaka başsavcılığından diye.. xxxxxx numaralı telefonu rahatsız ettiğiniz anlaşılmıştır...Telefonlarınız dinlenmektedir...Devam ettiğiniz takdirde hakkınızda soruşturma açılacaktır diye bir güzel süsledik..Uydurduk yani...Ödü koptu sanırım bir daha da rahatsız etmedi....

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…