- 22 Mayıs 2010
- 3.046
- 34
Ben daha kötü anladım da söylemiyim.
seni bebe seniiiii işlemin ateşini ölçüyoruz sandın he miiii
"bugün çok ateşliydik, kesin tuttu"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben daha kötü anladım da söylemiyim.
bebiş,göbüş,kociş muhabbeti bu topikte yasak ama ne anladın söyle,bak çatlama seselerimi duy
seni bebe seniiiii işlemin ateşini ölçüyoruz sandın he miiii
"bugün çok ateşliydik, kesin tuttu"
kadesa
bugün beni öpmedin
Çok.... Mesaj yazıyordu biri sürekli...Kurtlar vadisi dizini çok izlemiş..Beni oradaki avukat Elif yerine koyuyordu...Kendisi de sevgilisi.... Yazma vs dedim anlamadı...En sonunda başka bir arkadaşın telefonundan mesaj yazdık...T.C. İzmir Karşıyaka başsavcılığından diye.. xxxxxx numaralı telefonu rahatsız ettiğiniz anlaşılmıştır...Telefonlarınız dinlenmektedir...Devam ettiğiniz takdirde hakkınızda soruşturma açılacaktır diye bir güzel süsledik..Uydurduk yani...Ödü koptu sanırım bir daha da rahatsız etmedi....
kadesa
bugün beni öpmedin
Selamlar,
Nasılsınız kızlar?
Yeni topiğin hayırlı olsun Carrie'cim. Eki Görüntüle 499208
burdan olmaz,msn ye gelince öpücem seni :) mutlu nasıl öpüleceğini öğretti bana
tel sapıklarıyla ilgili bişi anlatim,ark. annesi safça bir kadın.bi gün sapık arıyo bunların evi,kadına diyo ki böyle kısık şehvetli bi sesl BANA YUMUŞAK BİŞİLER SÖYLESENE diyo,annesi de PAMUK diyip kapatıyo telefonuıbu arada sizin hiç telefon sapığnız oldumu?
Sayılır.
tel sapıklarıyla ilgili bişi anlatim,ark. annesi safça bir kadın.bi gün sapık arıyo bunların evi,kadına diyo ki böyle kısık şehvetli bi sesl BANA YUMUŞAK BİŞİLER SÖYLESENE diyo,annesi de PAMUK diyip kapatıyo telefonuı
hoş geldin canıım
kız sen ne iş yapıyordun?
ben anladım da neyse...kız ordan ateş nası ölçülsün ilahi...
Ben ne durumuna düştüm bu mesaj da :26::26::26:
masum bir ders veren öğretmen..sen ne anladın ki
Selamlar,
Nasılsınız kızlar?
Yeni topiğin hayırlı olsun Carrie'cim. Eki Görüntüle 499208