Gırgıriye (Sinir bozucu 2 )

anlamadım diyince ne aklıma geldi bu kk da benim beyin duruyo bazen galiba:
benim 2 yaşında bi oğlum var,geçenlerde ateşlenmişti ben de ölçmek için 3-4 çeşit ateşölçer vaar kk da bakim dedim,hangisi daha çok kullanılıyo falan diye..aa o arada ne görim başlık açmışlar bunla ilgili süper dedim... ne kadar da aktif konu diyorum demek ki çok çeşitli şeyler var bilmediğim... meğer ateş ölçme yöntemi başka bişimiş...başka şeyin ateşini ölçüyolarmışş...

Parkon bende seksi miyim bak doğruyu söyle kendimi aşırı ileri derece de seksi buluyorum ben,öyle böyle değil
senin seksiliğinle kimse boy ölçüşemez zaten

evet

şuanda görünmüyorum mesala

yokum ben yokum

en gizli üye sensin svd.
Bizim camları sileydin keşke :) Sizinkiler boşa gitmiş

Çatlak olduğunuzu söylemiş miydim

Arada söylerler ama
Havalar soğuyo ısınırsın :)

bugu_su

sedef bana ders mp3 lerini attı sağolsun. hatta şuanda islamiyet öncesi Türk tarihi dinliyorum bir yandan süper oldu. istersen sana da atayım? durup durup kıza dua ediyorum. çalışmasa da atanacak inşallah bu kadar duayla:))

oğlum da kpss profesörü olacak benimle dinleye dinleye

guarta öldürdün beni,gülme krizine girdim

Bambamı veterinere götürüp gelelim de ous rahatlasın, dır dır dır beynimi yedi sabahtan beri.

tövbe Ya Rabbim babamı anladım ya :) bambam kim? geçmiş olsun :)

Bende babam anladım

Neyin ateşi ölçülüyormuş :44::44::44:

İyidir maxima senden naber

bende son etkinliklere bakıyorum hep

diyorum ne kadar da aktif

çocuklar sürekli ateşleniyor mu acaba

sonra anladım

Son düzenleme:

evet ben de hamile olduğum ay o yöntemle anlamıştım. adetin ilk gününden itibaren her sabah aynı saatte yataktan kalkmadan kendi ateşini ölçüyorsun, o ay hamile kaldıysan ateşin düşmeden devam ediyor. hamile değilsen adete doğru düşüşe geçiyor.

Olur hocam.

Aslında dinleyerek çalışma pek tercihim değil ama merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…