Gırgıriye (Sinir bozucu 2 )

Narmikciğim bu tecrübelerden sonra messenger'ın m sini duymak istemez insan

Manyaklar her yerde var canım...Bir iki manyak yüzünden msn den soğumadım tabi..Sadece daha dikkatli oldum..Gerçi msn falan kullanmıyorum artık..Sadece bir iki kez bu topikteki kızlarla mesajlaştık biraz o kadar...

Evde kalmışlar ve kokonalar ben yatıyorum. Hepinize iyigeceler.

Bunu demeden uyumayın hadi bakıyımm

Yattım Allah, kaldır beni
Nur içine daldır beni
Can bedenden çıkmadıkça
ımanla uyandır beni

Yattım sağıma, döndüm soluma
Melekler şahit olsun dinime imanıma

Doktor olan anatomi anlatmak istemiş herhalde :))))

Sapıklardan uzak tutsun hepimizi rabbim

Ona anotomi versi veren hemcinsleri olmuştur belki daha sonra....

Aminnn..Şu var ki hanımefendi,beyefendi tipli görünen insanlardan da çıkabiliyor böyle sapık...Biri daha vardı..Bayan kadın doğum dr.muş...Lezbiyenmiş...Hatta Ankarada hacettepe de dr du..Tabi lezbiyen olduğunu sonradan söylemişti..Benim Ankarada karı-koca dr.olan kuzenimi ve eşini tanıyordu...O yüzden inandım onunda dr olduğuna..Hatta bana donsuz gezen dr kim diye sor söylerler beni demişti kız..Tabi soramadım,kuzenime utandım haliyle...Soruşturma geçirmiş bir kaç kez bu bayan dr...Kim olduğunu söylemedi tabi....

Onun birde totem şekline uyarlanmışı var, her derbi öncesi içimden tekrarladığım
Yattım rabbim kaldır
Nur içine daldır
Can bedenden ayrılmadan
Galatasaray'ım saldır!

Evde kalmış kokona da değiliz

evet bu tezine inanıyorum. çok fazla bastırılan her şey bir yerden patlak veriyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…