- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
Juno chatleşmiyor işte seninle ohBende bilgisayar mühendisiyim benimle chatleş olmazmı :26:
Bu kürklüler bize hava atıyor svd.
Kadesa bizi aşşada gördü çağırdı ama kendi yok ortada
Nasılsa biz onu göremiyoz ya.
Msn ilk keşfettiğimiz zamanlardı...Bir sitede biriyle tanışmıştım..Normal arkadaşız yani..Öyle sevgili vs ya da abuk subuk bir muhabbet yoktu aramızda...Msnden konuşalım dedi..Ben de olur dedim..Tabi o zaman internet dünyası hakkında hiç bir tecrubem yok...Kamera açayım mı birbirimizi yüzyüze de görmüş oluruz dedi..Ben de oluuur dedim saf saf...Neyse bunun kamerası bir açıldı ben şok!!!
Kamerayı belli ki masanın altında bir bölmeye koymuş,yüzü görünmüyor,tamamen çıplak,önüne havlu koymuşKameranın açıldığından haberi yok..Niyeti de belli...Hemen kapatıp engelledim tabi...Sonra içimden intikam almak geldi..Çünkü sinir olmuştum...Aynı sitede onun adına bir üyelik aldım...Ve kişisel bilgilerine gaylerden ,biseksüellerden hoşlandığını yazdım ,msn ini de yazdım...Hahahaha
Sonra ne yaptı bilmem....Bir daha hiç karşılaşmadık....
evet bende ezildim zati kendi kürkümü kendim yaptım
illa seslencez yani kedi gibi beklicez cevap verirse anlıcaz burda mı değil mi
Bu kürklüler bize hava atıyor svd.
Kadesa bizi aşşada gördü çağırdı ama kendi yok ortada
Nasılsa biz onu göremiyoz ya.
Msn ilk keşfettiğimiz zamanlardı...Bir sitede biriyle tanışmıştım..Normal arkadaşız yani..Öyle sevgili vs ya da abuk subuk bir muhabbet yoktu aramızda...Msnden konuşalım dedi..Ben de olur dedim..Tabi o zaman internet dünyası hakkında hiç bir tecrubem yok...Kamera açayım mı birbirimizi yüzyüze de görmüş oluruz dedi..Ben de oluuur dedim saf saf...Neyse bunun kamerası bir açıldı ben şok!!!
Kamerayı belli ki masanın altında bir bölmeye koymuş,yüzü görünmüyor,tamamen çıplak,önüne havlu koymuşKameranın açıldığından haberi yok..Niyeti de belli...Hemen kapatıp engelledim tabi...Sonra içimden intikam almak geldi..Çünkü sinir olmuştum...Aynı sitede onun adına bir üyelik aldım...Ve kişisel bilgilerine gaylerden ,biseksüellerden hoşlandığını yazdım ,msn ini de yazdım...Hahahaha
Sonra ne yaptı bilmem....Bir daha hiç karşılaşmadık....
Şanslısın havlu koymuş ya koymasaydı :)))))) Olmasaydı bana pc arkasından tecavüz edebilecek hali yoktu...Yine aynı şeyi yapacaktım..Engelleyip silecektim tabiiki....
emiyoruz lütfen,ezikliyoruz
"mrb,nbr,asl,m or f ? ...." Ne günlerdi..Gençlik işte....
Bir kere de öyle kızın biri ile karşılaşmıştım...Kız kamera açtı ..Yine bende bir şok..Üstünde hiç bir şey yok...Göğüsler ortada...Manyakmısın sen ne bu hal dedim..Anlayamadım bir an ,ne tepki vereceğimi bilemedim..Çünkü daha önce hiç bir kızdan böyle bir şey görmemiştim..Ben lezbiyenim dedi..Ama ben değilim,salaksın sen deyip engelledim...(
emiyoruz lütfen,ezikliyoruz
Ya canım işte o zaman böyle tiplerin de olabileceğini o zaman bilmiyordum..Daha sonra hiç böyle şeylerle karşılaşmadım...İzin vermedim yani...Biz eşimle internetten tanıştık bu arada....travma! iyi yapmışsın.
ben de zurnadan biriyle tanışmıştım.muhabbet çok sarmıştı, ikimiz de cinsiyet bilmiyoruz ama. epey konuştuk her gün hemen hemen.sonradan öğrendik cinsiyetlerimizi,o erkekti. hç sorun yaşamadık ama.şanslıyöışım.düğünüme bile geldi adam istanbuldan kalkıp.hala da görüşüyoruz.
Arkadaş sende maşallah nerelerde takılıyordun :)))))