- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
Msn ilk keşfettiğimiz zamanlardı...Bir sitede biriyle tanışmıştım..Normal arkadaşız yani..Öyle sevgili vs ya da abuk subuk bir muhabbet yoktu aramızda...Msnden konuşalım dedi..Ben de olur dedim..Tabi o zaman internet dünyası hakkında hiç bir tecrubem yok...Kamera açayım mı birbirimizi yüzyüze de görmüş oluruz dedi..Ben de oluuur dedim saf saf...Neyse bunun kamerası bir açıldı ben şok!!!
Kamerayı belli ki masanın altında bir bölmeye koymuş,yüzü görünmüyor,tamamen çıplak,önüne havlu koymuş Kameranın açıldığından haberi yok..Niyeti de belli...Hemen kapatıp engelledim tabi...Sonra içimden intikam almak geldi..Çünkü sinir olmuştum...Aynı sitede onun adına bir üyelik aldım...Ve kişisel bilgilerine gaylerden ,biseksüellerden hoşlandığını yazdım ,msn ini de yazdım...Hahahaha
Sonra ne yaptı bilmem....Bir daha hiç karşılaşmadık....
Kamerayı belli ki masanın altında bir bölmeye koymuş,yüzü görünmüyor,tamamen çıplak,önüne havlu koymuş Kameranın açıldığından haberi yok..Niyeti de belli...Hemen kapatıp engelledim tabi...Sonra içimden intikam almak geldi..Çünkü sinir olmuştum...Aynı sitede onun adına bir üyelik aldım...Ve kişisel bilgilerine gaylerden ,biseksüellerden hoşlandığını yazdım ,msn ini de yazdım...Hahahaha
Sonra ne yaptı bilmem....Bir daha hiç karşılaşmadık....