Gırgıriye (Sinir bozucu 2 )

Hımmm sen benim ellerime büyük dediğinde bile ben sana küsmedim ahahhaha lafımı da sokarım

Sen bizim cocuğumuzu gördün mü? Araba bile kullanıyo Onu gösterirsem barışır mısın

Ben mi büyük dedim :26::26: Kader olmasın o Ben senin hayatında hiç yer edinememişim demekki Şu an çok daha fazla kırıldım...

Bana en az 100 tane çocuk resmi göstermen gerek seninle barışmam için...

Yakışıklılığıyla meşhur bir dişçi duymuştum.
Sırf görmek için gidenler varmış :)
Ama dişçiye gitmek kolay.Kontrole,temizletmeye vs... gidiyorlardır.

yahu dişçilikte zor be yaa...o kadar insanın ağız kokusu...

kapatıyorlar burunlarını gerçi ama bi akrabamla gitmiştim kadının kaplamasını bi çıkardı doktor tüm oda koktu valla....

evet ya hiç alakası yok o dizinin tusla filan
direkt grey's anatomyden araklamışlar

yeşim cereni beğeniyorum ben ya güzel kadın

bazı durumlarda senli benli olmamak lazım dedim zaten:)

hem senden size terfi etmek bana göre sinir göstergesi değildir....

öyle uygun görmüşümdür o an için o kadar......

tamam önce sen diyosun sonra siz diyosun
sonrada senli benli olmamak lazım diyosun
başta niye sen dedin diyorum bende
neyse canın ne söylemek istiyosa söylüyosun
sinir göstergesi bence hemen böyle bir mesafe resmiyet giriyo
baştan siz deseydin bu düşünce uyanmazdı bende
offf gece gece bu baş ağrısıyla ne konulara daldım yine

Ben mi büyük dedim :26::26: Kader olmasın o Ben senin hayatında hiç yer edinememişim demekki Şu an çok daha fazla kırıldım...

Bana en az 100 tane çocuk resmi göstermen gerek seninle barışmam için...

Ya mutlu cok özür dilerim Şirinlik yapıcam derken cam devirdim affet Bugünlerde kafam yerinde değil. Cidden değil. Özür dilerim

Ben de cok üzüldüm simdi

ama iyi rol yapıyordu yaa...

biraz daha izlesem çeyreğin küçüğü kadar doktor olurdum heralde:)))

aklımda şu terimler kaldı:

ventriküler taşikardi,klem,bistüri,aspire etmek,defiyi 200e şarj etmek:)

off aynı siz aynı ben:)))))))

sallayalım be yaa neyse ne artıkın:)))

yahu dişçilikte zor be yaa...o kadar insanın ağız kokusu...

kapatıyorlar burunlarını gerçi ama bi akrabamla gitmiştim kadının kaplamasını bi çıkardı doktor tüm oda koktu valla....

dişçilik gene iyi ,ya jinekolog erkekler nasıl yapıyor aklım almıyor vallaa

Çok uçuk bir tipti o ...Fazla rahattı yani tavır olarak..Tepesi attı mı içinden geçen ne varsa söylerdi..." Sütyen takmaktan nefret ediyoruuuum,prezervatifi sevmiyoruuuummm..." diye

Belki değişmiştir yıllar içinde.....

dişçilik gene iyi ,ya jinekolog erkekler nasıl yapıyor aklım almıyor vallaa

hehehe yapıyorlar valla....

ben de en son bi rahatsızlığım için erkek doktora gitmiştim alttan muayene etmesi lazımdı...

üzerimi örttüm örtüyle zaten yanımda oturdu ultrasondan bakcaktı aldı aleti eline hiç görmedi bile uzvumu adamın eli alışmış,soktu direk aleti örtünün altına hoooop bi baktım içerde:))))

görmedi bile...ama tabi bazı deri rahatsızlıklarında görmek zorundalar...yav insan bıkar be yaa karısınınkini görmek istemez artık gibi geliyor bana...

bir de umarım kadınlar temiz temiz muayene oluyorlardır ziraa durum çok kötü olur....

Ya mutlu cok özür dilerim Şirinlik yapıcam derken cam devirdim affet Bugünlerde kafam yerinde değil. Cidden değil. Özür dilerim

Ben de cok üzüldüm simdi

Eşimle de böyle başlıyoruz biz Eşim haklıyken haksız duruma düşüyor konuşma sonunda...Bebek fotolarını eklemeye başla...

Bu arada odun koca denilince aklıma bir karikatür geldi...Öküz ile inek var karikatürde;
İnek:Sen bana hiç güzel sözler söylemiyorsun.
Öküz:mmmöööö
İnek:Al işte bu mu güzel söz.
Öküz:Napiyim kızım öküzüm ben işte.... Kabullenmek ve fazlasını beklememek gerek bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…