Gırgıriye (Sinir bozucu 2 )

dişçilik gene iyi ,ya jinekolog erkekler nasıl yapıyor aklım almıyor vallaa

En iyi jinekologlar genelde erkeklerden çıkıyor..Genelleme yapmak istemem tabi ama günde 5-6 kez farklı farklı jinekologlara vajinal muayne olmak zorunda kaldığım zamanlara istinaden kişisel fikrim...

Uzmanlığını yeni almış evli bir üroloji dr.bayan bile var-mış....

Son düzenleyen: Moderatör:

amaaan benim bi arkadaşada aynen böyle yapmış dr.
sonuç yanlış adres
baksın bişey olmaz

ıyyy düşndümde bazı durumlarda adetli iken gitmek gerek ,kadın kendi kendinden tiksinirken o erkekler nasıl oluyordaöğğğ yazamayacağım

Al sana bebek!

Eki Görüntüle 499040

amaaan benim bi arkadaşada aynen böyle yapmış dr.
sonuç yanlış adres
baksın bişey olmaz

hahahahahaha ciddimisiniz???? yok artık ya:)))))))))))))))

ya zaten baksın bence de ne gerekiyorsa yani sonuçta muayeneyi göze almışım ama hiç doğum yapmamış biri olarak o çatal mıdır nedir ona yatmak çok kötü geliyor bana...savunmasız hissediyorum kendimi....bir de dudaklardan çekip ayırdılar bi seferinde mantar muayenesi için....

yav nasıl doğuruyorlar aklım almıyor inanın Allah yardım etsin doğuracaklara bi avazda inş:)

ıyyy düşndümde bazı durumlarda adetli iken gitmek gerek ,kadın kendi kendinden tiksinirken o erkekler nasıl oluyordaöğğğ yazamayacağım

Tiksinecekse o işi baştan yapmaz insan zaten... Bebek tedavisi için adetin 2.-3. günleri gidiliyor mesela...Yani şakır şakır kanarken...:) Dr vajinal ultrasonla rahmine ve yumurtalıklarına bakıyor...

hakkaten abartmış o da yahu

erkekler organ olarak görüyo sonuçta vajinayı
alışmışlar gayet normal bi şekilde işlerini yapıp geçiyolar işte

Bu kadar bebek yeter ...Barıştım seninle...Be çok huylanıyorum o bebeklerden

Barıştıysan bütün ic dünyamı acabilirim sana

Ben de huylanıyorum ama kocama laf geciremiyorum en azından kafesinde yasıyo

öhüm tamam ayrıntıya girmeyelim
benim çevrenin çoğu tüp bebekçi olduğundan böyle olaylar çok oluyo
ayrıca hiç savunmasız değiliz bir tekmeye bakar herşey

Ayyyy bu vajinal ultrason konujsuna nasıl geldik yahuuuu icim daralıyor

Tiksinecekse o işi baştan yapmaz insan zaten... Bebek tedavisi için adetin 2.-3. günleri gidiliyor mesela...Yani şakır şakır kanarken...:) Dr vajinal ultrasonla rahmine ve yumurtalıklarına bakıyor...

demekki allah vergisi o erkekler iğrenmiyor ,tiksinmiyor belkide herhangi bir uzuvmuş gibi geliyordur onlara ,
ama benim eşimden asla jinekolog olmazdı ,bir keresinde bana soğuk davranıyordu sebebini sordum, meğer yanlışlıkla çarşafta bişiler görmüş ,naapim tiksindim dedi adama hak verdim şimdi daha dikkatli olmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…