- 27 Aralık 2011
- 63.314
- 61.040
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dişçilik gene iyi ,ya jinekolog erkekler nasıl yapıyor aklım almıyor vallaa
hehehe yapıyorlar valla....
ben de en son bi rahatsızlığım için erkek doktora gitmiştim alttan muayene etmesi lazımdı...
üzerimi örttüm örtüyle zaten yanımda oturdu ultrasondan bakcaktı aldı aleti eline hiç görmedi bile uzvumu adamın eli alışmış,soktu direk aleti örtünün altına hoooop bi baktım içerde:))))
görmedi bile...ama tabi bazı deri rahatsızlıklarında görmek zorundalar...yav insan bıkar be yaa karısınınkini görmek istemez artık gibi geliyor bana...
bir de umarım kadınlar temiz temiz muayene oluyorlardır ziraa durum çok kötü olur....
ben konuyu kaçırdım noluyooo:26::26::26::26:
hehehe yapıyorlar valla....
ben de en son bi rahatsızlığım için erkek doktora gitmiştim alttan muayene etmesi lazımdı...
üzerimi örttüm örtüyle zaten yanımda oturdu ultrasondan bakcaktı aldı aleti eline hiç görmedi bile uzvumu adamın eli alışmış,soktu direk aleti örtünün altına hoooop bi baktım içerde:))))
görmedi bile...ama tabi bazı deri rahatsızlıklarında görmek zorundalar...yav insan bıkar be yaa karısınınkini görmek istemez artık gibi geliyor bana...
bir de umarım kadınlar temiz temiz muayene oluyorlardır ziraa durum çok kötü olur....
Eşimle de böyle başlıyoruz biz Eşim haklıyken haksız duruma düşüyor konuşma sonunda...Bebek fotolarını eklemeye başla...
Bu arada odun koca denilince aklıma bir karikatür geldi...Öküz ile inek var karikatürde;
İnek:Sen bana hiç güzel sözler söylemiyorsun.
Öküz:mmmöööö
İnek:Al işte bu mu güzel söz.
Öküz:Napiyim kızım öküzüm ben işte.... Kabullenmek ve fazlasını beklememek gerek bazen
amaaan benim bi arkadaşada aynen böyle yapmış dr.
sonuç yanlış adres
baksın bişey olmaz
ıyyy düşndümde bazı durumlarda adetli iken gitmek gerek ,kadın kendi kendinden tiksinirken o erkekler nasıl oluyordaöğğğ yazamayacağım
Al sana bebek!
Çok uçuk bir tipti o ...Fazla rahattı yani tavır olarak..Tepesi attı mı içinden geçen ne varsa söylerdi..." Sütyen takmaktan nefret ediyoruuuum,prezervatifi sevmiyoruuuummm..." diye
Belki değişmiştir yıllar içinde.....
ıyyy düşndümde bazı durumlarda adetli iken gitmek gerek ,kadın kendi kendinden tiksinirken o erkekler nasıl oluyordaöğğğ yazamayacağım
Bu kadar bebek yeter ...Barıştım seninle...Be çok huylanıyorum o bebeklerden
hahahahahaha ciddimisiniz???? yok artık ya:)))))))))))))))
ya zaten baksın bence de ne gerekiyorsa yani sonuçta muayeneyi göze almışım ama hiç doğum yapmamış biri olarak o çatal mıdır nedir ona yatmak çok kötü geliyor bana...savunmasız hissediyorum kendimi....bir de dudaklardan çekip ayırdılar bi seferinde mantar muayenesi için....
yav nasıl doğuruyorlar aklım almıyor inanın Allah yardım etsin doğuracaklara bi avazda inş:)
hakkaten yaa...aleti bir çıkaracak kanlı....
alışmışlardır artık onlar.....
Barıştıysan bütün ic dünyamı acabilirim sana
Ben de huylanıyorum ama kocama laf geciremiyorum en azından kafesinde yasıyo
ıyy o kadar da değil ya bence bakmadan önce soruyodur adetli misin diye
Tiksinecekse o işi baştan yapmaz insan zaten... Bebek tedavisi için adetin 2.-3. günleri gidiliyor mesela...Yani şakır şakır kanarken...:) Dr vajinal ultrasonla rahmine ve yumurtalıklarına bakıyor...
öhüm tamam ayrıntıya girmeyelim
benim çevrenin çoğu tüp bebekçi olduğundan böyle olaylar çok oluyo
ayrıca hiç savunmasız değiliz bir tekmeye bakar herşey
Ayyyy bu vajinal ultrason konujsuna nasıl geldik yahuuuu icim daralıyor
ıyy o kadar da değil ya bence bakmadan önce soruyodur adetli misin diye