Gırgıriye (Sinir bozucu 2 )

kızlar ousla konuştum da
yarın boya yapılcak

kaç asker gelir bilmiyorum da

4-5 kesin olur galiba

şöyle çok uğraştırmayan ama artırımlı bişey yapıyım
ne yapsam

bana bi fikir verin

Ben de cıkıyorum akşam evden girerim, öpüyorum sizi cok

kızlar ousla konuştum da
yarın boya yapılcak

kaç asker gelir bilmiyorum da

4-5 kesin olur galiba

şöyle çok uğraştırmayan ama artırımlı bişey yapıyım
ne yapsam

bana bi fikir verin

kısır ya da patates salatası yap hem bereketli hem tok tutar hem özlemiştir çocuklar. ev poğaçası yap anne usulü. ev keki yap. yazık yesinler.

Bulaşık makinası temizleyiciler var..Kötü kokuyu alıyor...Makina boşken üst rafa ters şekilde koyuyorsun...Makinayı ön yıkamada çalıştırıyorsun..Ayda bir kullanıyorsun..Bir de 60 yıkamaya dayanıklı sürekli üst rafa asılı takılan modelleri var...

karbonat nötrleyici ya koku olmuyor o zaman. ter kokusu için koltuk altına sürülüyor düşün.serp bylaşıkların üstüne yıkansınlar.bir tatlı kaşığı da limontuzu koy.

ah sen harikasın. teşekkür ederim. not alıyorum.
roll on kullanıyorum ben. alüminyum içeriği ilerde alzheimer yapıyor diolar. karbonatı deniyeyim ben.umarım işe yarar

buzdolabı olayını biliyorum. bir de mangal kömürü iyiymiş buzdolabı kokusuna. denemedim ama düşünüyorum..
verdiklerin süper bilgiler. sagol

ablam limonu ikiye bölüp tellere takıyo
ben yapmadım tembellikten ama işe yarıyomuş:44:
bu da harika. denicem canım. ben sirke için duydum birşey. kireç çözücü olarak kullanıyo bizimkiler. hem çamaşır mak. hem bulaşık. boş çalışıtırp içine bir şişe sirke döküolar. temizliomuş

tmm karar verdim ocakta yapıcam, kirlenirse de temizlerim napim.
afiyet olsun, bol zeytinyagı ve sarmısaklı olursa beni de çağırır mısın ?

Anneannem hayatı boyunca diş temizliği için karbonat kullanmış..Şu an 94 yaşında ve tüm dişleri sağlam,kendinin...Tek çürüğü yok,hepsi bembeyaz....

makine temizleyici tercih etmiyorum pek. ama o koku gidericilerden aldım daha beter oldu. dogal olsa iyi olurdu. karbonat denim ben

Anneannem hayatı boyunca diş temizliği için karbonat kullanmış..Şu an 94 yaşında ve tüm dişleri sağlam,kendinin...Tek çürüğü yok,hepsi bembeyaz....

bende bi süredir karbonat kullanıyorum diş macunları geçici beyazlık yapıyor içindeki kimyasaldan

diğer forumlardaki gerginliğinizi burda atıyorsunuz he..sizi gidi sizi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…