saol canım iyiyim
tansyon normal ama uykum var :26:
sen nasılsın?
evet maalesef bize seçenek bırakmıyorlaro yüzden olabildiğince doğal olanı kullanmalı mesela hazır doğal deterjan ersağ var reklam gibi oldu ama başka bilmiyorum :26:
evet maalesef bize seçenek bırakmıyorlaro yüzden olabildiğince doğal olanı kullanmalı mesela hazır doğal deterjan ersağ var reklam gibi oldu ama başka bilmiyorum :26:
Çok teşekkür ederim canlarrrrr gurularrr
Konuya cevap ver'i tıklayınca çıkıyor..
amwayin bulaşık deterjanını kullandım
benmi bulaşıkları yıkadım bulaşıklarmı beni anlamdım
pis pis kaldılar
pek matah değil ama o dediğini bilmiyorum
bayin mi var yoğusa
hepsi bir arada herhangi bir deterjan yettiği için ben tuz koymuyorum. parlatıcı da koymuyorum. bazen boraks bazen karbonat serpiyorum bulaşığın üstüne. tertemiz pırıl pırıl oluyor.
ben hep hepsi bir aradalardan kullandım. tuz parlatıcı nereye konur bilmem.
karbonat iyiymiş. bende yapayım iyi fikir.
bide bulaşıklarda bi koku kalıyor, özellikle bardaklarda. onu nasıl hallederim bilen var mı ?:26::26:
amwayin bulaşık deterjanını kullandım
benmi bulaşıkları yıkadım bulaşıklarmı beni anlamdım
pis pis kaldılar
pek matah değil ama o dediğini bilmiyorum
bayin mi var yoğusa
evet,beğendinizmi?
bide bulaşıklarda bi koku kalıyor, özellikle bardaklarda. onu nasıl hallederim bilen var mı ?:26::26:
karnı açlıktan guruldayan gurular
patlıcan közlemesi ( non objective) en çok ocakta güzel oluyor.
o kabugun yanması lazım. fırında bu olmuyor.
ocagın batmaması için benim çözümün alü. folyo. her zaman serilidir ocakta. sadece alıp atıyorum kirlenince. ve yenisini seriyorum o kadar.
kızartmadan dolayı batmasın diye ocagın karşı duvarını da streç filmle kapladım. değiştiriyorum onuda
amway de deney yapıyoryok tatlım sana önerebileceğim HAZIR gerçekten yok bi ersağ bi de adını unuttuğum var hatırlayınca söylerim en iyisi ev yapımı tarifler