Gırgıriye (Sinir bozucu 2 )

deminden beri içimde bi sıkıntı bi bunaldım filan
meğer stv nin ibretlik kısa bir filmi açıkmış
amaaaan daral geldi
farkında olmadan depresyona girdim 10 dakikada

evet maalesef bize seçenek bırakmıyorlar o yüzden olabildiğince doğal olanı kullanmalı mesela hazır doğal deterjan ersağ var reklam gibi oldu ama başka bilmiyorum :26:

Ben arapsabunu ile fayansları lavaboları ovuyorum pırıl pırıl oluyor. hem doğal,hem ekonomik.:)

evet maalesef bize seçenek bırakmıyorlar o yüzden olabildiğince doğal olanı kullanmalı mesela hazır doğal deterjan ersağ var reklam gibi oldu ama başka bilmiyorum :26:

amwayin bulaşık deterjanını kullandım
benmi bulaşıkları yıkadım bulaşıklarmı beni anlamdım
pis pis kaldılar
pek matah değil ama o dediğini bilmiyorum
bayin mi var yoğusa

pis pis kaldılar
bayin mi var yoğusa

ben amwayle kızın biberonlarını yıkıyorum hem de 1/8 oranında koyuyorum temizliyor. ama mama bulaşığı tabii temizler. onun haricinde de elimde çay kaşığı bile yıkamıyorum. tembelim ben.

hepsi bir arada herhangi bir deterjan yettiği için ben tuz koymuyorum. parlatıcı da koymuyorum. bazen boraks bazen karbonat serpiyorum bulaşığın üstüne. tertemiz pırıl pırıl oluyor.

ben hep hepsi bir aradalardan kullandım. tuz parlatıcı nereye konur bilmem.
karbonat iyiymiş. bende yapayım iyi fikir.
bide bulaşıklarda bi koku kalıyor, özellikle bardaklarda. onu nasıl hallederim bilen var mı ?:26::26:

patlıcan közlemesi ( non objective ) en çok ocakta güzel oluyor.
o kabugun yanması lazım. fırında bu olmuyor.
ocagın batmaması için benim çözümün alü. folyo. her zaman serilidir ocakta. sadece alıp atıyorum kirlenince. ve yenisini seriyorum o kadar.
kızartmadan dolayı batmasın diye ocagın karşı duvarını da streç filmle kapladım. değiştiriyorum onuda

[video=youtube;Y3f2KMPO8Ec]http://www.youtube.com/watch?v=Y3f2KMPO8Ec&feature=related[/video]
şaşkın kamil part :2

Son düzenleme:

karbonat nötrleyici ya koku olmuyor o zaman. ter kokusu için koltuk altına sürülüyor düşün.serp bylaşıkların üstüne yıkansınlar.bir tatlı kaşığı da limontuzu koy.

pis pis kaldılar
bayin mi var yoğusa

amway de deney yapıyor yok tatlım sana önerebileceğim HAZIR gerçekten yok bi ersağ bi de adını unuttuğum var hatırlayınca söylerim en iyisi ev yapımı tarifler

karbonat her türlü kötü kokuyu alıyor.çay tabağında buzdolabına-buzluğa koyduunuzda dolaptaki kokuları alıyor.arada bir karıştırmanız yeterli.sürekli dursa birşey olmaz.halılarınızda nem kokusu varrsa halılarınıza serpin birkaç saat sonra elektrik süpürgesiyle çekin koku kalmıyor.perdelerinizi yıkaken deterjan bölümüne bir yemek kaşığı koyduğunuzda daha iyi beyazlıyor.dişleri parlatıyor(sık yapılmasın)... hem doğal,hem çözümlü

ablam limonu ikiye bölüp tellere takıyo
ben yapmadım tembellikten ama işe yarıyomuş:44:

karnı açlıktan guruldayan gurular

ahahah guru guru

tmm karar verdim ocakta yapıcam, kirlenirse de temizlerim napim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…