Gırgıriye (Sinir bozucu 2 )

ev poğaçası hiç yapmadım
şöyle yumuşacık oluyo dediğin varsa tarif verir misin şekerim

1 paket oda ısısında yumuşak margarin-1 çay bardağı zeytin yağı-1 çay bardağı ılık su- 1yumurta akı- 1/2 çay bardağı sirke- 1 paket kabartma tozu- 1 tatlı kaşığı tuz -un...

içine arzu ettiğin malzeme... üstüne yumurta sarısı....

bu tarif kıyır kıyır oluyor ve 1 hafta bayatlamadan duruyor. margarin yerine tereyağı kullanıyorum ben kızım da yesin diye.sirke kokmuyor merak etme.

1 paket oda ısısında yumuşak margarin-1 çay bardağı zeytin yağı-1 çay bardağı ılık su- 1yumurta akı- 1/2 çay bardağı sirke- 1 paket kabartma tozu- 1 tatlı kaşığı tuz -un...

bu tarif kıyır kıyır oluyor ve 1 hafta bayatlamadan duruyor. margarin yerine tereyağı kullanıyorum ben kızım da yesin diye.sirke kokmuyor merak etme.

araya kaynadım ama ben bunu çok sever vede yaparım
Katmer Poğaça

sağolun kızlar akşamdan yapıyım bunları

bu tarifi bende çok yapardım. harika oluyor sirke kokusu olmuyor evet:KK51:

ben yavaş yavaş toparlanayım
10-15 dakka erken çıkiyim bugün
çok feci uykum var
görüşürüz kızlar
öptüm bye bye :KK3:

5 üye görünüyor ama sadece parkonun adı var..sizi gidi gizliler pembe kürklüler sizi :KK9:

X