- 22 Kasım 2010
- 3.865
- 18
ablam limonu ikiye bölüp tellere takıyo
ben yapmadım tembellikten ama işe yarıyomuş:44:
bende kışın portakal kabuğu koyuyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ablam limonu ikiye bölüp tellere takıyo
Ben arapsabunu ile fayansları lavaboları ovuyorum pırıl pırıl oluyor. hem doğal,hem ekonomik.:)
bende cıkmıyor (
bende cıkmıyor (
kızlar ousla konuştum da
yarın boya yapılcak
kaç asker gelir bilmiyorum da
4-5 kesin olur galiba
şöyle çok uğraştırmayan ama artırımlı bişey yapıyım
ne yapsam
bana bi fikir verin
ben hep hepsi bir aradalardan kullandım. tuz parlatıcı nereye konur bilmem.
karbonat iyiymiş. bende yapayım iyi fikir.
bide bulaşıklarda bi koku kalıyor, özellikle bardaklarda. onu nasıl hallederim bilen var mı ?:26::26:
bilmiyordum deney yaptığını
karbonat nötrleyici ya koku olmuyor o zaman. ter kokusu için koltuk altına sürülüyor düşün.serp bylaşıkların üstüne yıkansınlar.bir tatlı kaşığı da limontuzu koy.
karbonat her türlü kötü kokuyu alıyor.çay tabağında buzdolabına-buzluğa koyduunuzda dolaptaki kokuları alıyor.arada bir karıştırmanız yeterli.sürekli dursa birşey olmaz.halılarınızda nem kokusu varrsa halılarınıza serpin birkaç saat sonra elektrik süpürgesiyle çekin koku kalmıyor.perdelerinizi yıkaken deterjan bölümüne bir yemek kaşığı koyduğunuzda daha iyi beyazlıyor.dişleri parlatıyor(sık yapılmasın)... hem doğal,hem çözümlü
bu da harika. denicem canım. ben sirke için duydum birşey. kireç çözücü olarak kullanıyo bizimkiler. hem çamaşır mak. hem bulaşık. boş çalışıtırp içine bir şişe sirke döküolar. temizliomuşablam limonu ikiye bölüp tellere takıyo
afiyet olsun, bol zeytinyagı ve sarmısaklı olursa beni de çağırır mısın ?tmm karar verdim ocakta yapıcam, kirlenirse de temizlerim napim.
karbonat her türlü kötü kokuyu alıyor.çay tabağında buzdolabına-buzluğa koyduunuzda dolaptaki kokuları alıyor.arada bir karıştırmanız yeterli.sürekli dursa birşey olmaz.halılarınızda nem kokusu varrsa halılarınıza serpin birkaç saat sonra elektrik süpürgesiyle çekin koku kalmıyor.perdelerinizi yıkaken deterjan bölümüne bir yemek kaşığı koyduğunuzda daha iyi beyazlıyor.dişleri parlatıyor(sık yapılmasın)... hem doğal,hem çözümlü
evet maalesef 'markanı kendin seç' konusu var orada yazmıştım ben çine satışı olunca yasalar gereği hayvan deneyi yapmak zorunda oluyorlar herkes duyarlı olsa keşke
kısır ya da patates salatası yap hem bereketli hem tok tutar hem özlemiştir çocuklar. ev poğaçası yap anne usulü. ev keki yap. yazık yesinler.
bu da harika. denicem canım. ben sirke için duydum birşey. kireç çözücü olarak kullanıyo bizimkiler. hem çamaşır mak. hem bulaşık. boş çalışıtırp içine bir şişe sirke döküolar. temizliomuş
Bulaşık makinası temizleyiciler var..Kötü kokuyu alıyor...Makina boşken üst rafa ters şekilde koyuyorsun...Makinayı ön yıkamada çalıştırıyorsun..Ayda bir kullanıyorsun..Bir de 60 yıkamaya dayanıklı sürekli üst rafa asılı takılan modelleri var...
Anneannem hayatı boyunca diş temizliği için karbonat kullanmış..Şu an 94 yaşında ve tüm dişleri sağlam,kendinin...Tek çürüğü yok,hepsi bembeyaz....
hayır (malesef gözukmuyor