Gırgıriye (Sinir bozucu 2 )

yorum yazmak için 30 sn geçmesi gerekiyor prolarda da böyle mutlu, yani bende öyle, sizde öyle değilmi ?

ohh bakım yaptırdım geldim,yarın okula bütün güzelliğimle gideceğim herkes hayran kalacak

SUMUZ adlı kürksüz ama sevdiğim üye arkadaşım,doktorum sen kürklenemzsin neden mi?

1-ben kimi ezikliycem? gizli olamazsın sen

2-doktorluk acil bi işimiz olursa seni nerden görüp de bulucaz,ya tansiyonum yükselirse aniden napıcam ben

bunu yapma bize

Sıkıntıdan para harcıyorum yine, hiç ihtiyacım yok, oriflameden online sipariş veriyorum, saçma sapan off

Hiii allah kolaylık versin

Teşekkür ederim...Az kaldı çıkarım birazdan

Mis gibi oldun ne güzel benimde gitmem gerek kuaföre

Sıkıntıdan para harcıyorum yine, hiç ihtiyacım yok, oriflameden online sipariş veriyorum, saçma sapan off

İptal et neden alıyorsun gereksiz şeyleri

Teşekkür ederim...Az kaldı çıkarım birazdan

Mis gibi oldun ne güzel benimde gitmem gerek kuaföre

İptal et neden alıyorsun gereksiz şeyleri

Bu hastalık iyice ilerlemeye başladı bende, bir kozmetik dolabım var benim, görseniz ağlarsınız sanırım parfümlerimi kozmetik eşyalarımı satışa çıkarsam 30.000 tl civarı kazanabilirim, o kadar söyleyeyim, ama hala almaya devam ediyorum

Merhabalar...Yemekler yaptım,akşam yemeğimiz bitti..Mutfağı çamaşır suları ile sildim..Evin bir kısmını süpürdüm...Şimdi çayımı içiyorum..Eşim de bahçeyi temizliyor...Salı günü atölyedeki eşyalarım tamamen eve gelicek inşallah...Malzeme almak için 1-2 ay daha sabredicem..Biraz mali açıdan toparlanalım...Çok özledim işimi yapmayı.....

Son düzenleyen: Moderatör:

Bende yeşil far ve kalem hastalığı var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…