- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
Kirmizi cok seksü bir renk sahsen sadece kirmizi olmak icin prolu olmak istiyorum
Ben de öğlen siteye girip kendimi kırmızılanmış görünce pek havalı,alımlı gördüm...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kirmizi cok seksü bir renk sahsen sadece kirmizi olmak icin prolu olmak istiyorum
Ben de öğlen siteye girip kendimi kırmızılanmış görünce pek havalı,alımlı gördüm...
Kirmizi yakismis narmik güle güle kullan
Ben şu an gizli moda ayarladım ama ışığımı açık sarı görüyorum..Diğer gizlilerin ışığını beyaz yani çevrim dışı görüyorum...Siz nasıl görüyorsunuz arkadaşlar ?
Insani bu kadar özendirip masrafa sokulur mu ? Alabileni var alamayani var ? Birde bir sey söylicem , bu reklam icin kazen size ne kadar ödüyor Istemeniz lazim
Insani bu kadar özendirip masrafa sokulur mu ? Alabileni var alamayani var ? Birde bir sey söylicem , bu reklam icin kazen size ne kadar ödüyor Istemeniz lazim
Gönül borcunu ödemek kolay mı öyle....
Tüh o kadarda uğraşmıştık çaktırmayalım diye...Nasıl anladın :44::44::44:
Saka bir tarafa Kazen bu kadar reklam yapmiyordur.. Gercekten biz burda pro pro diye diye kac kisi aldi kimbilir.. Bu topikten iyi marketingciler cikar ...
Diyorum ya sandalye kampanyasında bile bu kadar rağbet görmedi
bende almak istiyorum , paypaldan ödemek istiyorum... Bakalim ileriki günlerde yaparim paypala yüklemem lazim...
Ben paypalla aldım dün gece...Ama yükleme falan yapmadım paypala...Onaylatmadım kredi kartını yani..Sorun çıkmadı...Öğleden sonra siteye girdiğimde kendimi kırmızı gördüm...
Bu pro kart ne işe yarıyor acaba ? Ana sayfadan arama yapıyorum....:44:
Ben paypalla aldım dün gece...Ama yükleme falan yapmadım paypala...Onaylatmadım kredi kartını yani..Sorun çıkmadı...Öğleden sonra siteye girdiğimde kendimi kırmızı gördüm...
Bu pro kart ne işe yarıyor acaba ? Ana sayfadan arama yapıyorum....:44:
Bir kac alisveris sayfasinda indirim aliyorlar ... Baskada bilmiyorum :44::44::44:
Ne kadan sıkıcı bi gün