Gırgıriye (Sinir bozucu 2 )

Ben şu an gizli moda ayarladım ama ışığımı açık sarı görüyorum..Diğer gizlilerin ışığını beyaz yani çevrim dışı görüyorum...Siz nasıl görüyorsunuz arkadaşlar ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Insani bu kadar özendirip masrafa sokulur mu ? Alabileni var alamayani var ? Birde bir sey söylicem , bu reklam icin kazen size ne kadar ödüyor Istemeniz lazim

Insani bu kadar özendirip masrafa sokulur mu ? Alabileni var alamayani var ? Birde bir sey söylicem , bu reklam icin kazen size ne kadar ödüyor Istemeniz lazim

Tüh o kadarda uğraşmıştık çaktırmayalım diye...Nasıl anladın :44::44::44:

Son düzenleme:
bende almak istiyorum , paypaldan ödemek istiyorum... Bakalim ileriki günlerde yaparim paypala yüklemem lazim...

Ben paypalla aldım dün gece...Ama yükleme falan yapmadım paypala...Onaylatmadım kredi kartını yani..Sorun çıkmadı...Öğleden sonra siteye girdiğimde kendimi kırmızı gördüm...

Bu pro kart ne işe yarıyor acaba ? Ana sayfadan arama yapıyorum....:44:

Payballa ben ödeme yapmaya çalıştığımda benden fazla para çekmişti 10 tl kadar... Sende sorun oldu mu hiç...

Pro üyeler mesaj atmak için 10 dk dolmasını beklemiyor,yorum yazmak için 30 sn beklemek zorunda değiller,gizli takılabilirler,yazı stilini kendilerine göre ayarlayabilirler birde imza yapabilirler...Aslına bakarsan öyle aman aman bir ayrıcalıkları yok...Ben sandalye kampanyası için almıştım yoksa ben almazdım sanırım...Bir de tam emin değilim ama bazı markalarda indirim yapıyorlar...

Son düzenleme:

Bir kac alisveris sayfasinda indirim aliyorlar ... Baskada bilmiyorum :44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…