- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.216
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Payballa ben ödeme yapmaya çalıştığımda benden fazla para çekmişti 10 tl kadar... Sende sorun oldu mu hiç...
Pro üyeler mesaj atmak için 10 dk dolmasını beklemiyor,yorum yazmak için 30 sn beklemek zorunda değiller,gizli takılabilirler,yazı stilini kendilerine göre ayarlayabilirler birde imza yapabilirler...Aslına bakarsan öyle aman aman bir ayrıcalıkları yok...Ben sandalye kampanyası için almıştım yoksa ben almazdım sanırım...Bir de tam emin değilim ama bazı markalarda indirim yapıyorlar...
yorum yazmak için 30 sn geçmesi gerekiyor prolarda da böyle mutlu, yani bende öyle, sizde öyle değilmi ?
Sıkıcı pazar
Bende çok sıkıldım hemde çalışıyorum
Hiii allah kolaylık versin
ohh bakım yaptırdım geldim,yarın okula bütün güzelliğimle gideceğim herkes hayran kalacak
SUMUZ adlı kürksüz ama sevdiğim üye arkadaşım,doktorum sen kürklenemzsin neden mi?
1-ben kimi ezikliycem? gizli olamazsın sen
2-doktorluk acil bi işimiz olursa seni nerden görüp de bulucaz,ya tansiyonum yükselirse aniden napıcam ben
bunu yapma bize
Sıkıntıdan para harcıyorum yine, hiç ihtiyacım yok, oriflameden online sipariş veriyorum, saçma sapan off
Teşekkür ederim...Az kaldı çıkarım birazdan
Mis gibi oldun ne güzel benimde gitmem gerek kuaföre
İptal et neden alıyorsun gereksiz şeyleri
Bitti mi yemekler...
Bu hastalık iyice ilerlemeye başladı bende, bir kozmetik dolabım var benim, görseniz ağlarsınız sanırım parfümlerimi kozmetik eşyalarımı satışa çıkarsam 30.000 tl civarı kazanabilirim, o kadar söyleyeyim, ama hala almaya devam ediyorum