Gırgıriye (Sinir bozucu 2 )

Ama öncelikle para yatırman gerek sanırım :26:

Kredi kartından hallederimde,geçenlerde almak için linki tıkladım önce kredi kart nosu sordu,

Şimdi kredi kartını verrim sonra T.C no falan ister diye devam etmedim.

İnternette hiçbi şakilde vermem Tc .mi.

Ne şanslısın. Kahve metabolizma hızlandırdığından kiloları yakmamak için mi kahve içmiyosun :KK19:

Benim kilo alamamamın en önemli sebepleri kahve ve sigaraydı demekki.:KK1::KK1:

Günde 5 kupa neskafe içerdim.Ama sigarayı hatırlatmasın diye onuda bırakmaya çalışıyorum.

Bana bir arkadaşım hediye etmişti, hani sandalye kampanyası vardı ya o zaman

Bende o dönemde almıştım :KK16::KK16::KK16:

Paypal a mi yatirmak gerekiyor... Kredi kartiyla da ödenebiliyor..

Paypal yapıldığı zaman banka ekstradan işlem ücreti alıyor.Ben paypal yapmıştım 10 lira işlem ücreti kesmişlerdi sağolsun kazen iade etti ama sıkıntı yaşadım işte yok yere...O yüzden en iyisi kredi kartı ya da nakit :KK34::KK34::KK34:

Kredi kartından hallederimde,geçenlerde almak için linki tıkladım önce kredi kart nosu sordu,

Şimdi kredi kartını verrim sonra T.C no falan ister diye devam etmedim.

İnternette hiçbi şakilde vermem Tc .mi.

Tc istemedi diye hatırlıyorum parkoncuğum...Ad soyad ve mail adresi...Ama eminde olamıyorum muneye ya da kazene sor istersen :26:

Ben biraz dışarı cıkayım. Kocama para harcatmak istiyorum :KK1: Benmki dursun o harcasn :KK70:

Öpüyorum sizi.

Bende o dönemde almıştım :KK16::KK16::KK16:

Paypal yapıldığı zaman banka ekstradan işlem ücreti alıyor.Ben paypal yapmıştım 10 lira işlem ücreti kesmişlerdi sağolsun kazen iade etti ama sıkıntı yaşadım işte yok yere...O yüzden en iyisi kredi kartı ya da nakit :KK34::KK34::KK34:

Tc istemedi diye hatırlıyorum parkoncuğum...Ad soyad ve mail adresi...Ama eminde olamıyorum muneye ya da kazene sor istersen :26:

Mune tatildeymiş canım.

Kazende cevap verirmi:44::44::44:

Günde 5 kupa neskafe içerdim.Ama sigarayı hatırlatmasın diye onuda bırakmaya çalışıyorum.

Benim de istahim yerindedir..:KK56::KK56::KK56::KK56::KK56:. masaya oturdugum zaman kimse tutamaz :KK60: :KK60: . Boyuma göre zayifmisim, ben kendimi normal buluyorum..:KK53::KK53::KK53:

Kahveyi sevmeye çalışıyorum bu ara.

Bi ara kendiliğimden sevmeye başlamıştım. Sonra durdu sevmem.

Tekrar başlasın istiyorum

X