- 3 Ekim 2010
- 3.653
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var profilimde...............
Yok ya abartma :)) O kadar da değil...Şimdi böyle yazıyorsun,millet matah bişey sanıcak...
Böyle deyince övgü bekliyor da ondan foto koyuyor diye düşünenler oluyor...Alakası bile yok halbuki
kızlar ben yatıyorum, yarın erken kalkıcam, size iyi muhabbettler..
Hımmm evet canım malesef..Sadece arkadaşlarım görsün seçeneğini kullandım...Ben bulamadım canım belki de sadece arkadaşlarım görsün seçeneği işaretlidir bilemiyorum ama... Var bir sıkıntı yani
Bunu övgü olarak söylemiyorum .Foto modellerin her foto da degisik cikmasini fotografcilar begeniyor.. o yüzden söyledim..
hadi bakalım inşallahmerhaba kericim
sen hazır olmayı bekleme çünkü insan kendini hiç bir zaman hazır hissetmez :)))
ben diyorum şimdi keşke daha önce olsaymış
inşallah öbür aya 2. yoldaaaa derim bende
ooooo hadi hadi güzel haberlerle gelin bakalımbenimki de istiyor ama
ben kendimi hazır hissetmiyorum henüz
gerçi bu gidişle beni kandırcak gibi
seneye teyze olabilirsiniz belki
3 ay mıBen bir kez tam 3 ay ban yedim ahahahahah
eneeeeeeeeeeee kıs sen UMUTEFE miydinSeninle benim kafa var ya aynı çalışıyo ben de yarım saattir fallenangelın eski nickini düşüyordum Başka bi üyelikle geldim de kazen enseledi beni hemen umutefe idim ben
Hımmm evet canım malesef..Sadece arkadaşlarım görsün seçeneğini kullandım...
Valla hiç bilmiyordum bunu.... Bilmeyen fotolarımı farklı insanlar sanır..Bir tek dikkatli bakıldığında gülümseyişimden ben olduğum belli oluyordur sanırım :))
Günaydın şekerler
ben dinledim bunu
çocuğum olursa ne şeker ne çikolata be kola ne de cips
yasak
yedirmicem
zaten bayramlarda da küçücük çocuklara şekeri dayıyolarsinir oluyorum
ben de oğluma vermiyorum.
hatta kafama nasıl kodlamışsam, geçen babanesi elinde hazır kekle geldi, oğlana yedir diye, şok oldum. zehir getirmişti sanki... oysa versem oğlum hapur hupur gümletir onu...
beyaz un, beyaz şeker, rafine tuz...
yassak bizim evde yassak
ha arada revani falan yapıyorum ama bebişe yassak
2 yaşını geçtiler hala şeker vermedim,cips zaten uzak dursun bizden ama minik çikolatalardan veriyorum arada bir,ben yerken.
maxima evini mi boyatıyordun sen?
en iyisini yapıyosun
ben de zehir gözüyle bakıyorum
evet canım
öğleden sonra gelcekler
akşama kadar
noldu ki
ben de oğluma vermiyorum.
hatta kafama nasıl kodlamışsam, geçen babanesi elinde hazır kekle geldi, oğlana yedir diye, şok oldum. zehir getirmişti sanki... oysa versem oğlum hapur hupur gümletir onu...
beyaz un, beyaz şeker, rafine tuz...
yassak bizim evde yassak
ha arada revani falan yapıyorum ama bebişe yassak
canım kahvaltıdayım ondan geç cevap veriyorum..bizde haziranda boyattık,tam 4 gün sürdü.ev inşaat alanı gibiydi.annemde kaldık zaten 1 hafta.hani renklere boyatıyorsun?